Hirdetés
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
Atomgeszi #46 üzenetére
"Most zenét hallgatok vagy nem?"
Nem. Nekem az mindig mellektevekenyseg. Mondjuk futok, edzek, setalok. Nem pedig leulok es akkor elkezdek meditalni es kizarolag arra koncentralni. Nekem soha nem esett ki a fulembol az Airpods. De nem vagyunk egyformak, csupan arra akartam felhivni a figyelmet, hogy az Airpods okkal ilyen kialakitasu es nagyon sokan ezt preferaljak. Ebbol kifolyolag felesleges azzal szarozni, hogy hallod a kulso hangokat. Van rengeteg in ear fulhallgato, olyat kell venni.
-
Totheground
addikt
válasz
Atomgeszi #46 üzenetére
Azert az se hatrany, ha nem b@sz el a busz, mert zenet hallgatsz. Kulteren full kizarni a kulso hangokat a leheto legnagyobb baromsag.
@JoseGee
Agybadugos szart nem akarok 10 meteres kozelben tudni. Egyebkent ez messze nem fele annyi (itt kevesebb volt az AirPods) raadasul szerintem funkcionalitasban a felet nem tudja.
Es ezt ugy altalanosan:
Ugy latszik, sokaknak meg mindig nem sikerult helyretenni, hogy az AirPods nem audiofil f**********l szol, hanem egy vallalhato hangot otvoz olyan kenyelni szolgaltatasokkal, aminek NINCS alternativaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest