Az AirDots Pro a Xiaomi válasza az AirPods-ra

Hirdetés

A kínai Xiaomi-oldalon bukkant fel az AirDots Pro, ami ugyan nem az első, teljesen vezeték nélküli fülhallgatója a cégnek, de az biztos, hogy az Apple AirPodsra leginkáb hasonlítani akaró darab. Kialakítását tekintve a töltőkapszula tér el valamelyest, illetve az earbud kialakítás helyett gumiharangos in-ear megoldást láthatunk, egyébként valószínű, hogy az iPhone-felhasználókat is meg szeretnék vele győzni, lévén a termékoldal egyik első fő pontja, hogy AAC-képes a termék és iOS-eszközökkel is kompatibilis. Ez utóbbi nyilván értelemszerű.


[+]

A fülhallgatók mindösszesen 5,8-5,8 grammot nyomnak, 7 milliméteres dinamikus meghajtójuk neodímium membránt kaptak, IPX4 vízállóságuk van. A kütyü természetesen telefonálásra és hangvezérlésre is alkalmas, és egy teljes töltéssel akár 10 órát is képes menni, a töltőkapszula Type-C kábellel tölthető, mindössze egy órára van szüksége. Ára 400 jüan, ez körülbelül 16 000 forintot takar, ami jelentősen több ugyan, mint amennyiért a Xiaomi már kínál hasonló terméket, de összességében még mindig nem sok, főleg az Apple árképzéséhez mérve. Remélhetőleg Európában is piacra fogják dobni.

Azóta történt

  • Vezeték nélküli headsetek a Xiaomitól

    Ezúttal sem kellett csalódnunk az ár/érték arányáról híres kínai gyártóban, átgondolt, kellemes hangú termékeket próbáltunk ki, zseniális árcímkével.

Előzmények

Hirdetés