- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atomgeszi #52 üzenetére
Ha lehalkítod annyira,hogy halljad a külső zajokat például,akkor milyen minőségben szólnak ezek a fülesek?
Ezek az agybadugós szarok,nekem kényelmetlenek voltak mindig,a vezetékesnél ha hozzá értem a dróthoz,vagy csak mozgásnál csiszolódott mondjuk a pólómhoz,vagy tököm tudja,full béna,mintha az idegszálam pengették volna.
Az Apple fülesei idáig az egyik legjobbak egy ideje. Az Earpods nem is drága...és ahhoz képest nagyon jól szól.Az Airpods mondjuk már nem olcsó,de az egyik legjobb füles minden téren.Nekem edzésnél egyik sem jó. Mind kiesne a fülemből. Mondjuk attól függ,ki hogyan és mit edz. Vannak a divat kondisok,azoknak tök mindegy,nem olyan gyakorlatokat csinálnak,amitől kiesne bármi is a fülükből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érkezett már fehér színű, teljesen vezeték nélküli fülhallgató korábban is a Xiaomi márkanevével, de amit ma mutattak be, az tényleg nagyon emlékeztet az Apple-féle megoldásra.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest