- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ma jött meg a pro. Megvagyok vele elégeve zenehallgatásra. Telefonálás még csak egyszer használtam egy percre én jól hallottam a csávót, de ő kocsiba kihangosítón volt nem tudom ő hogy hallott. Majd tesztelem még. A formája és a kinézte nagyon tetszik. A legkisebb haranggal kényelmes nekem.
-
TaylorPro
addikt
-
orangez
csendes tag
Rajtam kívül megvette még valaki?
Nagyon elégedett vagyok vele! Egész szépen szól, mélyek is vannak.
Egyszer volt vele gond mikor másik telefonhoz csatlakoztattam, nagyon halk lett.
Reset segített ezen (10mp-ig nyomni a gombot a töltőtokon) -
Osiris
őstag
Azt tudja valaki, hogy az Xiaomi Airdots továbbfejlesztett Pro változata miért csak Bluetooth 4.2-t kapott, mikor a sima Airdots BT v5-el jött ki? Végül is akkor melyik a jobb vétel?
Erről sehol semmi infót nem találok.
-
Loxer91
csendes tag
2-őt egy áráért
https://www.aliexpress.com/item/Spot-2pcs-Xiaom-AirDots-Bluetooth-Earphone-with-Charger-Storage-Box-Youth-Version-Stereo-Bass-BT/32954742319.html?spm=2114.search0104.3.1.23591e41t15Qsr&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_1_10065_10068_319_317_10696_453_10084_454_10083_433_10618_431_10304_10307_10820_10821_537_10302_536_5736111_5736011_10059_10884_10887_100031_321_322_10103%2Csearchweb201603_54%2CppcSwitch_0&algo_pvid=7148a9c3-ae9d-4260-9792-05e690fbff15&algo_expid=7148a9c3-ae9d-4260-9792-05e690fbff15-0
-
Balázs1621
senior tag
Hat az a 60 dollar kicsit keveske, banggoodon ~30k -ert rendelheto elo..
-
-
Mr.Grincs
veterán
Ha nem gumiharangos megoldással dobnák piacra, akkor akár még jó is lehetne. Az egyik fülemből kiesik a másikban benne marad és még fáj is tőle a fülem belseje. De kicsit nagyon copy, viszont árban kellemesebb.
-
Kajt
tag
válasz
Totheground #102 üzenetére
Az biztos, hogy bal oldali dupla koppra szunetelteti a zenet. Tudtommal ha Iphone-hoz csatlakoztatod, megvaltoztatod, akkor megjegyzi es azzal a funkcioval mukodik tovabb dupla koppra.
-
LordZ
újonc
Egyébként szerintem semmi gond azzal, hogy copyznak
Ha meg silány a minőség, úgyse robban be a termék. Ha meg jó a minőség de jó áron, mindenki jól jár. Kivéve persze az Apple például.
Amúgy a Xiaomi AirDots-ról én is írtam:
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #3 üzenetére
Egyébként,ha lesz olyan jó,mint az Airpods,akkor veszek egyet.
Hogy lenne. Most mondtad hogy copy...
Jah bocs tegnap... -
hajbel
addikt
válasz
#96302336 #107 üzenetére
Én pl. utcán is hallgatok zenét és egyszer majdnem elütött a vonat fülessel, pedig kürltekintő vagyok, csak akkor éppen fáradt voltam és elbambultam. Nyilván ha nem hallgatok zenét, nem az utolsó méteren észlelem a vonatot. Tehát ebben azért van valami. Ha valaki pl. fontos üzenetet vár és pont azelőtt nézi meg a telefonját, mielőtt lelépne az úttestre, sínre, elütheti valami.
-
törölt tag
válasz
teshowatti #99 üzenetére
Sajnos egyre több a fejét leszegő, fülhallgatóval izolált közösségi zombi az utakon. És hidd el, tényleg volt belőle nem egy halálos baleset. Talán a legismertebb az, hogy egy lány lelépett a szirénázó mentő elé, ami el is ütötte. Rajta is zajszűrős cucc volt, és bele volt bújva a telefonba. Valószínű, hogy áthallatszott a sziréna a fülesen, de mivel egész mással volt elfoglalva, nem tudatosult benne a veszély. A járókelők meg mire szólhattak volna, már késő volt, illetve az izolált hallás miatt esélytelen volt, hogy meg is hallja a figyelmeztetést. De tehetsz egy kísérletet is. (én kipróbáltam régebben) Vegyél fel egy zajszűrős fej, vagy fülhallgatót, és állítsd be a maximális szűrést, tehát ne jöjjön be semmi sem kívülről, zene is szóljon, hogy tökéletes legyen az elszigeteltség és sétálj egyet. Észre fogod venni, hogy mennyivel leszűkül az érzékelésed. Egyáltalán nem tudatosul, hogy esetleg jöhet mögötted valami, valaki, mert semmit sem hallasz belőle. Nem hallod a lépteket, nem hallod a környezeti zajokat, amik rengeteg információt elárulnak úgy is, hogy nem is figyelsz rájuk. A zajszűrő ugyanúgy lehet hátrány is, mint előny. Pl. repülőgépen egy áldás, ha van.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Totheground #58 üzenetére
"volt ilyen irányú tanulmányunk több országban"
Hát persze. Akiknek alapból jobban kell figyelnie, mert az élete múlik rajta, azokat több baleset éri. -
törölt tag
válasz
Totheground #50 üzenetére
Füleddel nézel szét?
-
nozs23
addikt
válasz
Totheground #102 üzenetére
Elvileg androidon le lehet szedni erre egy appot, amivel kb. ugyanúgy működik, mint az iPhone esetében. Én is próbáltam samsunggal (S9), de többször volt, hogy eldobálta a jelet, akadozott.
Iphoneommal kiválóan működik. Kijelenthetem, hogy egyszer sem volt a legkisebb akadás sem, pedig van, hogy több, mint 10m-re elsétálok a telefontól, forgalmas környezetben is.
A mono nagyon jól jön, ha mondjuk autós headsetként használod. Ha lemerülne, pedig csak kiveszed a másikat, ami fullon van.
Igen, ezek is olyan extra funkciók amit az olcsóbb társai nem feltétlenül tudnak. -
-
Kajt
tag
Airpods Samsung Galaxy S8-al, 4 honap hasznalat utan:
Hangminosegben lehetne jobb zajos kornyezetben, de ez a kialakitasbol jon es tudtam elore. Ki nem allhatom az agybadugos megoldasokat igy mas gyartok kiestek amikor eldontottem, hogy vezetekmenteset veszek (ket Sennheiser lett elotte kontakthibas... elso 2 ev utan, masik 1 het utan, akkor lett elegem). Aki szidja az tuti nem probalta a mindennapokban. Marha kenyelmes (bar ez szubjektiv), konnyu, remek akku ido (4-5 ora x3), a tok meg sokkal kisebb mint vartam. Este projektoron filmnezeskor szoktam meg hasznalni... eszre sem lehet venni, hogy a fulben van, nem esik ki (egyik filmjelenetben esett az eso es kineztem reflexbol az ablakon) Spotify meg egyebek leall amikor kiveszed (pl kasszanal fizetesnel), nagyon jo. Lehet akar egyet is hasznalni (ugye akkor atvalt monora), tuti vannak olyan szituaciok ahol jol jon. En nem szeretem ha kizarja a kulso zajokat, kozlekedni jobb igy nekem. Amugy hangprofillal jatszva nagyon jol be lehet loni a hangminoseget. Mikrofonja is jol mukodik, masik oldalon hallanak rendesen, meg metron is.
Mindennapokra es hasznalhatosagban koroket ver masok termekeire. Csak ez az egy Apple termekem van es nem is szandekozom tobbet venni, de ez nagyon el lett talalva.
-
teshowatti
csendes tag
Én már csak azt nem bírom megérteni hogy mindenki azt hajtogassa hogy elb***z a autó, busz, villamos, vetőgép, ha a füles jól izolál. Ti hogy közlekedtek, fejt leszegve bámuljátok a mobilt és a úton sétáltok vagy mi? Mert járdán nem jellemző hogy elütnek, ha meg úttesten akarok átkelni engem úgy tanitottak hogy körül nézünk, nem hallgatózunk mint a apacs indiánok a síneken...
Témához visszatérve jelenleg egy KZ ZST használok BT upgrade szettel. Ez fül mögötti kábeles megoldás, edzés közben tökéletesen bennmarad a fülben és hangminőség messze AP felett van. -
válasz
Juhaszatti #97 üzenetére
Ugyanígy voltam én is.
(Beyerdinamic-tól van egy szuper fejhallgatóm,DT-770. Na az igen...)
De füles jó lenne,ha találnék nem agybadugósat,BT és ami jól is szól,plusz olcsóbb legyen,mint az Airpods. -
Juhaszatti
addikt
válasz
tomboy0013 #54 üzenetére
Mindig is earbud füleseket használtam, ódzkodtam az agybadugóstól mert eddig akárhányat próbáltam, mind kényelmetlen volt. De bluetooth fülesre akartam váltani (nem teljesen vezetékmentes), és egyszerűen nem találtam már normális minőségben earbud kialakításút, így úgy döntöttem bepróbálkozok egy agybadugóssal mégis. Egy Beyerdinamic füles mellett döntöttem, ők úgyis adnak egy halom gumiharangot, valamelyik csak jó lesz. Sajnos nem. Úgy vagyok vele hogy ha nem dugom be eléggé akkor kicsúszik a legkisebb fejfordítástól is, ha meg jobban bedugom kényelmetlen, egy idő után fáj is.
Utolsó mentsvárként ki fogom próbálni a Comply memóriahabos illesztékeit, bízom benne hogy az majd szépen belesimul a fülembe. Ha nem jön be úgysem, szerintem egy életre búcsút veszek az agybadugós kialakítástól, és más alternatívák után kell néznem. -
gzbotii
nagyúr
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
Miért, egy mai Xiaomi termék miért gagyi? Vagy melyik gagyi?
-
hwtvennek
tag
válasz
#96302336 #91 üzenetére
Én teljes mértékben elfogadom, hogy számodra kényelmetlen és el is hiszem. Én is találkoztam olyannal aki bárhogy rakta be a fülébe, kiesett neki és nem volt vele kompatibilis. Láttam ám a saját szememmel!
Ahogy írtam, nekem szerencsére akárhogy pattogok, ugrálok bent marad stabilan. Az én fülemhez valami csoda folytán jó.
Minőségi zene hallgatást én is otthon végzek, ezért nem zavar, hogy ha behallatszik valami az utcán. Nyilván ez nem is rád vonatkozik. A munkám megengedi általában hogy vannak csendes óráim amikor tudok zenét hallgatni, így nálam ez nem gáz.
A tapasztalatot az akkumulátoros üzemidőre és a funkciókra értettem, nyilván nem arra hogy 2 év alatt kényelmesen beleillene a Te hallójáratodba is.
Részemről minden oké, de ez a termék akkor sem olyan szar, gagyi és használhatatlan (nem feltétlen neked szól) mint ahogy sokan itt beállítják.
-
Mr.C
őstag
dzsizösz miket olvasok itt
átlagjóskák irnak véleményt akik azt sem tudják mi az a Hz és a 2e ft-os headsetjük az istenkirálycsászár
(kinek nem inge, ne vegye magára) -
törölt tag
válasz
hwtvennek #89 üzenetére
Egy perc bőven elég volt arra, hogy megtudjam, az a cucc kell-e nekem, vagy nem. Mi a bánatnak szenvedjek vele akár napokat is, hogy megállapíthassam, hogy számomra hasztalan? Hogy kényelmetlen és nem felel meg a hangminősége, az általam támasztott szintnek. Ehhez bőven elég egy-két perc is. Attól, hogy mondogatom magamnak, hogy jó ez, attól még ugyanolyan rossz számomra. Ha nem fog meg egy audió holmi pár percen belül, akkor nem is folytatom a meghallgatását, mert később sem fog megtetszeni. Ha az első benyomás jó, akkor természetesen szánok még rá időt, de nem napokat, hanem annyit, hogy el tudjam végleg dönteni, hogy jó lesz nekem, vagy keresgéljek még. Ilyenkor jön el az összehasonlítások ideje. Ami nem üti meg a szintet, azzal nem foglalkozom tovább. Nem vagyok abszolút hallású, de zavar, ha valami amit használok, nem úgy szól, ahogy elvárom. És minek kössek kompromisszumot, ha más gyártótól meg találok számomra megfelelő eszközt? Nem erőszak semmi.
És nem hinném, hogy meg tudod mondani, hogy én miként, és hogy válogatom ki a megfelelő dolgaimat. A tapasztalat nem azt jelenti, hogy éveken át nyúzok valamit, hanem azt, hogy nagyon rövid idő alatt is el tudom dönteni, hogy kell-e,a kiválasztott eszköz vagy sem.
És ez az ami rendkívül szubjektív, mert mindenkinek más tetszik a meghallgatásokkor. Neked bejött az airpods, hangra és használhatóságra, nekem nem, számomra a fejhallgatók jönnek be. A sport, amit űzök, oda pedig egyik sem való. Utcán nem hallgatok zenét, a kocsiban meg életveszélyes mind a fül, mind a fejhallgató szerintem. A munkában meg a kommunikáció elsődleges nagyon ferdén néznének rám, ha közben zenét hallgatnék, és lehet, hogy rövid idő után repülni tanítanának.
Így részemről a zenehallgatás többnyire otthon történik. Ez is mutatja, hogy mennyire máshogy használják az emberek az audió eszközöket, rengetegen szinte mindenhol, mert kicsi, és vihető bárhová. De megint nagy az a csoport, aki helyhez kötötten szereti használni. És itt a fontos lényeg, hogy van ezerféle termék, ami ki tudja az összes létező igény elégíteni, van választása mindenkinek. Az egyén maga dönti el, hogy neki mi a jó, és nem mások. A véleménye másoknak természetesen nagyon hangsúlyos, de a végső döntést mindig az egyén hozza. -
aelod
veterán
válasz
Gyenge kopi? Melyik is?
-
hwtvennek
tag
válasz
#96302336 #88 üzenetére
Rendben, még egy dolog és be is fejezem az offolást: 1 perc tapasztalatot állítasz 2 év tapasztálával szemben, gondolom érzed, hogy mi ezzel a gond.
Nekem mindenem Apple otthon, így nagyon beleillik a rendszerbe és így adja ki a teljes élményt amit az Apple megálmodott.
-
törölt tag
válasz
hwtvennek #87 üzenetére
A családban van airpods. (Dabumm...
Mondtam, hogy ne kérdőjelezd meg, hogy mit tudok, és mit nem, mit láttam, és mit nem
) Nagyon is jól tudom, hogy használhatatlan a dokkolója nélkül, de értelmetlen is volna, ha nincs az embernél a dokkoló, az meg felelőtlen, aki csak úgy zsebre vágja a cuccot dokkoló nélkül. Kipróbáltam, úgy egy percre. Nem nyűgözött le.
Nem olvasok iPhone topikot, mert nem érdekel, és lehet, hogy ott így kezelitek az egészet, hogy rendszer, de ez nem iPhone topik. -
hwtvennek
tag
válasz
#96302336 #86 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ez külön magyarázatra szorul, általában így értjük. Ha nem használod belerakod a tokba mert ott van a helye. Ha használod kiveszed és beteszed a füledbe. Szerintem tiszta sor, ezt hívjuk rendeltetésszerű használatnak.
Nem hiszem, hogy sokan csinálják úgy, hogy csak a 2 fülest viszik magukkal, de biztos van erre is példa, úgy viszont szerintem tényleg könnyű elhagyni a füleseket. Így pedig nem kerültem még olyan helyzetbe, hogy elhagyjam. Védelmet is szolgál.
Nem vitatom a tudásod, de az AirPodsról sokat nem tudsz a beszélgetés alapján. Max amit olvastál és igaznak véltél.
-
törölt tag
válasz
hwtvennek #84 üzenetére
Ha mint komplett rendszer emlegeted, akkor leírhattad volna már az elején, és nem 3 poszton keresztül kellene magyarázni, hogy te az egész rendszert egyben számolod.
Nem vágyom ilyen cuccra, már többször is leírtam, hogy nem bírja elviselni a fülem. Párszor megpróbáltam a fülbe helyezhető cuccokat, de nem viseli el a fülem. Ahogy a fülre ülő fejhallgatót sem bírom sokáig. A fül köré ülő cuccok az egyetlenek, amit hosszabb távon tudok használni.
És honnan veszed, hogy én mit tudok? Meglepődnél -
hwtvennek
tag
válasz
#96302336 #82 üzenetére
Bocs, úgy írok, ahogy általában azokkal beszélek akiknek van ilyen eszközük. Az AirPods kifejezés alatt a füleseket és a tokot is értem, mivel ez maga a termék gyűjtőneve. 24 óra töltés van a tokban, és 5-5 óra a fülesekben. (mivel ezt nem tudtad, nem tudom, hogy mi alapján állítasz bármit is erről a termékről?) A tokba mindig visszakerül amikor nem használom, mert ez a rendeltetésszerű használat. Napi átlag 2-2,5 órát használom mostanában, de van hogy többet. A tokkal együtt ér az aksi idő mivel a füleseket nem tart semmibe beletenni mert mágnesesek és beszippantja kb őket. Konkrét töltést akkortól számítok amikor nem a zsebembe csúsztatom be a tokot, hanem rápattintom a Lightning kábelre. Ez 1,5-2 hetente szokott megtörténni.
Így értsd.
Szerencsére attól, hogy te a netről olvasott "tudásod" alapján mit állítasz nem változtat azon amit én tapasztalok.
Semmilyen egészségügyi problémám nincs így 30 felett sem, köszönöm szépen, elég időt fordítok higéniára.
Csakhogy ON is legyek: örülök, hogy egyre több gyártó ad ki True Wireless füleseket, ez a jövő a Xiaomi termékeivel pedig általában nem voltak nagyon negatív tapasztalataim!
-
hwtvennek
tag
válasz
Totheground #78 üzenetére
Testing conducted by Apple in August 2016 using preproduction AirPods units and software paired with preproduction iPhone 7 units and software. The playlist consisted of 358 unique audio tracks purchased from the iTunes Store (256-Kbps AAC encoding). Volume was set to 50%. Testing consisted of full AirPods battery discharge while playing audio until the first AirPod stopped playback. The drained AirPods were charged for 30 minutes, then audio playback was continued until the first AirPod stopped playback. This cycle was repeated until both the AirPods and the Charging Case were fully discharged. Battery life depends on device settings, usage, and many other factors.
Apple oldalán még ezt emeli ki, én általában 60-70%-on használom, a felett már számomra hangos, de így is hozza bőven az 5 órát. Csendes irodában fülesenként kijött 8 óra egyhuzamban is 30-40% hangerőn, úgy hogy a fülesek nem találkoztak a tokkal.
Nyilván mint minden - és ahogy az Apple is leírja sok tényezőtől függ - nekem lazán hozza az értékeket és van hogy többet is az én felhasználói szokásaimmal. Nem mindenkinek megfelelő a termék, de nem is kellene úgy szarozni meg fosozni ahogy itt teszik.
-
törölt tag
válasz
hwtvennek #76 üzenetére
Légy szíves ne csúsztass. Most meg azt mondod, hogy 5 órát bír. Előtte meg két hetet... alakul
A tok tölti, ezt tudom. De ne számítsd már bele azt, amit a tokban tölt.
Képzeld el, iszonyú régóta használok különféle fej, és fülhallgatókat. Már akkor is több volt, mikor az egyetlen alternatíva a vezeték nélküli megoldásra az infra, és az FM volt. Én továbbra is a vezeték nélküli fejhallgatóról írok, a vezetékes egy másik téma. Mégis kiforgatod szavaimat, nem is említettem egy szóval sem a drótos cuccokat, de te szándékosan ide erőlteted.
Ha meg nem takarítod azt a dolgot, ami közvetlenül érintkezik a hallójáratoddal... A füleim meg tisztábbak, mint hinnéd, eléggé tisztaságmániás vagyok, a higiéniára sokat adok.
Azt ugye tudod, hogy ezeken a cuccokon több baktérium telepedik meg, mint a wc ülőkéjén. A fejhallgatóimat is szoktam tisztítani, ahogy az egeret, és billentyűzetet is. Elég gyakran. -
kelly416
veterán
-
Totheground
addikt
válasz
#96302336 #75 üzenetére
Most nem azert, de a büdös életbe nem kellett belőle fulzsirt pucolni, mert a reggeli rutinom része, hogy a fulemet is kitisztítom. Az egyetlen idegesítő dolog, hogy a zsebkoszt gyujti a tok, de azt meg havonta egy kis Bluetak megoldja.
@Atomgeszi
Learn about battery life
Your AirPods can get up to 5 hours of listening time or 2 hours of talk time on a single charge.
With multiple charges in your case, you get more than 24 hours of listening time, or up to 11 hours of talk time.Hol a gond?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
hwtvennek #76 üzenetére
Ne haragudj, ezt Te írtad:
"1.5-2 hetente 1x rárakom napi 2-2,5 óra hallgatással mostanában"Még, ha csak 1 hetet számolunk 7 nappal, és csak napi 2 órát is, az 14 óra.
A másik véglet 2 hetet számolunk napi 2 órával, az 14x2, az 28 óra.
Jaaa ,de már értem. Szóval a töltőtokkal gondoltad, hogy oda berakod. Már világos.
(#78) TothegroundIgen, már közben javította a hsz-ben amire válaszoltam.. Nekünk az nem volt egyértelmű, hogy a tokos töltést is beleszámolja.
-
hwtvennek
tag
válasz
#96302336 #75 üzenetére
Nem, én 2 éve használom és tudom hogy kibír 5 órát. Rám foghatod hogy hazudok, Te dolgod. Ettől függetlenül ez az igazság. Felesleges állandóan max hangerőn nyomatni mert megsüketülsz a g*cibe, 60-70%on is elmegy 5 órát darabja a füleseknek. A tokban további 24 órára elég töltés van.
Több időm ment el a kábeles megoldásokkal mint azzal hogy ezt 1-1,5-2 hetente töltöm ami ugye számoljuk ki annyit tesz, hogy 3 másodperc elmegy az életemből arra, hogy ráteszem a Lightning dokkolómra. Fülzsír? Akkor a füleddel is baj van? Én azt babusgatom azzal hogy tisztítom -> nem lesz csupa fülzsír a fülesem. Évente ha 1x kell letakarítanom róla egy minimális piszkot.
Az AirPodsal negyedannyit nem foglalkozok mint korábban bármelyik másik fülesemmel.
Ameddig régen a kábeleket kibogoztam az volt legalább fél perc naponta többször. Azt nevezem én babusgatásnak.
Ismét a gyakorlati tapasztalatot állítod szembe a saját elméleteddel.
Azt pedig ajánlom, hogy tisztítsd Te is a füled, igénytelenül néz ki ha nem, és a csajok is jobban szeretik.
-
törölt tag
válasz
hwtvennek #72 üzenetére
Utcán nem hallgatok zenét. És egy szóval sem említettem egy kábeles holmit sem. És továbbra is idiótán néz az ember vele, mintha két papír lógna ki a fülből. És babusgatni kell. Továbbra is. Takarítani a fülzsírt, töltögetni, rendszeresen Azt meg ne kamuzd be, hogy kéthetente töltöd az airpods-ot, mikor max 3 órát bír egy töltéssel, és az Apple is úgy reklámozza, hogy maximum 5 óra. vagy neked külön legyártottak egy szpesöl edisön extra long battery változatot? Azosztigen...
-
Atomgeszi
nagyúr
Ki mondta, hogy ezt nem fogadom el? Leírtam, hogy számomra. Én, aki reggel felkelek, elmegyek busszal suliba vagy dolgozni, akkor nem a világ ezer másik zajával akarok foglalkozni, hanem azt az 1 órát leülöm úgy, hogy a zenét élvezem. Ettől függetlenül senki nem mondta, hogy másoknak a zene mellé a busz hangja vagy a szomszéd ahmed fűnyírózása nem adhat az élvezeti faktorhoz..
Sajnos ez van. Mások vagyunk. Elmegyek egy buliba is és, ha a sokat ajnározott Funktion One épp túl van húzva, és nem azt a pontos mélyet adja, vagy épp az irgalmatlan sok magas és semmi mély, nekem a bulinak már lőttek. Hallgathatatlan. Persze valakik elvannak a 24900 ft emagos 5.1 hangfalakkal is, hogy mennyire jól szólnak. Nekem kb mintha sthillel vágnák le a karomat, vagy mikor valaki a fos recsegős dobozhangú "zenecuccot" úgy hallgatja az autóban, ha megyünk valahova, hogy még a középet a magastól gondolati síkon sem tudom elválasztani, hát ott is forgok rendesen. Persze ahhoz, hogy szóljon valami a háttérben csöndben, ahhoz tökéletes. Ki hogy áll hozzá. És éppen milyen művet akar élvezni.
A minőség mindenki számára relatív és más szempontok által felállított élvezeti mérték. Ezért sem szeretem fülhallgató teszteket, mert mindenkinek más a zenei ízlése, mást preferál. Hiába szólt neki szépen egy Vivaldival, ha én maximum Progressive House-t fogok hallgatni.
-
tomboy0013
veterán
-
hwtvennek
tag
válasz
#96302336 #53 üzenetére
1.5-2 hetente 1x rárakom napi 2-2,5 óra hallgatással mostanában. ezt hívod sok babusgatásnak? több időm ment el eddig a kábelek rendezgetésére, kibogozására vagy úgy összetekerésére hogy ne úgy nézzen ki mikor előveszem mint egy szénakazal.
utcán én nem szeretek beöltözni DJ-nek, szerintem az néz ki gázul... komoly ember ilyet nem csinál. az airpodsnak nagyon jó hangzása van a kategóriájában, és nagyon jó plusz funkciókat ad.
az airpods pontosan ugyanúgy néz ki mint az earpods, csak nincsenek vezetékei, már miért is nézne ki hülyébben mint mikor egy nagy fekete nemtommi van a füledben?
tomboy0013:
Ha fülesről van szó és zenehallgatásról akkor az ágybadugós az egyetlen típus ami mindenki füléhez egyszerűen tud idomulni egy egyszerű gumiharang cserével és élmény is vele a zenehallgatás. Az Apple megoldása meg vagy jó vagy nem és közel nem olyan jó élmény vele zenét hallgatni mint egy jobb ágybadugóssal. Nekem eszembe nem jutna olyat venni még 5000-ért se ami nem agybadugós.
Az Apple termékhez meg annyit, hogy kifejezetten szánalmas azon termékük árképzése is, de az persze legyen azok baja akiket keményen legombolnak vele.nekem az in-ear fülesektől folyamatosan viszket a hallójáratom tökmind1 mit csinálok vele, valamint szart se hallok az utcán semmiből tehát offos. abban igazad van, hogy az apple ear/airpods megoldása valakinek vagy jó vagy nem. én a "szerencsések" közé tartozom mert nekem perfect passzol a fülembe, nem esik ki teljesen mind1 mit csinálok.
szánalmas? jobb nem volt 100 ezer forint közelébe sem (és itt természetesen nem a hangzásra gondolok). mindig elkövetitek hogy egy-egy dolgot emeltek ki, összeségében kellene nézni a terméket és a hozzáadott kényelmi funkciókat.
soha a büdös életbe senki nem állította, hogy az airpods jobban szól mint egy agybadugós B&O vagy JBL, vagy bármi más, azt mondtuk, hogy nagyon jól szól, teljesen okés az utcai zene hallgatásra és cserébe nem basz el az autó sem.
-
Atomgeszi
nagyúr
Senki nem szarozta. Annyit írtam, hogy számomra a zenehallgatás meghal már ott, hogy hallom a külső hangokat, és mivel a külső hangokat hallom, a zene minősége nem is fog egekbe szökni, mivel több zavaró tényező is fellép számomra(külső hangok, a műanyag nyomja a fülem, kicsúszik a fülemből, kényelmetlen, állandóan igazgatni kell). Ettől függetlenül nem vagyunk egyformák. Azoknak valóban megfelel akiknek csak az a lényeg, hogy szóljon valami a háttérbe. Legalábbis ez az én meglátásom.
Tudom, vettem is. Sokat próbáltam abból is. De valahogy mindig a Piston 2-nél kötök ki, mert egyszerűen a mély baromi pontos, a fülkagylóba teljesen illeszkedik, kényelmes, hangerőre is, és minőségre is.
És nem mondtam, hogy minden más szar. Csak, hogy többen már eltemették, mert - xiaomi - mert agybadugós - mert copy - mert csessze meg mert kínai - mert csak az earpods/airpods lehet tökéletes - mert úgyse hozza a szintet.
Ez kb olyan, minthogy valaki elássa az új Renault Megane-t, anélkül, hogy beleült volna, csak azért, mert előítéletei vannak.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
TheBikerider #57 üzenetére
Nem halkítom le annyira, csak mondtam, mert valaki attól félt, hogy elüti a busz. Viszont akkor már beesik a zenehallgatás minősége egy nem agybadugós szintjére, és akkor inkább már el sem indítom a zenét..
Az meg, hogy edzés közben kicsúszik-e vagy sem. Nem csak gumiharangot lehet kapni, hanem a füldugókhoz hasonló összenyomható anyagot, ami utána a füleden belül ahogy az összenyomott forma felveszi a normál alakját a fülkagylóhoz. Bár nekem teljesen megfelel a gumiharangos is. Egyedül nekem húzóCCkodásnál csúszott kijjebb a fülemből. Más mozdulatnál nem.
Vannak olyan fülesek is valóban, amik vezetik a hangot a vezetéken keresztül. De most már szerencsére van vezeték nélküli megoldás is ...
Meg kell találni a megfelelő méretű és anyagú gumiharangot és teljesen jó.
Most itt írták lejjebb, hogy a kényelmetlen műanyagú earpods.. ezzel is egyetértek. Tényleg nekem nagyon csúnyán nyomja a fülkagylóm. Viszont azt blődség állítani(én se állítottam, hogy CSAK az agybadugós jó), hogy minden más szar, mert 10/2 embernek az earpods jön be. És ezen kívül azt is blődség állítani,hogy a sziamiaiu SZAR, amíg ki se próbálta..
Én is tapasztalatból írtam, mert mindenki elvolt ájulva az earpodstól és volt barátnőmnek az volt és sokat buszoztunk együtt, és volt idő tesztelgetni, de nekem meh. Ettől függetlenül elfogadtam az ő véleményét is, csak hát már nem vagyunk együtt..
-
dilajoska1
őstag
Én ezt ajánlom mindenkinek [link].
Ezt kaptam a telefonomhoz de pár hónapig a dobozában ült, ki sem próbáltam
. Aztán mondom kipróbálom és összehasonlítom a régi Sony fülesemmel, hát ég és föld a különbség közöttük. Azóta csak ezt használom, igaz szokni kellett a kialakítását.
-
Erdekes, hogy senki nem emliti a muanyag kialakitasat az Apple fuleseknek, ha mar az airpods az alapja, amitol nekem nehany ora utan kisebesedett a fulem.
Ugyanez a helyzet a
az airpods, earpods es az elotte levo nevtelen apple fulessel is.
Az earbud kialakitas szinten diszkomfort erzest nyujt egy in-ear-el szemben. Erre jo alternativa lehet ez a termek.
A sima airdots is $100 korul mozog ez lazan hozhatja az airpods arszintjet, mert nem 16k-ert fog eljutni hozzank ez sem az fix. -
balazs1022
őstag
válasz
Nekem csak earpods-om van. Meg van 2 bontatlan dobozzal. (Nekem adtak mert ok se szeretik). Nekem nagyon kenyelmetlen. Nagyon bele kell nyomni a fulembe h jol szigeteljen, de akkor meg hamar megfajdul a fulem mert elnyomja. Egyebkent nem mondom h rosszul szól. Nagyjabol kiegyenlitett a hangja es earbud leven egesz jol visszaadja a basszusokat is.
Ezen kivul van egy Xiaomi Hybrid Pro HD-m
Ez azert fenyeveket ver az apple-re. De legtöbbször egy KZ-ED09-et hasznalok. Ez kisebb es konnyebb hordani (meloba) a merete miatt.
Ami még nagyon jol sikerult fules az a Sony MH1.
Bar a cikkhez visszaterve, nem ismerem annyira vezetek nelkuli headseteket, de gondolom h hangzasban az earpods es airpods ugyanott lehet. Ettol meg jobb lehet a xiaomi. -
nozs23
addikt
válasz
Atomgeszi #46 üzenetére
"Most zenét hallgatok vagy nem?"
Nem. Nekem az mindig mellektevekenyseg. Mondjuk futok, edzek, setalok. Nem pedig leulok es akkor elkezdek meditalni es kizarolag arra koncentralni. Nekem soha nem esett ki a fulembol az Airpods. De nem vagyunk egyformak, csupan arra akartam felhivni a figyelmet, hogy az Airpods okkal ilyen kialakitasu es nagyon sokan ezt preferaljak. Ebbol kifolyolag felesleges azzal szarozni, hogy hallod a kulso hangokat. Van rengeteg in ear fulhallgato, olyat kell venni.
-
Ezzel egyetértek,mármint a formával,hogy tényleg hülyén van megoldva és nem mindenkinek jó.
És azzal is,hogy az agybadugós megoldás jobb,nem esik ki a fülből.
Szerencsére nekem az Apple füles jól illeszkedik és nem kell a másik fajtát használnom. Ettől függetlenül érdekel a Xiaomi megoldása,ha jó árban lesz. -
ro3000
tag
Én az Iphone 8-hoz kaptam a gyári vezetékes fülest. Nem dobtam el tőle magam. Nem is tudom, hogy kinek volt az az ötlete, hogy mindenki füle egyforma? Csináltak egy kemény műanyag tojásdad formát, és vagy meg áll a füledben vagy nem. Ehhez képest az agybadugós legalább szilikon, ami igazodik a fülhöz, jobban kizárja a külső hangokat, és miután puha, nem is nyomja az ember fülét. Szóval számomra az apple megoldása, egy ipari hulladék. De elfogadom, hogy van olyan ember, akinek ez jön be.
-
-
válasz
Totheground #58 üzenetére
Egyetértek.Agybadugós kizárt.Nekem is nagyon rossz.
Futás már határseset,benn marad a fülben,de mondjuk én csak futópadon esetleg egyszer-egyszer használok.Legtöbbet szabadban futok,ott soha nem hallgatok zenét.
Az Airpods nagyon el van találva,egy igazi minőségi kieg.
De ezeknek hiába mondod,minden szar és ellenség,ami Apple.(az veszi magára,akinek kell. Kinek nem inge,az nem veszi...)
-
Totheground
addikt
Statisztikailag sokkal több közlekedési baleset éri őket (volt ilyen irányú tanulmányunk több országban, és mindenhol szignifikáns volt a különbség).
Többieknek: nekem és sokaknak az agybadugós nem opció, mert egyszerűen kényelmetlen, irritáló és 2 perc után tépném ki a fülemből. Amire az ember használja, arra tökéletes az AirPods hangminősége is, zenét igazán élvezni meg hangversenyre és (sokkal inkább) koncertekre járok havi többször...
A design ugye szubjektív, nekem az AP jobban bejön, mint a többi true wireless, és a már említett funkcionalitás terén a kanyarban sincs egyik alternatíva sem. Ja, és simán tudok benne futni, nem esik ki.
-
válasz
Atomgeszi #52 üzenetére
Ha lehalkítod annyira,hogy halljad a külső zajokat például,akkor milyen minőségben szólnak ezek a fülesek?
Ezek az agybadugós szarok,nekem kényelmetlenek voltak mindig,a vezetékesnél ha hozzá értem a dróthoz,vagy csak mozgásnál csiszolódott mondjuk a pólómhoz,vagy tököm tudja,full béna,mintha az idegszálam pengették volna.
Az Apple fülesei idáig az egyik legjobbak egy ideje. Az Earpods nem is drága...és ahhoz képest nagyon jól szól.Az Airpods mondjuk már nem olcsó,de az egyik legjobb füles minden téren.Nekem edzésnél egyik sem jó. Mind kiesne a fülemből. Mondjuk attól függ,ki hogyan és mit edz. Vannak a divat kondisok,azoknak tök mindegy,nem olyan gyakorlatokat csinálnak,amitől kiesne bármi is a fülükből.
-
válasz
+1
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#96302336 #53 üzenetére
"Ami inkább nevetségessé teszi az egész cuccot, hogy le sem akarja a Xiaomi tagadni a nyilvánvaló koppintást."
Nem hát. Ugyanúgy, mint amikor megjelent az XS , XMAS meg tököm tudja milyen hype telefonok,akkor is úgy reklámozta, hogy annyi pénzért még notebookot, meg okoskarkötőt is ad és stb. stb.
És, ha már koppintás, az apple pont ugyanezt csinálja. Évekkel később kiad valamit SAJÁT FEATURE-ként, miközben az már előtte elérhető volt android/kínai vonalon.
Ez van. 2019 még jobban a gerillamarketing és a másik aláásása lesz. Mi ezzel a baj? Kavarják fel az állóvizet csak nyugodtan. Jöjjön a verseny, adjanak ki több cuccot, menjen a fejlesztés.
(aláírom a notchot lecopyzni az összes gyártónak egy szánalmas dolog volt, mert az nem elég, hogy ocsmány még hasztalan is, mert igazából a statusbarból veszi el az értesítési ikonokat - bár ez ioson tök mindegy, mert nincs is. Ebből is látszik, hogy androidra azt copyzni egy baromság volt és birkaszemlélet mód)
-
tomboy0013
veterán
válasz
"Azert az se hatrany, ha nem b@sz el a busz, mert zenet hallgatsz."
A buszon ülve mondjuk nehezen b@ssza el a busz
Ha fülesről van szó és zenehallgatásról akkor az ágybadugós az egyetlen típus ami mindenki füléhez egyszerűen tud idomulni egy egyszerű gumiharang cserével és élmény is vele a zenehallgatás. Az Apple megoldása meg vagy jó vagy nem és közel nem olyan jó élmény vele zenét hallgatni mint egy jobb ágybadugóssal. Nekem eszembe nem jutna olyat venni még 5000-ért se ami nem agybadugós.
Az Apple termékhez meg annyit, hogy kifejezetten szánalmas azon termékük árképzése is, de az persze legyen azok baja akiket keményen legombolnak vele. -
törölt tag
válasz
Ezekkel a cuccokkal néhány baj van. Sokat kell babusgatni őket. Hamar lemerül, vinni kell a dokkolót hozzá. Nagyon könnyű elhagyni. idiótán néz ki vele az ember,
Meg bármilyen fülbe, dugható, beleülő cucctól meg tudok zavarodni. A drótostól is. Nem én vagyok a célcsoport, nekem a fül köré ülő fejhallgató az, ami megfelelő.
Van alternatívája bőven az airpods-nak, köztük pont ez a cucc is. vagy még inkább ezek, ezek oda is vernek az airpods-nak rendesen Ami inkább nevetségessé teszi az egész cuccot, hogy le sem akarja a Xiaomi tagadni a nyilvánvaló koppintást. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Itt arra gondoltam, hogy személy szerint én max buszon hallgatok zenét, utcán nem. És buszon ülve simán hallani, hogy mi történik.
[Szerk:Ja meg kondiba szoktam bocs. Ott is jó kizárni a külvilágot, és nem azt hallgatni ahogy koxos pisti tolja a 250 kilót és fújtat meg hörög.. Főleg, hogy ott tényleg benne kell maradjon az ember fülébe, néha még az agybadugós is kicsúszik, ha beakad a kezembe mondjuk és kicsit kirántom. A zenét magamévá akarom tenni, nem a közönséggel együtt. Igazából rájöttem, hogy már bulizni sem szeretek, mert ott a sok fütyülő sipitozó hülyét kell hallgassam, míg itthon a csöndbe tényleg zenét hallgatok és nem 3000 másik külső zajt.. Hmm .. Lehet tényleg f**********l audiofil vagyok?
]
Amúgy az agybadugós fülest is le lehet halkítani annyira, hogy az elütni akaró buszt, vagy a kéregetni akaró homelesst meghalljam.
Itt csupán max a kényelmi rész dönthet, hogy kinek melyik kényelmesebb a fülébe és mit részesít előnyben.
Hála istennek tényleg van választék mindenre, mindenkinek.
Azt meg úgy általánosan:
Tehát, ha valaki audiofil akkor már "f**********l"?
-
scdlsc
senior tag
válasz
"az se hatrany, ha nem b@sz el a busz, mert zenet hallgatsz"
A süketek is túlélik valahogy a közlekedést. Azért, mert nem hallod a külvilágot, attól még nem fogsz meghalni. -
Totheground
addikt
válasz
Atomgeszi #46 üzenetére
Azert az se hatrany, ha nem b@sz el a busz, mert zenet hallgatsz. Kulteren full kizarni a kulso hangokat a leheto legnagyobb baromsag.
@JoseGee
Agybadugos szart nem akarok 10 meteres kozelben tudni. Egyebkent ez messze nem fele annyi (itt kevesebb volt az AirPods) raadasul szerintem funkcionalitasban a felet nem tudja.
Es ezt ugy altalanosan:
Ugy latszik, sokaknak meg mindig nem sikerult helyretenni, hogy az AirPods nem audiofil f**********l szol, hanem egy vallalhato hangot otvoz olyan kenyelni szolgaltatasokkal, aminek NINCS alternativaja. -
tomboy0013
veterán
Gondolkodom mostanság egy jó Bluetooth fülesben, ez szimpi is. Egy tesztet mondjuk szívesen olvasnék róla. Bár ahogy ismerem a Xiaomi-t valószínűleg a hangja is rendben lesz. Volt tőlük egy Piston 2-őm csak sajnos megnyomorítottam szegényt, de marha jól szólt ahhoz képest, hogy 5000-ért vettem itthon Euronics-ban.
-
szebe
addikt
Engem a JBL true wireless-e érdekel, de jó lenne egy jó lenne olvasni egy többszereplős összehasonlító tesztet. Airpods, Huawei, Xiaomi, minden...
-
Atomgeszi
nagyúr
Most zenét hallgatok vagy nem?
Számomra a minőség ott már romlik, hogy hallom ahogy a busz gázt ad vagy épp röhögnek, vagy beszélnek mellettem. Onnantól már hogy mondjam valamire, hogy jó minőségű? Arról nem is beszélve, hogy, ha nem nyomtam be eléggé akkor kiesett folyton, ha meg kijjebb raktam akkor még annyit se hallottam.
Persze valakinek ez így megfelel, az is egy vélemény.
-
Atomgeszi
nagyúr
Igaz én vezetékes Earpodsot hallgattam, de egy kész röhej volt, kinti zajokat jobban hallottam, mint a zenét, mély sehol nem volt.
Annál fixen jobb.
Még a 3500 Ft-os Xiaomi Piston 2-nél se találtam jobb fülest dupla annyiért sem, sem háromszor annyiért, mint amit az ad, pedig voltam a fülhallgatós topikba is... Kár, hogy már nem gyártják, ami van a piacon az meg hamisítvány lehet..
Félek is, hogy mi lesz, ha egyszer az elromlik..
-
JoseGee
tag
válasz
Totheground #14 üzenetére
Tessék, már ez is jobban szól mint az Airpods. Iphone 7-tel tesztelve
-
válasz
teshowatti #39 üzenetére
És melyiket ajánlod a Koss-tól,(több is van),ami jobb az Earpods,vagy az Airpods-tól?
Linket tudnál adni? -
-
teshowatti
csendes tag
válasz
TheBikerider #25 üzenetére
Van mély??? Egyik apples fülesben se volt rendes mély...Mindegyik szánalmasan cincog csak. Mikor még iphone használó voltam is elsö dolgom volt kib...ni a fülest és Koss-ra cseréltem. Na abban volt mély. Azóta sok viz lefolyt a dunán de apple hangminöség azóta se változott.
-
Siamiáu
tag
válasz
#24536576 #33 üzenetére
+1
Imádom amikor valaki egy iphone fülessel hallgat zenét a buszon, hiába ülhet tőlem 5 méterre is simán lehet hallani mit hallgat, múltkor még a Shazam-nak sikerült is megmondania mit hallgat a csávó. Fél éve kellett egy átmeneti füles, vettem egy Xiaomi basic-et 2 ezerért, és úgy megszerettem, hogy azóta se vettem mást helyette, ütöm vágom, de nem adja meg magát.
Szerintem hozni fogja a szokásos minőséget ez a Xiaomi is. -
nozs23
addikt
válasz
#24536576 #33 üzenetére
Itt vezeték nélküli fulhallgatokrol van szo. Szerintem mindenki tisztaban van mar vele, hogy az ar toredekeert lehet vezetekes fulest kapni jobb hangminoseggel. Az Airpods hangminsoge kb. megegyezik az Earpodsal, valamivel jobb. A wireless, a kenyelem az az extra amiert elkerik a penzt. A hasonlo tudasuak pedig pont ugyanannyiba kerulnek, ha nem tobbe.
-
törölt tag
válasz
Airpods, mint mérce? 😆 Akinek az jó, azok behetnének 2K-s hama fülest is, ugyan az.
-
-
joey04
titán
szánalmas.
-
-
mrThomi
addikt
válasz
Totheground #6 üzenetére
Hat,
hat anyja van !
-
-
-
utomi
senior tag
válasz
TheBikerider #16 üzenetére
Pedig egyenlőre nincs jobb. Legalábbis abban az árban vagy olcsóbban. Vettem pl. egy Huawei Freebudst de minek?
egy rettenet szar volt. Ment is vissza. AirPods minőségben,hangban és üzemidőben nem talált legyőzőre nálam. És hát ugye ott a W1 chip ami kényelemben és hatótávban sokat dob rá. Én sajnáltam rá ennyit de nagyon nem bántam meg.
-
-
draco31
veterán
válasz
balazs1022 #10 üzenetére
Én ha valamit venni akarok, már 3 éve azt nézem meg elsőnek, hogy gyárt-e olyat a xiaomi, ha igen, akkor nem is mindig keresek tovább. 15 cuccom van tőlük, egyiket sem cserélném el "nevesebb" gyártók cuccára.
-
hajbel
addikt
válasz
TheBikerider #16 üzenetére
Szerintem a topikjában több/jobb infót kapsz
-
-
Silεncε
őstag
válasz
Van Earpodsom. Na az arra jó, hogy a zenéből nem hallasz semmit, de legalább a kinti zajt teljesen átengedi. Szólni meg szerintem egyáltalán nem szól jól
-
hajbel
addikt
válasz
Már feleannyiért lehet venni jobb hangminőségű true wireless fülest, ami jobban is néz ki.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
balazs1022 #10 üzenetére
Persze mivel xiaomi...
Nehogy már bármiben is rosszabb legyen.... -
válasz
balazs1022 #10 üzenetére
Azt megvárnám azt a “jobb is lesz” jelmondatot... Mert az Apple fülesei elég jól szólnak.
Használtam már “szinte”mindent,de mindig az Earpods-nál maradtam. Az agybadugós kifejezetten zavart,meg nem is szóltak jól,legalábbis amiket eddig használtam.“...A Xiaomi nem gyárt gagyi cuccokat...”
Nem?
-
balazs1022
őstag
válasz
Meg jobb is lesz mint az airpods. Foleg ha a kialakitast nezzuk, mert ugye az "agybadugos".
Amugy meg a xiaomi nem gyart gagyi cuccokat. -
nozs23
addikt
Én azt hittem, hogy az a kapszulára vonatkozik. Biztos vagyok benne, hogy nem megy 10 órát a füles egy töltéssel, szerintem ha ennek a felét hozza is le a kalappal. Ennyit még a vezetékesek nem igazán szoktak.
Közben megtaláltam: 10 óra a kapszulában van. Egy töltéssel 3 órát megy. (ami tényleges használatnál lesz 2,5...
(#7) brumi1024
A Jabra valóban nem rossz, nekem nem jön be a kialakítás. Drágább alternatívákat nem nagyon nézegettem, az Airpods is elég húzós.
-
Ricardo
titán
Ez így elég vicces. Legalább a név ne hasonlítana. Az viszont nagyot ütne, ha hangzásban hozná az airPods szintjét
-
Totheground
addikt
>nevetséges másolat
>Sziamiau
>agybadugosVegye, akinek két anyja van.
-
V@ns
aktív tag
A kütyü természetesen telefonálásra és hangvezérlésre is alkalmas, és egy teljes töltéssel akár 10 órát is képes menni, a töltőkapszula Type-C kábellel tölthető, mindössze egy órára van szüksége.
Mondjuk az érdekelne, hogy a kapszula is tudja tölteni alkalom adtán ha nincs 220 vagy laptop a közelben? -
nozs23
addikt
Azért az érdekes, hogy azt nem kommunikálták, hogy egy töltéssel mennyit bír. Általában itt szoktak elbukni az Airpods copyk. Illetve a hangminőségben.
Egyszerűen eddig semmi nem tudta hozni, azt szintet akkumulátorban, hangminőségben, és kényelemben (amennyiben bejön a kialakítás), amit az Apple. Persze a teljesen wireless termékekkel összevetve. -
-
wolfman
veterán
Na akkor egy jól irányzott tesztet is kéne rittyenteni rá, mert az a lényeg ugye, hogy milyen a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érkezett már fehér színű, teljesen vezeték nélküli fülhallgató korábban is a Xiaomi márkanevével, de amit ma mutattak be, az tényleg nagyon emlékeztet az Apple-féle megoldásra.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest