- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Senki nem szarozta. Annyit írtam, hogy számomra a zenehallgatás meghal már ott, hogy hallom a külső hangokat, és mivel a külső hangokat hallom, a zene minősége nem is fog egekbe szökni, mivel több zavaró tényező is fellép számomra(külső hangok, a műanyag nyomja a fülem, kicsúszik a fülemből, kényelmetlen, állandóan igazgatni kell). Ettől függetlenül nem vagyunk egyformák. Azoknak valóban megfelel akiknek csak az a lényeg, hogy szóljon valami a háttérbe. Legalábbis ez az én meglátásom.
Tudom, vettem is. Sokat próbáltam abból is. De valahogy mindig a Piston 2-nél kötök ki, mert egyszerűen a mély baromi pontos, a fülkagylóba teljesen illeszkedik, kényelmes, hangerőre is, és minőségre is.
És nem mondtam, hogy minden más szar. Csak, hogy többen már eltemették, mert - xiaomi - mert agybadugós - mert copy - mert csessze meg mert kínai - mert csak az earpods/airpods lehet tökéletes - mert úgyse hozza a szintet.
Ez kb olyan, minthogy valaki elássa az új Renault Megane-t, anélkül, hogy beleült volna, csak azért, mert előítéletei vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érkezett már fehér színű, teljesen vezeték nélküli fülhallgató korábban is a Xiaomi márkanevével, de amit ma mutattak be, az tényleg nagyon emlékeztet az Apple-féle megoldásra.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest