- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
barcsajani #276 üzenetére
Köszi
nem tudom nekem nem volt ilyen probléma, minden verzióban néztem és pontosan jelezte hol vagyok. Ami nem tettszik a kamera az nagyon gáz ! 2016-ban egy ilyen áron és lézeres Af készülék xperia SP képeket készítsen
Kép
-
noezmegmi
tag
Szerintem a kamera sokkal többet tudna, ha kapnának a fejlesztők megfelelő számban visszajelzést! Ami nagyon kellemes a 4X tud olyat, hogy a fényképezés alatt a "zseblámpa" bekapcsolása és igen jó képeket lehet készíteni vele!
Ami nem jön be a Max-nál a Parancsikonok korlátozása ami a 4x-nél minden ott van kéznél itt szenvedni kell hogy mik lehetnek. Szerintem ez nagyon buta dolog.
Ha minden felesleges dolgot kikapcsolsz Max-ben akkor egész normális képeket készítigaz nagyításnál az a fránya mosás nagyon látszik. [Asus ZC550KL] és akkor egy 4x kép Honor 4x
Ami tettszik az Asus nagyon fogja az emberek kezét és folyamatosan jönnek a frissítések, hibajavítások.
Van 14 napom hogy döntsek ez vagy várok valami Honor csodát... . -
noezmegmi
tag
Mai nappal én is csatlakozom az Asus Zenfone Max talajokhoz. Én egy Honor 4x-ről váltok Elegem lett egy javíthatatlan készülékből ami már ötödik alkalommal járt a szervizben és mindent cseréltek, de a hiba az szépen jön akár most is.Hívásnál előfordul a "Címtár " hiánya.
Fehér Max tulajdonosa lettem, ez volt akciósanamit idáig tapasztalok az bizakodásra ad okot. Egyetlen kivétel amit már most látok a fényképezője nincs olyan, mint a 4x-nek
hiába a lézeres dolog, de bizakodok benne hogy ez még változhat.
Android nálam 5.0.2 várom a frissítéseket. -
jksx
senior tag
válasz
Dr. Romano #269 üzenetére
Az OTA érdekesen működik. Az új készüléken először a marshmallow-ot ajánlotta frissítésnek, amit köszönettel nem kértem, majd a .72-es buildot ajánlotta (ez még a lollipop) ezt felraktam.
-
hnhn
csendes tag
válasz
Dr. Romano #267 üzenetére
Szia. Ez a legfrissebb:
Android:6.0.1 -
Dr. Romano
veterán
Korábban is akartam már kérdezni hogy nekem még mindig az 5-ös van a telefonomon. Elvileg OTA-n már elérhető rá a 6-os droid, de ha rámegyek mindig azt írja ki hogy jelenleg a legfrissebb van rajta.
Nálatok frissült 6-osra és ha igen nálam miért nem? -
jksx
senior tag
Jelenleg 2db van a családban, mindkettő jól működik. Van egy samsungom ami dobálja a gps jelet, első bekapcsoláskor a google mindenféle engedélyt kért a helymeghatározással kapcsolatban. Lehet, hogy ez a gond, hogy a háttérben más alkalmazások is használnák a gps-t, meg a wifi, bluetooth, mobilnet is "besegít" (vagy inkább ront a helyzeten). Az asusokon minden ilyen google funkció le van tiltva, lehet hogy ezért nincs problémám a vevővel.
-
usr
csendes tag
Olyan szinten dobálja a GPS jelet hogy szinte fáj. Egy sporttal kapcsolatos Tracker programot nem lehet futtatni mert félelmetes útvonalat húz. Eldobja a GPS jelet majd következő alkalommal összehúzza. A Balaton kört bicajjal 160km-en teljesítettem úgy, hogy Keszthelytől Fonyódig a vizen jártam
Autós navigációra teljesen alkalmatlan ( az enyém ) . Soha többet Zenfone. -
jksx
senior tag
Navigációra navigáció kell, ezt sajnos meg kell szokni. Az okosteló jó dolog, mert kéznél van és kisegíti az embert, ha hirtelen kell navigálni. Másik topikban is olvastam, hogy pl. a Sygic-el gond van a gps-el. Mellesleg egy drága note4 is kb 50m-rel simán odébb navigál a célkoordinátától, amit a navon pontosan tud. De a navigációkkal is kifoghatod, mert pl. a kollégám k@rva drágán vásárolt full térképes Garminjával fél évig(!!!) szórakoztak, mire lett egy használható készüléke. Szóval ki kell és ki lehet fogni. Nekem a .72-es rom van fent az asuson, nem frissítettem tovább, pláne nem a marshmallowra, ezzel tökéletesen működik.
A túlmelegedő Samsungra, mint ellenpéldát mondhatom a Navon gps-t amit én egy fehér színű árnyékolóval használok, hogy ne olvadjon szét, és lássam a halvány kijelzőt. -
hnhn
csendes tag
Srácok ez szubjektív. Tavasszal vettem egy Max-ot, előtte Asus Padfone-t használtam. Az autóban csak azt használom Gps-re. Soha semmi gond nem volt vele. 3 év kemény próbatétel után az össz hibája, hogy a képernyő szélén lett egy 1 centis sárgás beégés, de az sem zavaró. Annó a Padfone-nál is sokan panaszkodtak, de végül javítottak minden hibát, bár szerencsére nekem nem volt nagy gond vele.
-
zeg
őstag
Inkább az zavar hogy 3 hónapig kifogástalan volt, aztán elkezdett döglődni. Ez az Asus max ócska minőségre utal, mivel a gyárból kijöve tökéletes volt! Nem nehéz olyan topikot találni, ahol a hozzászóló kicseréltette gps hiba miatt a telót, aztán néhány hét múlva az új cseredarab is elkezdett meghalni
-
zeg
őstag
A Samsungom a nyáron töltés közben túlmelegedett a szélvédőn(egy samu nem bír ki 8 óra navigációt töltés nélkül). Nem tudom megérteni, hogy egy Garmin hogyan tudott ugyanolyan vékony gps-t készíteni mint egy szokványos 2016-os okosteló(2011-ben!!, Garmin 3750LMT) és ugyanannyira fürgét.
2016-ban még mindig gps-t kell magammal cipelni, hiába legális a droidos Sygic és a Copilot-om. -
jksx
senior tag
Gps-connected, vagy Fastergps appokat esetleg próbáld meg. Nekem azóta egy fokkal jobb lett, de ez sajnos nem egy Samsung. Mielőtt megvettem ezt a telefont a Lenovó phabletjét néztem, de ott is panaszkodtak a gps érzékenységre. Szerintem navigációra rendes gps vevőt kell venni, mert ezek a mobilok, tabletek csak mókolások.
-
zeg
őstag
Kábé 3 hónapot bírt a teló, elkezdte a gps jelet dobálgatni.
K@rva jó volt hogy Horvátországban kint a halál f@szán 5 percből 10 másodpercig volt képes a gps működni, aztán újra behalni. Jobb ha nem számolom mennyi benyát égettem el feleslegesen, különben a falhoz b@sznám most, izomból
Hogy a fenébe lehet hogy egy ezer éves Garmin a csomagtartó aljából előbányászva halott akksival kábelről még ma is kifogástalanul működik, ez a lézeres b@szás meg néhány hónap után összeomlik?Valahogy legariztatom, aztán veszek valami normális telefont, természetesen NEM Asust. Lesz@rom az akksikapacitást, ez a telefon így egy fosrakás, ahogy olvasom a fórumokat mást is besz@patott az Asus, tudván a hibáról, nagyívben letojva a felhasználókat.
Alap hogy egy telóban a gps normálisan működjön, hahó, 2016-ot írunk! -
jksx
senior tag
Köszi a válaszokat. Ez a gps kissé elszomorító, hogy egy ilyen jó telefon mellett a hagyományos navit is használni kell.
Most néztem, hogy az Asus weboldalokon nem elérhetőek a firmware változatok. OTA-n felajánlott egy 12.8.10.76-os buildet. Ez mi lehet? Ez a marshmallow?
-
jksx
senior tag
Üdv!
Nektek milyen a gps vevője? Mennyire gyorsan talál jelet és mennyire stabil?
A Sygic többször kiírja, hogy a gps vétel minősége gyenge. Az IGO-ban a sebesség kijelzés szokott eltűnni, ha gyenge a vétel. -
zeg
őstag
Jelenleg WW_12.8.2.72_20151221 ROM van a Max telómon. Nem találom az Asus oldalán a letölthető legfrissebb ROM-ot(még nem regisztráltam magam), valaki belinkelné a 6-os droidra frissítését?
-
-
hnhn
csendes tag
Sziasztok.
Én azt vettem észre, hogy a 3 éves Padfonomnál sokkal lassabban tölti be a cikkeket böngészőben, vagy a Facebook alkalmazáson keresztül Wifi hálózaton is. Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Üdv: Nándi -
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen telefon vásárlását, megtudnátok mondani milyen a beszéd hangerő (menyire hangos)
-
jksx
senior tag
Nagymelák, lbarna!
Köszönöm a válaszokat! -
Nagymelák
senior tag
Szia.
Az Asus oldaláról van teljesen hivatalos WW verzió,simán letöltöttem,majd rámásoltam az sd kártyára,a telefont recovery módban elindítottam (hang fel + bekapcs gomb ha jól emlékszem) A cuccaid beállításaid megmaradnak utána. Most valamiért az asus oldaláról eltünt a letöltési lehetősége. -
Nagymelák
senior tag
válasz
woodlandarts #231 üzenetére
Én nagyon megvagyok elégedve vele,nem csapatom neki egész nap,de 3-4 napot kibír nálam,de mondom nem nyomorgatom egész nap. Ami meglepő hogy 2 giga rammal is nagyon pörgős jószág és a 6.0 is remekül sikerült rá. Lg G3-at váltott nálam de az fele ennyire nem volt jó.
-
Nagymelák
senior tag
válasz
woodlandarts #229 üzenetére
Nálam az enyém egyáltalán nem melegszik. Nagyon jó vétel volt.
-
woodlandarts
tag
Kedves tulajok kérdezném , hogy a zenfone max teló használat közben melegszike ?
A zenfone selfie telom nagyon melegszik használat közben és hamar le is merül .
A zenfone stilus tetszik igy lecserén a maxra mivel abban nagy az aku és kibirná a 2napot is nálam .
Facre , opera minire használom ,meg zene, youtubeozásra
. Arra elég a 4x1.2 mgh mag ès a 2 gb ram .
A melegedésre lennék kiványcsi . -
Nagymelák
senior tag
Én felraktam a 6.0-át és hát mit mondjak,nagyon megérte,jól optimalizált,gyors akadásmentes,jobb mint az előző verzió volt. Az akkuidő továbbra is parádés,gondolkozni kell hogy mikor volt utoljára töltve.
A hálózat és a wifi beton stabil, még talán a kijelző színei is mintha élénkebbek lennének.
-
lbarna
tag
Valakinek van tapasztalata ezzel a rommal WW_V13.8.26.31?
-
jksx
senior tag
válasz
jailhouse #224 üzenetére
Ilyet itthon is kapsz. Az ára alapján csak gagyi lehet. A kínai bármekkora áramerősséget ráír a "termékére".
Szedtem szét olyat is amiben led-meghajtó IC volt ami max 500mA-t tud referenciában, mégis 1A felírat volt a "töltőn". Maga az IC sem egy csúcs a kimenő fesz.-hez a "referencia" feszültség meg gagyi 5%-os osztóval volt "beállítva" -
jailhouse
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a készülékhez szivargyújtós USB töltőt. Olcsón találtam 2.1 Ampereset, de a mellékelt töltője 1 Amperes. Tölthetem 2.1 Amperrel a készüléket?
Köszi!
-
jksx
senior tag
válasz
jailhouse #219 üzenetére
Első bekapcs előtt fel kell tölteni az akksit, ezt még a felhasználói könyve is írja.
76- ra fog felfrissülni. Az a lollipop még. Érdekes módon a 82-es verziót már nem ajánlja fel.
a WW_V12.8.10.xx verziószámúak lollipopos frissítések.
Ha letiltod a frissítés keresést akkor csak a manuális keresésre fog találni frissítést (ha talál). A szerverről letölthető a kívánt verzió. Bemásolod a telefon gyökér könyvtárába és a következő újraindítás után jelezni fog, hogy van frissítés. -
jailhouse
csendes tag
Na megjött a telefon. A szériaszám végén ott a WW jelölés
azt gondolom 59900-ért nem volt rossz vétel.
Első 2 benyomás nagy és nehéz
2 percre kapcsoltam be majd kikapcsoltam. itt most nincs wifim és még a SIM kártyából is Micro SIM-et kell majd csinálnom.
bekapcsolás és hálózat találat után egyből frissíteni fog? É nem szeretném ,hogy egyből android 6-ra frissítsen, viszont ha van egyéb frissítés az 5.x-hoz azt tegye fel. Ez megoldható?
-
jksx
senior tag
Köszi.
Kirakták a magyar honlapra is: [link] innen is letölthető.
Én először a 82-est teszem fel.
Azt kérdezném ezzel kapcsolatban, hogy ha frissítek a 82-es verzióra (a 76 -os verzióról) akkor mindent újra be kell állítani, újra be kell lakni a telót, vagy megmaradnak a beállítások? -
jailhouse
csendes tag
Sziasztok!
Milyen kiegészítőket használtok/ajánlotok a készülékhez?
Nekem szükségem lenne egy autós tartóra és egy tokra. Valaki használja autóban a készüléket, ha igen milyen tartót használ? Elég sok univerzális tokot lehet találni a neten, de nem tudom, hogy biztosan kompatibilisek-e a készülékkel?
Egy tapadós tartóval szemezek jelenleg, de nem tudom elbírja-e a készülék viszonylag nagyobb súlyát.
Védőfólia/tok ajánlás esetleg?
-
lbarna
tag
Android 6.0.1 WW Rom itt
-
jksx
senior tag
Nektek melyik build van fenn a telón?
Az első bekapcsolás után felajánlotta a ww 12.8.10.76. -os verzióra frissítést.
Ezt meg is csinálta.
Az Asus honlapon van egy újabb 12.8.10.82-es verzió. Ezt a frissítés nem találja meg.
Érdemes ezt manuálisan felrakni, vagy maradhat a 76-os build? -
jksx
senior tag
Üdv!
A "vendég" felhasználó opciót ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne legyen ilyen opció, vagy ez a lollipop sajátossága?
Régebbi androidon nem volt ilyen funkció. Párszor sikerült véletlenül aktiválnom és marhára idegesítő mire sikerül visszaváltani belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest