- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
kentucky #351 üzenetére
Mert másból sem áll a csodálatos kis trolléletük. Komolyan, azok szólják le az xy cuccot csendben, többé-kevésbé elégedetten használó felhasználót, akik tíz évre visszamenőleg a sparos vécépapírjukat is felvezetik a “cuccok” rész alá (de természetesen amiről szó van, olyanuk “elvből” nincs)? Ne már, ezer százalék, hogy ilyen nolifer paralelopipedonok szavára fogok adni, akik szerint a szabadidő értelmes eltöltése az, hogy az egyik tákolt xda rom 24 másodperccel több screen-on-time-ot tud, mint a másik. Biztos tisztában lesznek azzal, melyik telefon hogy viselkedik a téli hidegben, legalább 6 percet töltenek el odakint naponta, a metróra várva, ahol természetesen a cuccok részbe felvezetett nagynevű de amúgy középsz@r fülessel hallgatják a csakazértis flac tüctüczenét.
Lehet, hogy ők az epöl júzereken röhögnek, nekem hóttmindegy, ki mit használ, csak az ilyen seldonkúperektől fogom a fejem.
-
DS39
nagyúr
válasz
kentucky #348 üzenetére
aranyos, hogy te hiszel ebben, hogy ez így működik....
(félre ne érts, természetesen mérnöki oldalról meg lehetne ezt oldani, de ez nem ezért van igazából te is tudod, ez a következő iPhone megvásárlására terelés miatt van, ez csak egy szép magyarázat volt az Apple-től.)
-
-
peterpeter76
újonc
válasz
kentucky #298 üzenetére
Akkor Te marha szerencsés vagy
A iPhone 7 Plus -om nyáron olyat produkált, hogy 60 % -nál kikapcsolt. A szifonban azt tanácsolták, cseréljek akkumulátort. Noha, a telefon akkor volt kb 2 hónapos és garanciás. Persze utánanéztem valami sorozat számnak és kiderült, hogy garanciában nem tudják cserélni, így 17500 került az akku csere. Rá pár hétre ismét jött a hiba, igaz már 40-42 % -nál. Itt már agyf@szt kaptam. Visszamentem a Mammut-ban lévő szifon boltba és lám kaptam egy teljesen új iPhone 7 Plus-t. Mondjuk ez korrekt volt. De ott a bibi, miért csak 3 hó garancia van rá?? Egy kis matek, ok? Dúrván az eredeti készüléket használtam két és fél hónapig. Kaptam egy zsír újat, arra kaptam 3 hónapot. Nos, akárhogy számolok ez 5hó 17 napra jön ki. Hogy a tökömben nem jön ki az 1 év garancia idő?? Legalább arányosan adtak volna rá 9 hónapot, mert újként vettem és a szifonoknál 1 év a garancia idő. Érdekes, hogy a Samsung, vagy a Sony, amiket letrollkodtál, ott a készülék cseréljék vagy újraindul az alap 2 év, de legrosszabb esetben is 1 év megáll. Ja, az pedig, hogy neked így adták vissza egy Note 8-at a szervizből, az már maga a szervízben dolgozó / alkalmazott hibája.
Sztíívdzsobsz után a veréb Tímkokk már nem azt a minőséget képviseli
.... C'est la vie....
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
kentucky #288 üzenetére
Nincs minden telefonnál így. A híresen gatya Sensationöm sem volt annyit garizva, mint a saját vagy tesóm szifonjai. Pedig abban 4 kijelző volt, ugyanennyi akku és kétszer simán újra lett építve a teló, mert szétmentek a cuccok szerelés közben. Második garipapírom volt, annyit hordtam be
5S most lesz lassan 2 éves, ha jól számolom ez lesz a negyedik teló amit kicserélnek. Már rég belekötött volna a munkafelvevő is, hogy ütve van a telefon biztosan, csak sajnos totál hajszálkarc mentes, mert nem kell neki ütés sem, betojik bennük mindig minden -
Teal'C
veterán
válasz
kentucky #288 üzenetére
Ahogy kolléga fentebb írta nem a többiről van itt szó hanem Szent Almáról!!! Ami mindennél szebb és jobb és téged is felemel a Szentek közé!
Aztán mindig kiderül hogy mégsem
Ha a sok reklám stb... szerint a legjobb akkor legyen is az és ne derüljenek ki ilyen finomságok.
100 felett ráz a futómű hát akkor autópájára ne menj mert mi aztán ki nem javítjuk a szarunkat, na ballagjál el szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest