- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
a man
tag
válasz
pumedli #1627 üzenetére
Mivel a MailBox.hu is gmail alapú, így egyelőre hagyom a Gmail kliensben, mint második postafiók. Aztán egy újabb frissítés után újra megnézem az ASUS saját e-mail kezelőjét, hátha gyúrtak rajta.
Bízom benne, hogy nem az eszköz ment gallyra, s valóban "csak" szoftveres hiba okozza ezt a boot parát.
Köszi!
-
a man
tag
válasz
pumedli #1627 üzenetére
Közben nézegetem a garanciakiterjesztési lehetőséget, de a táblagépet nem ajánlja fel a rendszerük.
Aki esetleg ilyenben gondolkodik, az ne nyugodjon meg, hogy 2 év a gari, mert a vásárlást követően 1 éven belül kell aktiválni a hosszabbítást:
"A garanciakiterjesztés termékek az ASUS termék vásárlási dátumától számított 12 hónapon belül vásárolhatók és aktiválandók. Ha nem aktiválja a megadott időtartamon belül, akkor lejár, és nem fogja tudni élvezni ennek előnyeit. Javasoljuk, hogy vásárlás után azonnal aktiválja a garanciakiterjesztést."
-
a man
tag
válasz
pumedli #1620 üzenetére
@pumedli
Nos, valami még mindig nem kerek!
Persze vannak döccenések, de ez várható is volt egy új android verzió esetén, s nem is erről van szó.Ma reggelre megint bootolással kezdett a táblagép. Azaz próbáltam bekapcsolni, de csak a gomb hosszan nyomva tartásával indult el. Mintha "elfelejtette" volna, hogy készenlétben volt legutóbb. Az egy dolog, hogy gyorsabban töltődik be, mint a korábbi verzió teljes leállítás után, de ez azért mégsem járja. - Most nem volt rajta a dokkolón, este levettem róla.
Mivel nem mindegyikőtök tapasztalt ilyet, elképzelhető, hogy nálam lehet fent valami olyan alkalmazás, mely nem működik megfelelően az Ice Cream Sandwich alatt?
Más is van:
Két e-mail kliens van a gépen, egy Gmail és egy másik e-mail kezelő. Korábban úgy használtam, hogy a Gmail-t a saját alkalmazásával kezeltem, a MailBox.hu-t meg a másikkal. Most is így szerettem volna. Be is állítottam rendesen, ahogy kell, s be is frissítette a MailBox-os leveleket az eszközre, majd egyik pillanatról a másikra kiírta, hogy nem tud szinkronizálni, mert szerinte nem jó a felhasználói név vagy jelszó... Leellenőriztem, de jól volt beírva.
Ezután a Gmail kezelőbe vettem fel új postafiókként a MailBox-osat, s ott meg szépen frissíti a leveleket, úgy használható, ahogy kell.
De, hogy ez se legyen tökéletes, valami bibi itt is van. Néha fogja magát a Gmail, s kilép a levél olvasása közben. Úgy fagy le, hogy a képernyőn csak az alsó eszközsáv látszik, a kijelző vagy teljesen fehér, vagy fekete. Majd visszahozza a desktopot.A korábbi levelemre csak annyi válasz jött az ASUS-tól, hogy a www.asus.hu/rma oldalon található megfelelő menüpont alatt lévő formanyomtatvány kitöltésével tudom kezdeményezni a készülék szervizelését.
-
cozmo
őstag
válasz
pumedli #1620 üzenetére
Ahogy mondod! Kisebb rendszer frissítés után megúszható a rendszervisszaállítás, de verzió ugrásnál Honey>ICS már erősen ajánlott.
Nem jött válasz, ezért feltételezem senkinek nincs olyan problémája hogy a dokkoló bill. felső sorában levő gombok meghalnak újraindításig!?
-
a man
tag
válasz
pumedli #1617 üzenetére
A következő a szitu:
Reggel levettem a készüléket a töltőről, s hosszan nyomva a kapcsológombját elindult a rendszer. Szépen bebootolt. Bár kicsit szakadozva működött, de legalább elindult. Majd kikapcsoltam: készenlét.
Néhány óra múlva indítani akarom, de megint csak bootolással kezdett.Most azt csináltam, hogy lefuttattam egy rendszer-visszaállítást, minek következtében lett egy nyers Ice Cream Sandwich. Ezután elkezdte leszeni a Marketről (Play Store) a korábban telepített alkalmazásokat. - Még tölti, telepíti...
Remélem, ezzel megoldódik a para.
-
cozmo
őstag
Szerintem, nem javítanak. hanem cserélnek. Az enyém is itt lenne már nálam, ha nem lenne hétvége.
Brno, Czech Republic
2012/01/20 10:01 Visszaküldve a feladónak
2012/01/20 9:02 Útban a kézbesítés felé
2012/01/20 8:45 ÉrkezésbeolvasásE szerint az ups kiküldése és ups depoba visszaérkezése közt egy óra telt el.
-
_Mono_
csendes tag
Igen, erre gondoltam, jó drága!
És nem, nem azt írja, hogy nem zavarja a töltést. Azt írja, hogy "További előny, hogy a passzív kialakítású adapter szinte semmilyen extra terhet nem ró az Eee Pad akkumulátorára, vagyis gyakorlatilag változatlan marad a töltési ciklus és a hasznos üzemidő! "
Én ebből azt vonom le, hogy ha használod, akkor nem meríti jobban az akkut, mintha nem használnád. Nyilván, hiszen gondolom, hogy ez csak egy "átdrótozás" belül, nincs benne plusz elektronika, ezért sem kell neki semmi beállítás, illesztőprogram, ahogy írja.
Tölteni ezzel, mármint ennek használata mellet biztosan nem lehet. Ezt ki kell húzni és a helyére dugni a töltőkábelt.Arról nincs valakinek tapasztalata, lehet-e és ha igen, hogyan Windowsos fájlmegosztásokat megkeresni, megtalálni, lejátszani Wifin?
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest