Új hozzászólás Aktív témák
-
lbarna
tag
Május 10-én akciózták be kint.
A kintiek már lecserélték Ezzel jött WW_V12.8.10.56.
Utána frissítetem WW_V12.8.10.82Igen azt tudom, de igy már tudom mindig ha kell frissíteni.
Én ahogy használom 3-3,5 napot bír. Igaz a P780-as amibe 4000mAh akksi vol benne az majdnem 3 napot birt.A P780-as töltött használom 5V/2A.
-
barcsajani
tag
Igen a Dual stand-by-t azért írtam ha valaki másra számítana...
Tokot, fóliát Romániában mivel itt élek, egy zenfone 2 üveg fóliát raktam rá, emiatt nem megy a közelség érzékelő, valamint néha a touch is kevésbé érzi az érintést. Rendeltem már Ali-ról tokot is és neki való fóliát is, csak amíg az ide ér...
Az anyaghasználat ezért az árért nem rossz, az össze szerelés nem a legminőségibb, itt-ott néha recseg mikor fogod. Szerintem ugyanezt használják a WW verziónál is.
Gyári, ahogy megkaptam én úgy hagytam a rendszert, nem szeretek bele piszkálni. -
matteo_szg
őstag
Nézőpont kérdése, hogy "ok, értem" vagy "szánalom" a videó megítélése. Te is, és én is túl szakik vagyunk ahhoz, hogy egy ilyen videó üzenete átjöjjön. Viszont van a masszív tömeg, akinek átmegy, hogy "jé, tényleg...".
Én is mosolyogtam, 6s Plus felhasználóként, de pontosan értem, miért ez lett kiválasztva, és miért ez a videó. Akinek nem megy át, annak az UleFone-os sem menne át, ott másba kötne bele.
Tudom, nehéz...de az egyszerű igényekkel rendelkező felhasználók szintjén kell nézni ezeket. És most lehet, páran kihúzzák magukat, mert megdicsérem őket, de aki itt fórumozik, azok már semi-pro kategóriába tartoznak - értsd.: tudja, mi a PH, tud regisztrálni, és kommentelni.
ZenFone Max elvileg már official a Diginél!
-
hevizms
addikt
Így van oda is beirom,csak aki pont ilyet szeretne,lehet előbb megtalálja itt,ráadásul aki olvassa a fórumot,az tisztában van vele hogy mi mit jelent ennél a telónál,nem kell külön magyarázkodni.
Tudom nem illik a fórumon hirdetni,de tényleg nem haszonszerzés a cél
Próbáltam a rendelést visszacsinálni már másnap,de persze hogy a kis kínai úgy csinált mintha nem olvasta volna az üzenetet
Amúgy nincs még nálam,úton van,de még akár ki sem nyitom a csomagot ha valaki azt szeretné,szóval tényleg zsír új origi lesz. -
patkánymajom
csendes tag
Nem az a telefon, amiről oldalakat lehet írogatni. Egy közepes hardver egy masszív csomagolásban és extra hosszú üzemidővel. Azt hozza, aminek szánták. Még csak az első verziós firmware de nem találkoztam buggal. Ez annak is köszönhető, hogy az Asus régóta belockolta magát sok modelljén az 5.0 Androidra, így már nem jönnek elő új problémák (pedig volt bőven). Mivel nem játszom rajta, nekem mindenre elég. Néha megakad egy pillanatra, pl mikor komolyabb oldalt húzok le a browserben, de ez normális. Az furcsa, hogy néhány alkalmazás nem elérhető, például a Máv Vonatinfo, pedig ezek még az Inteles Zenfone 5-ön is mentek. Kiírja a Play Store, hogy nem kompatibilis a verzióval.
Egyébként ha átmegyek WW romra, akkor az LTE sávok is annak megfelelően alakulnak, vagy az lockolva van hardveresen a 2 db sávra?
-
patkánymajom
csendes tag
Aliról van 125 USD + DHL express, 4 nap volt. +vámeljárás és áfa, 65ezer ft-ra jött ki.
Tehát hibátlanul kezeli a 128-as class 10-es kártyát is, csak többet fogyaszt az akksiból? és pont egy ilyen telefonnal spórolnának ezen?Az Indiai piacon lévőre igaz lehet az is hogy adatforgalmat is kezel a sim 2? mert hogy a cikkben még a data rate is meg van nevezve, de én ezt sehol nem találom a neten..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest