- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Juhaszatti #97 üzenetére
Ugyanígy voltam én is.
(Beyerdinamic-tól van egy szuper fejhallgatóm,DT-770. Na az igen...)
De füles jó lenne,ha találnék nem agybadugósat,BT és ami jól is szól,plusz olcsóbb legyen,mint az Airpods. -
Ezzel egyetértek,mármint a formával,hogy tényleg hülyén van megoldva és nem mindenkinek jó.
És azzal is,hogy az agybadugós megoldás jobb,nem esik ki a fülből.
Szerencsére nekem az Apple füles jól illeszkedik és nem kell a másik fajtát használnom. Ettől függetlenül érdekel a Xiaomi megoldása,ha jó árban lesz. -
-
válasz
Totheground #58 üzenetére
Egyetértek.Agybadugós kizárt.Nekem is nagyon rossz.
Futás már határseset,benn marad a fülben,de mondjuk én csak futópadon esetleg egyszer-egyszer használok.Legtöbbet szabadban futok,ott soha nem hallgatok zenét.
Az Airpods nagyon el van találva,egy igazi minőségi kieg.
De ezeknek hiába mondod,minden szar és ellenség,ami Apple.(az veszi magára,akinek kell. Kinek nem inge,az nem veszi...)
-
válasz
Atomgeszi #52 üzenetére
Ha lehalkítod annyira,hogy halljad a külső zajokat például,akkor milyen minőségben szólnak ezek a fülesek?
Ezek az agybadugós szarok,nekem kényelmetlenek voltak mindig,a vezetékesnél ha hozzá értem a dróthoz,vagy csak mozgásnál csiszolódott mondjuk a pólómhoz,vagy tököm tudja,full béna,mintha az idegszálam pengették volna.
Az Apple fülesei idáig az egyik legjobbak egy ideje. Az Earpods nem is drága...és ahhoz képest nagyon jól szól.Az Airpods mondjuk már nem olcsó,de az egyik legjobb füles minden téren.Nekem edzésnél egyik sem jó. Mind kiesne a fülemből. Mondjuk attól függ,ki hogyan és mit edz. Vannak a divat kondisok,azoknak tök mindegy,nem olyan gyakorlatokat csinálnak,amitől kiesne bármi is a fülükből.
-
válasz
Totheground #50 üzenetére
+1
-
válasz
teshowatti #39 üzenetére
És melyiket ajánlod a Koss-tól,(több is van),ami jobb az Earpods,vagy az Airpods-tól?
Linket tudnál adni? -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
balazs1022 #10 üzenetére
Azt megvárnám azt a “jobb is lesz” jelmondatot... Mert az Apple fülesei elég jól szólnak.
Használtam már “szinte”mindent,de mindig az Earpods-nál maradtam. Az agybadugós kifejezetten zavart,meg nem is szóltak jól,legalábbis amiket eddig használtam.“...A Xiaomi nem gyárt gagyi cuccokat...”
Nem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érkezett már fehér színű, teljesen vezeték nélküli fülhallgató korábban is a Xiaomi márkanevével, de amit ma mutattak be, az tényleg nagyon emlékeztet az Apple-féle megoldásra.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest