- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
389Flamingo4 #200 üzenetére
Miért ne lenne garanciális probléma?
-
scapegt
őstag
Nem is tudtam, hogy lesz Transformer 2 is, ami elég erős hardverrel fog rendelkezni. Windows 8 + Android? Álmaim netovábbja lenne
Transformer 2 premierjeRemélhetőleg, ha a 2 túl drága lesz is, az 1 árát lenyomja majd még jobban
-
scapegt
őstag
Köszönöm Neked és a többieknek is a hozzászólásokat.
Az Office után még nézelődök neten, bár nekem is elég, ha lehet formázni alap dolgokat (sorkizárt, félkövér, stb.) és képet lehet beszúrni, vagy legalább megnyitni egy doc file-t, ha mailban kapok.
Egyedül az akkutól félek kicsit, az mindig gyenge pontom notinál
elég könnyű tönkrevágni őket.
A 3G-s változat mikor jön, tudja valaki? Mert még júniusban írtátok itt, hogy pár hónap...mindjárt október és még nem láttam
-
scapegt
őstag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy ilyen ketyerén, mert szeretek tapizni
De van 1-2 dolog ami érdekelne/nem tiszta:
1. A billentyűzet működik qwertz-ként is? Csak mert látom, hogy qwerty van rajta, de gépelni jobb lenne a qwertz. Van rajta magyar nyelv? Mert ha igen, akkor ez gondolom megoldható.
2. Akkut ki lehet venni a dokkolóból, vagy nem? Azért érdekel, mert ha minden nap használom 10-14 órát, félek, tönkremegy hamar. Volt korábban már 2 notim (az egyik ráadásul ASUS) és 1 év alatt kinyírtam az egyik akkuját úgy, hogy minden nap használtam akkuról, ha lemerült 10% körülire, rádugtam a tápot, ha feltöltött, lehúztam és ment tovább akkuról. Ez kicsinálta 1 év alatt. Ezt nem szeretném eljátszani ezzel is
Vagy bírják már ezek az akkuk?
3. Van hozzá valami használható office program? Mert néha kellene word és excel, de eddig nem láttam semmi értelmeset csak a Polaris és a Quick Office-t, de nem túl meggyőzőek
4. Ha a dokkolóban van a tablet, akkor lehet akármilyen szögben zárni/nyitni igaz? (bocs a hülye kérdésért).
Ja még valami..a Guns'n glory-t próbálta már rajta valaki? Én arra neveznék be szívesen
Most pedig rögtön eszembe jutott valami más is .. ha van egy androidos telóm és ugye ez is az, akkor ha belépek Marketre, nem lesz gond ha venni akarok valamit? Mármint hogy két helyről is "be vagyok jelentkezve/regisztrálva" a google accountommal
Ja egy hozzáfűznivaló ahhoz a kesztyűhöz fázós kezűeknek
Szerintem nem kell 4e Ft-ért megvenni, a sima is jó
a kapacitív kijelző ruhán keresztül is ugyanúgy érzi az érintést
Az Edigital-ban 129.990,- Ft most a 16 gigás dokkolós, ráadásul 0% THM-mel is meg lehet venni 10 hónapra
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest