Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
10+ éve benne van jónéhány fícsör, nem látom, hogy a többibe azóta bekerültek volna. ha csak úgy napi szinten változnának az erőviszonyok, nem lenne a millió lejáratókampány, rossz hírnévkeltés és erős konkurrencia mellett is máig piacvezető. pont az elmúlt néhány hónap mutatja, hogy megállt a piaci részesedés csökkenése, sőt három egymást követő hónapban minimálisan még nőtt is, a 9-essel pedig csak tovább erősödhetnek.
Wineket pedig általában 3rd party programokon, add-onokon keresztül törnek, nem a rendszerben találnak fogást. többnyire Adobe-ról van szó.
-
moonman
titán
én meg kb. ötödik éve nem használok antivírust és IE-vel böngészek, a mai napig nem került semmi rosszaság a gépre. ennyire biztonságos az IE.
ha MS-szponzorált alatt a PC World-re utalsz, akkor te egyáltalán nem ismered őket. mellesleg ez egy több részes cikksorozat epizódja, foglalkoznak a többivel is.
-
moonman
titán
tűzfal és antivírus alap dolgok, nem böngészőhöz van ajánlva vagy nem ajánlva. az IE nem csak a sandbox miatt a legbiztonságosabb, hanem mert egyetlen más böngészőben sincsenek biztonsági zónák, kerberos over http hitelesítés, biztonsági sáv, ami az automatikus letöltődéseket, szkript- és plugin-futásokat blokkolná, domain név kiemelés a címsorban, beépített szülői felügyelet és tartalom-menedzser, és hogy egy aduászt is mondjak: központi menedzsment group policy-ból.
de ha bővebben is érdekel, mennyire biztonságos az IE, olvasgass ilyen cikkeket.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #75 üzenetére
ez nem érv, a Mozilla a böngészőből él, ha kell, kenyérpirítóra is megcsinálják. MS pedig nem böngészőt árul hanem OS-t.
-
moonman
titán
válasz
gtasystem #72 üzenetére
"elvileg az amerikai piac már csak egy töredéke az egésznek."
"nekem nem szimpatikus az a cég aki leszarja a júzereit "mert megteheti"
összeszámoljuk, hányszor tolták már ki a support-ot? csak úgy leszarásból."na mindegy Jobs bácsi biztos nem csinálna ilyet.."
á. még nem volt rá példa. soha. -
moonman
titán
válasz
gtasystem #54 üzenetére
"ms megpróbál bezsarolni hogy használhatom az új csodaböngészőjét ha frissítek.."
komolyan olyan vagy mint a tömegből tojást dobáló suttyó, aki azt se tudja, miről van szó, csak kántálja a többiek után, hogy monnyonle...azt ugye vágod, hogy az XP technikailag nem felel meg az IE9-nek? ugyanis - ezredszer írjuk le - közben eltelt 10 év.
-
moonman
titán
válasz
gtasystem #21 üzenetére
"mondjuk a ms marketingeseit kellene hogy érdekelje..az ilyen arrogáns marketing csak visszaüt.."
hova üt vissza? XP-t már egy éve nem kapni."na nehogymár balfaszmsmarketinges mondja meg hogy mi legyen..majd azt a júzer eldönti hogy mit csinál..szerintem.."
a user azt sem tudja eldönteni, hogy jobb vagy balkezével törölje ki a seggét."ha nem lenne az a sok xp-s nem lenne munkája szegény rendszergazdának.."
ezt valami random bullshit generátor dobta így ki? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest