- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Elindult a Marshmallow frissítés a ZenFone Maxra.
-
matteo_szg
őstag
Nézőpont kérdése, hogy "ok, értem" vagy "szánalom" a videó megítélése. Te is, és én is túl szakik vagyunk ahhoz, hogy egy ilyen videó üzenete átjöjjön. Viszont van a masszív tömeg, akinek átmegy, hogy "jé, tényleg...".
Én is mosolyogtam, 6s Plus felhasználóként, de pontosan értem, miért ez lett kiválasztva, és miért ez a videó. Akinek nem megy át, annak az UleFone-os sem menne át, ott másba kötne bele.
Tudom, nehéz...de az egyszerű igényekkel rendelkező felhasználók szintjén kell nézni ezeket. És most lehet, páran kihúzzák magukat, mert megdicsérem őket, de aki itt fórumozik, azok már semi-pro kategóriába tartoznak - értsd.: tudja, mi a PH, tud regisztrálni, és kommentelni.
ZenFone Max elvileg már official a Diginél!
-
matteo_szg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest