Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Korábban is akartam már kérdezni hogy nekem még mindig az 5-ös van a telefonomon. Elvileg OTA-n már elérhető rá a 6-os droid, de ha rámegyek mindig azt írja ki hogy jelenleg a legfrissebb van rajta.
Nálatok frissült 6-osra és ha igen nálam miért nem? -
Dr. Romano
veterán
Root lehetőség?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #131 üzenetére
Megkaptam az Asus hivatalos válaszát a problémára:
"Az Ön által leírt beállítás nem garantálja azt, hogy a wifi újra fog csatlakozni, ha felébreszti a készüléket.
Ilyen esetben manuálisan kell újra csatlakoznia."Ez csak azért vicces, mert korábbi 20ezer forintos kínai telefonjaimnál ez nem volt kérdés. Ébredés után, bumm automatikusan wifi (és ugyanezt a hihetetlen funkciót tudja az itthoni két tabletem is woow)
Jah meg csak úgy mellékesen, az Asus szoftvere épp az ellenkezőjét állítja.Egyébként nem zavar ez a probléma, mert megérkezés óta még mindig nem kellett töltsem úgyhogy a wifi felőlem mehet folyamatosan így is lever üzemidőben minden korábbi készülékemet. Ez inkább egy support teszt (ez az első telefonom amihez van ilyen "funkció").
Sokan istenítik hogy mennyire jó hasznos dolog ez, hát kipróbáltam, kenhetem a hajamra, hozzáállásuk alapján a vevő a hülye -
Dr. Romano
veterán
válasz
barcsajani #136 üzenetére
Na azt a területet még eszembe nem jutott nyomogatni
de igaz! Ott tényleg tapasztalható minimális reccs...
Ezek szerint direkt hagyták üresen azt a részt -
Dr. Romano
veterán
válasz
barcsajani #133 üzenetére
Hát most megfogtam, de ez annyira masszív hogy semmit nem recseg a kezemben.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
barcsajani #130 üzenetére
Jogos. Nekem már csak ősi reflex, viszont ez a funkció úgy tűnik hibás, mert tényleg nem csatlakozik vissza automatikusan.
Írtam a magyar chat supportnak, nagyon sokat segítettek.... megkérdezte a srác mi a probléma begépeltem a telefonon részletesen időt nem kímélve, erre átirányított a weboldalukra majd viszlát. Köszöntem én is a lehetőséget
-
Dr. Romano
veterán
Első probléma amibe belefutottam.
"Tartsa bekapcsolva a Wifit" menü ezt mindig sohára állítom hogy alvó állapotban ne legyen rajta.
Itt az a probléma hogy felébresztés után nem csatlakozik automatikusan vissza. Nálatok is így működik?
-
Dr. Romano
veterán
Na végre ma megérkezett a teló.
Rövid ismerkedés után az első benyomás nagyon jó. A gyáro kijelzővédő fólia minősége végre normális csúszós nem az a száraz tapintású 2 hét után szétkopó mint a korábbi telóimon volt.
Holnap majd jobban megnyomkodom. -
Dr. Romano
veterán
válasz
barcsajani #110 üzenetére
Köszi szépen.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
barcsajani #108 üzenetére
Gyatra? Annyira azért csak nem rossz nem? Lőnél pár nappali tesztfotót?
Én még várom az enyémet, jelenleg a franciáknál dekkol. -
Dr. Romano
veterán
Üdv. Nemrég eladtam a telómat és most erre esett a választásom. Most rendeltem meg, kíváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest