- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
Dr. Romano #269 üzenetére
Az OTA érdekesen működik. Az új készüléken először a marshmallow-ot ajánlotta frissítésnek, amit köszönettel nem kértem, majd a .72-es buildot ajánlotta (ez még a lollipop) ezt felraktam.
-
hnhn
csendes tag
válasz
Dr. Romano #267 üzenetére
Szia. Ez a legfrissebb:
Android:6.0.1 -
lbarna
tag
válasz
Dr. Romano #147 üzenetére
A 3-as model már barátibb áron lesz.
-
lbarna
tag
válasz
Dr. Romano #141 üzenetére
Én még várok vele egy kicsit.
Elég macerásnak tünik. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #131 üzenetére
Megkaptam az Asus hivatalos válaszát a problémára:
"Az Ön által leírt beállítás nem garantálja azt, hogy a wifi újra fog csatlakozni, ha felébreszti a készüléket.
Ilyen esetben manuálisan kell újra csatlakoznia."Ez csak azért vicces, mert korábbi 20ezer forintos kínai telefonjaimnál ez nem volt kérdés. Ébredés után, bumm automatikusan wifi (és ugyanezt a hihetetlen funkciót tudja az itthoni két tabletem is woow)
Jah meg csak úgy mellékesen, az Asus szoftvere épp az ellenkezőjét állítja.Egyébként nem zavar ez a probléma, mert megérkezés óta még mindig nem kellett töltsem úgyhogy a wifi felőlem mehet folyamatosan így is lever üzemidőben minden korábbi készülékemet. Ez inkább egy support teszt (ez az első telefonom amihez van ilyen "funkció").
Sokan istenítik hogy mennyire jó hasznos dolog ez, hát kipróbáltam, kenhetem a hajamra, hozzáállásuk alapján a vevő a hülye -
barcsajani
tag
válasz
Dr. Romano #135 üzenetére
Akkor szerintem csak én fogtam egy ki egy szerencsés darabot... Amúgy nekem inkább alul ha hozzá érek az érintő gombok alatti sávhoz akkor szokott recsegni.
-
barcsajani
tag
válasz
Dr. Romano #129 üzenetére
Nekem nem kapcsolja ki, egyébként nincs sok értelme ennek a funkciónak, bekapcsolt wifivel is nagyon jól bírja az akku.
-
barcsajani
tag
válasz
Dr. Romano #109 üzenetére
Viszont ő elég sok mindenkit ver akkuban, és pont ez az amiért vettem, én nem szoktam semmi komolyabb játékot játszani a telefonokon, és úgy látom, hogy olyan 2 napig fogja bírni az akku, a kijelző idő olyan 10-12 óra lesz, nálam egész nap be van kapcsolva a WiFi és ha nem otthon vagyok akkor a 3g, semmiféle energiatakarékos módot nem használok, melegedést sehol nem tapasztaltam még minimális szinten sem, a max hőmérséklet olyan 31° volt, akkor kb 1 órán át böngésztem a chrome-ban
[link]
[link] -
barcsajani
tag
válasz
Itt van azért pár éjszakai is...
[link] -
barcsajani
tag
válasz
Nappal tűrhető, de előtte nekem Note 2/3-asaim voltak és azok kamerában minden téren verik (sajnos).
Nem mondom el lehet vele lenni, de a led villanó is nagyon gyengus, és éjszakai képet nem is merek kirakni...
Itt van néhány nappali: [link] -
lbarna
tag
válasz
Dr. Romano #105 üzenetére
Nem tudja, sem az androidos sem a pc-s verzió.
Próbáltam kingroot. iroot,kingo root,zenfone root és még mással.
A régi telefonomről van k@-mail titanium backupos mentés azt szeretném visszaállítani.
Ami volt azt simán el lehett távolítani. -
lbarna
tag
válasz
Dr. Romano #99 üzenetére
Kb 1 hónapja jött rá frissítés.
Van benne egy energia kezelő abban van egy ütemezett mód váltás, hogy beállítátott időben átvált egy( pl éjjel) egy másik módra (pl csak ébresztő, hivást fogad) ez nem mindig vált át.
És még nem sikerült rootolni, a másik telefonról van email TB mentésem az miatt kellene a root. -
lbarna
tag
válasz
Dr. Romano #97 üzenetére
Nekem bevált.
Sok jó dolog tetszik benne.
Van egy-két apró probléma amire keressem a megoldást.
Előtte egy Lenovo P780-ast használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest