- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
Dr. Romano #269 üzenetére
Az OTA érdekesen működik. Az új készüléken először a marshmallow-ot ajánlotta frissítésnek, amit köszönettel nem kértem, majd a .72-es buildot ajánlotta (ez még a lollipop) ezt felraktam.
-
jksx
senior tag
Jelenleg 2db van a családban, mindkettő jól működik. Van egy samsungom ami dobálja a gps jelet, első bekapcsoláskor a google mindenféle engedélyt kért a helymeghatározással kapcsolatban. Lehet, hogy ez a gond, hogy a háttérben más alkalmazások is használnák a gps-t, meg a wifi, bluetooth, mobilnet is "besegít" (vagy inkább ront a helyzeten). Az asusokon minden ilyen google funkció le van tiltva, lehet hogy ezért nincs problémám a vevővel.
-
jksx
senior tag
Navigációra navigáció kell, ezt sajnos meg kell szokni. Az okosteló jó dolog, mert kéznél van és kisegíti az embert, ha hirtelen kell navigálni. Másik topikban is olvastam, hogy pl. a Sygic-el gond van a gps-el. Mellesleg egy drága note4 is kb 50m-rel simán odébb navigál a célkoordinátától, amit a navon pontosan tud. De a navigációkkal is kifoghatod, mert pl. a kollégám k@rva drágán vásárolt full térképes Garminjával fél évig(!!!) szórakoztak, mire lett egy használható készüléke. Szóval ki kell és ki lehet fogni. Nekem a .72-es rom van fent az asuson, nem frissítettem tovább, pláne nem a marshmallowra, ezzel tökéletesen működik.
A túlmelegedő Samsungra, mint ellenpéldát mondhatom a Navon gps-t amit én egy fehér színű árnyékolóval használok, hogy ne olvadjon szét, és lássam a halvány kijelzőt. -
jksx
senior tag
Gps-connected, vagy Fastergps appokat esetleg próbáld meg. Nekem azóta egy fokkal jobb lett, de ez sajnos nem egy Samsung. Mielőtt megvettem ezt a telefont a Lenovó phabletjét néztem, de ott is panaszkodtak a gps érzékenységre. Szerintem navigációra rendes gps vevőt kell venni, mert ezek a mobilok, tabletek csak mókolások.
-
jksx
senior tag
Köszi a válaszokat. Ez a gps kissé elszomorító, hogy egy ilyen jó telefon mellett a hagyományos navit is használni kell.
Most néztem, hogy az Asus weboldalokon nem elérhetőek a firmware változatok. OTA-n felajánlott egy 12.8.10.76-os buildet. Ez mi lehet? Ez a marshmallow?
-
jksx
senior tag
Üdv!
Nektek milyen a gps vevője? Mennyire gyorsan talál jelet és mennyire stabil?
A Sygic többször kiírja, hogy a gps vétel minősége gyenge. Az IGO-ban a sebesség kijelzés szokott eltűnni, ha gyenge a vétel. -
jksx
senior tag
Nagymelák, lbarna!
Köszönöm a válaszokat! -
jksx
senior tag
válasz
jailhouse #224 üzenetére
Ilyet itthon is kapsz. Az ára alapján csak gagyi lehet. A kínai bármekkora áramerősséget ráír a "termékére".
Szedtem szét olyat is amiben led-meghajtó IC volt ami max 500mA-t tud referenciában, mégis 1A felírat volt a "töltőn". Maga az IC sem egy csúcs a kimenő fesz.-hez a "referencia" feszültség meg gagyi 5%-os osztóval volt "beállítva" -
jksx
senior tag
válasz
jailhouse #219 üzenetére
Első bekapcs előtt fel kell tölteni az akksit, ezt még a felhasználói könyve is írja.
76- ra fog felfrissülni. Az a lollipop még. Érdekes módon a 82-es verziót már nem ajánlja fel.
a WW_V12.8.10.xx verziószámúak lollipopos frissítések.
Ha letiltod a frissítés keresést akkor csak a manuális keresésre fog találni frissítést (ha talál). A szerverről letölthető a kívánt verzió. Bemásolod a telefon gyökér könyvtárába és a következő újraindítás után jelezni fog, hogy van frissítés. -
jksx
senior tag
Köszi.
Kirakták a magyar honlapra is: [link] innen is letölthető.
Én először a 82-est teszem fel.
Azt kérdezném ezzel kapcsolatban, hogy ha frissítek a 82-es verzióra (a 76 -os verzióról) akkor mindent újra be kell állítani, újra be kell lakni a telót, vagy megmaradnak a beállítások? -
jksx
senior tag
Nektek melyik build van fenn a telón?
Az első bekapcsolás után felajánlotta a ww 12.8.10.76. -os verzióra frissítést.
Ezt meg is csinálta.
Az Asus honlapon van egy újabb 12.8.10.82-es verzió. Ezt a frissítés nem találja meg.
Érdemes ezt manuálisan felrakni, vagy maradhat a 76-os build? -
jksx
senior tag
Üdv!
A "vendég" felhasználó opciót ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne legyen ilyen opció, vagy ez a lollipop sajátossága?
Régebbi androidon nem volt ilyen funkció. Párszor sikerült véletlenül aktiválnom és marhára idegesítő mire sikerül visszaváltani belőle. -
jksx
senior tag
A WW-s változat dobozában van otg kábel. Megpróbálkozhatsz az ügyfélszolgálattal, hátha adnak infót. Hazai forgalmazásban a 75ezer alattiak valószínűleg CN változatok és némely boltban a garancia sem a két év gyártói garancia. Ezalól talán az Aqua lehet kivétel.
-
jksx
senior tag
Üdv!
Tegnap megvettem a telót WW-s verzió (Edigital-ból).
Most kezdem belakni, nagyon jónak tűnik.
A gombok érintésének rezgését ki lehet kapcsolni, nem találom a beállításokban?lbarna köszi az infót. Én már nem merek ilyenbe belevágni, mert egy tablet gariztatásával rendesen befürdettek. Azóta csak hivatalos gyártói garanciával vásárolok.
-
jksx
senior tag
válasz
matteo_szg #168 üzenetére
Én is erre a három boltra gondoltam az árképzésük kapcsán.
-
jksx
senior tag
Köszi!
-
jksx
senior tag
Üdv!
Honnan lehet tudni, hogy CN, vagy WW verziós, amit a boltban árulnak?
Néztem az ár kínálatot, van ahol "olcsóbban" hozzá lehet jutni 12 hónap garanciával, és van olyan ahol drágább 24 hónap garanciával (pl. Edigital).
Ez alapján lehet következtetni rá, vagy csak a bekapcsolás után derül ki?
Esetleg rá van írva a dobozára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest