Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi

nagyúr

válasz nozs23 #66 üzenetére

Senki nem szarozta. Annyit írtam, hogy számomra a zenehallgatás meghal már ott, hogy hallom a külső hangokat, és mivel a külső hangokat hallom, a zene minősége nem is fog egekbe szökni, mivel több zavaró tényező is fellép számomra(külső hangok, a műanyag nyomja a fülem, kicsúszik a fülemből, kényelmetlen, állandóan igazgatni kell). Ettől függetlenül nem vagyunk egyformák. Azoknak valóban megfelel akiknek csak az a lényeg, hogy szóljon valami a háttérbe. Legalábbis ez az én meglátásom.

Tudom, vettem is. Sokat próbáltam abból is. De valahogy mindig a Piston 2-nél kötök ki, mert egyszerűen a mély baromi pontos, a fülkagylóba teljesen illeszkedik, kényelmes, hangerőre is, és minőségre is.

És nem mondtam, hogy minden más szar. Csak, hogy többen már eltemették, mert - xiaomi - mert agybadugós - mert copy - mert csessze meg mert kínai - mert csak az earpods/airpods lehet tökéletes - mert úgyse hozza a szintet.

Ez kb olyan, minthogy valaki elássa az új Renault Megane-t, anélkül, hogy beleült volna, csak azért, mert előítéletei vannak.

Új hozzászólás Aktív témák