- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
Szerintem a kamera sokkal többet tudna, ha kapnának a fejlesztők megfelelő számban visszajelzést! Ami nagyon kellemes a 4X tud olyat, hogy a fényképezés alatt a "zseblámpa" bekapcsolása és igen jó képeket lehet készíteni vele!
Ami nem jön be a Max-nál a Parancsikonok korlátozása ami a 4x-nél minden ott van kéznél itt szenvedni kell hogy mik lehetnek. Szerintem ez nagyon buta dolog.
Ha minden felesleges dolgot kikapcsolsz Max-ben akkor egész normális képeket készítigaz nagyításnál az a fránya mosás nagyon látszik. [Asus ZC550KL] és akkor egy 4x kép Honor 4x
Ami tettszik az Asus nagyon fogja az emberek kezét és folyamatosan jönnek a frissítések, hibajavítások.
Van 14 napom hogy döntsek ez vagy várok valami Honor csodát... . -
zeg
őstag
Inkább az zavar hogy 3 hónapig kifogástalan volt, aztán elkezdett döglődni. Ez az Asus max ócska minőségre utal, mivel a gyárból kijöve tökéletes volt! Nem nehéz olyan topikot találni, ahol a hozzászóló kicseréltette gps hiba miatt a telót, aztán néhány hét múlva az új cseredarab is elkezdett meghalni
-
zeg
őstag
A Samsungom a nyáron töltés közben túlmelegedett a szélvédőn(egy samu nem bír ki 8 óra navigációt töltés nélkül). Nem tudom megérteni, hogy egy Garmin hogyan tudott ugyanolyan vékony gps-t készíteni mint egy szokványos 2016-os okosteló(2011-ben!!, Garmin 3750LMT) és ugyanannyira fürgét.
2016-ban még mindig gps-t kell magammal cipelni, hiába legális a droidos Sygic és a Copilot-om. -
Nagymelák
senior tag
Szia.
Az Asus oldaláról van teljesen hivatalos WW verzió,simán letöltöttem,majd rámásoltam az sd kártyára,a telefont recovery módban elindítottam (hang fel + bekapcs gomb ha jól emlékszem) A cuccaid beállításaid megmaradnak utána. Most valamiért az asus oldaláról eltünt a letöltési lehetősége. -
jailhouse
csendes tag
Köszi!
Az EMAG-nál a fehér 59900 Ft volt felhívtam az ügyfélszolgálatot de nem tudták megmondani, hogy van-e benne B20, minden esetre megrendeltem és ha nincs akkor visszaküldöm. Mert ha nincs akkor már jobban megéri a Puremobilnál 62900-ér a 32Gb-os fekete (ebben sincs B20 természetesen)
-
amanoba
őstag
én is nézegetem mostanság a telót, az EMAG-nál érdekes módon a fehér olcsóbb
24hó garit írnak, akkor ez is rendes, gyártói?
-
viano
aktív tag
Úgy rémlik az edigi forgalmaz Chinaphone-okat is.
A ZenFone-okból remélhetőleg nem, persze az árkülönbség nagyon csábító.
Az ismert LTE-probléma pedig visszatartó erő.El kell tőlük kérni a sorozatszámot és egyeztetni a képviselettel, ha nem tudod élőben megnézni.
A másik felét nem tudom, de ez lenne a normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest