Új hozzászólás Aktív témák
-
Tachion86
tag
válasz
Quentin Ruby #194 üzenetére
"Mit választasz?"
Na látod ez a probléma, hogy itt nem én választok! A gyártó hozza meg ezt a döntést helyettem! A készülékemről hagy döntsek már én, hiszen az enyém!
Egyébként pedig konkrétan a kérdésedre válaszolva inkább azt választanám hogy ugyan olyan gyors maradjon mint eddig, cserébe hamarabb lemerül. Azért, mert az akkumulátor kopásának technológiai oka van mely egy természetes folyamat, nem úgy mint a gyártó szoftveres butítása.
-
direwolf
őstag
válasz
Quentin Ruby #173 üzenetére
Erre konkrét linket lécci. Nem akarom védeni a Teslát, de még soha nem olvastam olyant, hogy egy EV-t szoftveresen manipulált volna a gyártó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Quentin Ruby #211 üzenetére
mondjál még egy márkát, ami ennyi ideig vállalja hogy frissíti az eszközeidet, még ha lassulnak is
?
A winfos 10 mobilok hetente kapják a szarabbnál szarabb frissítéseket, nyilván nem az a cél, hogy lassuljon, mert azt már régen elérték, hanem, hogy teljesen kinyírják.
Egyébként azt a sok marhaságot, amit eddig sikerült leírni, azt diktálják, vagy csak úgy jön?-----------
(#243) S e t h
: D igaz!
-
jacis
nagyúr
válasz
Quentin Ruby #203 üzenetére
Inkább adnának ki csak két fő verziót, de ne nyúlnának bele ilyen szinten a telefon lelkébe. Nagyon jó ha sokáig támogatják a telót, de a jelen állás szerint ez nem dicsőség hanem inkább baj a user/apple kapcsolatában. Elég inkorrekt a gyártó maradjunk annyiban és ne akarjuk dicsőiteni...
-
Teal'C
veterán
válasz
Quentin Ruby #213 üzenetére
Ez nem válasz a kérdésemre, mégis mit csinálnak a telefonommal ha nem frissül mondjuk 2 év után???
Ez az elsem hiszed című dolog, hát mesélj hátha mégis elhiszem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Quentin Ruby #215 üzenetére
Lesz is
Amúgy hivatalos szerviz és garizniuk kellett volna. Szokták is, félévente egy telefon simán elfogy. Csak nem tudnak belekötni semmibe, mert makulátlan mindig mindenhol, a gond a minőséggel van és belül.
Amúgy a lassulás normális. Vagyis hát almáknál. A teló és a tablet is érezhetően megköhög minden verziót. Na vajon miért nincs az Air2-m frissítve
Nincs kedvem 200k-ért venni másikat, mert valaki úgy gondolja eleget használtam már.
-
Tikakukac
titán
válasz
Quentin Ruby #209 üzenetére
Basszus, el is felejtettem, hogy az Almárium-Pro az nem elég jó. Taníts Mester. Melyik hivatalos szerviz lesz az, aki ért is ehhez a csodához?
Poénnak amúgy jó volt, csak nem röhög senki. -
Teal'C
veterán
válasz
"Minden olyan eszköz, ami nem naprakész - főleg android esetében - az potenciális veszélyforrás"
Kire vagy mire jelent veszélyt?
Tényleg azt gondolja itt valaki hogy az én vagy más szaros telója érdekel valakit. Mikor minden agyament kiteregeti az életét a közösségi oldalakon stb...
-
Tikakukac
titán
válasz
Nincs is jobb, mint mikor megy a lagdroidozás teliszájjal mindenhol, utána meg beesik a totálra felupdatelt régi szifon és tablet. Voltam így én is, mikor kezdő almás cuccaim voltak, de tanultam belőle 2 teló meg 2 tab után
Milyen jót tett húgom 5s-ének is, hogy "megjavították" frissítéssel. Még jobban laggol, cserébe a hangszóró is sz@rabb lett. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Kerdezem megint. Link? Felreertes ne essek, a zombihalozatos tenyrol kellene link... A rizsat hagyd meg ebedre.
-
Blizzardking
őstag
válasz
- a 1,5 - 2 éves telód megkapja az új, jól optimalizált szoftvert, amitől még jobban fogja bírni az aksija, semmiféle teljesítménybeli romlás nem következik be, és szabadon eldöntheted, hogy a gyártó újabb terméke kínál-e annyi újdonságot, hogy megveszed, vagy maradsz a normálisan használható készülékednél.
Mindez a tiednél 1-2 generációval öregebb készüléket bitroklókra is igaz, tehát ha te nem váltasz, akkor is a márkahű (át nem vert) tulajok egy régebbi modellről biztosan fognak váltani.Csak hát van aki annyira kapzsi, hogy egy generáció után váltásra akar kényszeríteni, mindezt úgy, hogy messze a legnagyobb árréssel operál, de ez még nem elég neki, át kell hogy basszon.
Zombihálózat - aha persze. Csak az apple frissítések menthetnek meg a bizonyosan zombivá válástól. Ezt is mindenki bekajálja hogy a frissítés kell mint egy falat kenyér, oszt tessék, itt az eredménye, win10, ios, erre való, hogy a távolból tekergesse a
golyvásárlói kedvedet. Meg elzárja a csapot ha leketyegett a kofidisz hiteled, nini épp pont annyira belassult, pont most! És van akinél ez nem veri ki a biztosítékot"Más gyártó is ezt csinálja" - mi vagyunk a felhasználók. Minden ilyen, márkától függetlenül ellenünk megy, a mi érdekeink ellen. Minden egyes vásárlásunkkal szavazunk. Egyet tehetünk az ellen, hogy a világ totál az ilyen tetvek irányítása alá kerüljön: a legkorrektebb gyártó legkorrektebb termékét választjuk ahogyan tudjuk. Ezeket úgy kell idomítani mint a Pavlov kutyáját. Ja, csak ehhez tudatosság kell, nem egyből rohanni a Telenorhoz a bejelentés napján. Apple ignore most szépen két generációig. És megnézni mit lépnek. Szerintem ennek a fajta tudatosságnak hosszú távon sokkal nagyobb jelentősége van, mint annak hogy májerkedjek az öltözőben.
-
Armahun
addikt
válasz
Quentin Ruby #184 üzenetére
Akkor az a szoft szarul van megírva és ne jöjjön ki.
De itt nem is arról van szó, hogy valami újat kapsz lassabban, hanem arról, hogy ugyan azt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
"- a 1,5 - 2 éves telód nem kap semmit - androidosok legnagyobb része - ugyanolyan gyors marad mint volt, de ez míg használod, a legnagyobb zombi hálózat egyik kimagasló tagja lesz?"
Ezt a hülyeséget honnan veszed? Van esetleg róla linked is? Érdekelne...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Quentin Ruby #196 üzenetére
Rossz a link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest