- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Nem, soha nem állítja le alapból az Android a programokat, csak a háttérbe helyezi. Csak ezzel a kényszerített leállítással lehet valóban leállítani.
(#327) baluka26: Az android úgy van megírva, hogy az akkumulátor használatot a program használat szerint kalibrálja, így kíméli az akksit. Ha te ezt csak úgy kilövögeted alóla, akkor teljesen fals értékekkel fog számolni, ami bizony hamarabb nyírja ki az akksit. Ha elolvasgatsz külföldi fórumokat (de akár magyarokat is), mindenhol erre hívják fel a figyelmet. Sajnos sokan ezt baromságnak tartják, és leszarják.
-
Sonja
nagyúr
Task killert még véletlenül se használj!!! Kinyírja az akkumulátort, és ez nem vicc. Szigorúan tilos a használatuk. A megoldás, hogy bemész a beállításokba, majd az alkalmazásokban megkeresed a leállítani kívánt programot, amire rányomsz, ekkor megjelenik egy kényszerített leállítás vagy hasonló nevű opció, amivel le tudod állítani a programot!
-
Sonja
nagyúr
A kívánt szövegen tartsd nyomva az újjad, ekkor előjön a kijelölés. Válaszd ki, amit szeretnél, majd felül jobb oldalt van a másolás/kivágás. Utána menj ahova be akarod majd illeszteni, és itt is tartsd lenyomva az újjad, ekkor előjön, hogy beillesztés. Válaszd ki, és ott is a kívánt szöveg.
-
Sonja
nagyúr
Én meg eladom a gépet!
Ha érdekel valakit, itt a hardveraprón megtalálja!
-
Sonja
nagyúr
Shadowgun for Tegra 2 Tablets and Smartphones Review
Azt a leborult szivarvégit!
Gyönyörű, és nagyon jó játéknak néz ki!
-
Sonja
nagyúr
A héten csak neteztem, híreket olvastam, e-mailt írtam + egy nagyon kicsi játék volt, és 19 óra 18 percet bírt a kicsike, mikor 14%-ra csökkent az akkumulátor!
Nem elfelejteni, hogy nálam állandóan működik a WiFi!
-
Sonja
nagyúr
"A szoftveres, azaz a képernyőn megjelenő billentyűzet más tészta. Az ugyan qwertz, de ékezetes karaktereket nem találtam rajta, azonban támogatja a slide-ot és van benne magyar szótár, ami a mobilokon a T9."
Megnyomod pl. az i betűt és ahol a szavakat felajánlja, ott írja egymás mellett, hogy i és í. Ha az í kell, akkor arra nyomsz. Ugyan ez az összes többi ékezetes karakternél.
-
Sonja
nagyúr
Automatán van hagyva a fényerő és csak itthon használom. Számomra abszolút kivált egy laptopot!
A root bizony garivesztés, ha nem tudod visszaállítani.
Rootolás után fogalmam nincs, mivel én nem fogom rootolni. A NOVA 2 és a Dungeon Hunter 2 megy alapból is, ahhoz nem kell root (próbáltam és fent is van a tabon)!
Több, mint valószínű, hogy itt is kikapcsol a töltés, ha már nincs szüksége az akkumulátornak rá.
-
Sonja
nagyúr
Mennek a Gameloft-os játékok, de csak azok, amik már tabletre is optimalizálva vannak!
Igaz, ha valaki rootolja a készüléket és felteszi a Chanfire3D-t, akkor olyanok is működnek, amik PowerVR vagy Adreno GPU-ra írtak.
Itt egy példával is élek, de nem gameloft játék szempontjából. A nemrég kijött Need For Speed: Hot Pursuit nem megy, mert csak PowerVR és Adreno GPU-ra van megírva. A legtöbb EA játék nem is megy alapból ez miatt.
Én meg nem rootolom a készüléket, mert tuti elrontanám, amilyen béna vagyok.
Akksi idő meg teljesen reális! Meglepő, de nálam tényleg 9,5 órát működött első alkalommal, mikor 8 órát töltöttem az akkumulátort! Ebbe bele kell érteni a WiFi állandó működését is, mert én ki nem kapcsolom soha!
Ebbe a 9,5 órába NETeztem, képet és videókat néztem, zenét hallgattam és játszottam vegyesen.
Azóta ugye 4 órát töltöm, és ekkor is elmegy 7 órán keresztül, ugyan ezekkel a szokásokkal. Nem gondoltam volna, hogy ennyit fog bírni, de nagyon örülök!
-
Sonja
nagyúr
válasz
#35723520 #157 üzenetére
ASUS-nál van!
Na nem valami reális áron!
-
-
Sonja
nagyúr
Már lehet kapni az USB "átalakítót" az ASUS honlapján! Cseppet drága!
Remélem hamar megjelenik a Dealextreme-en az utángyártott!
-
Sonja
nagyúr
Tegnap vettem a gépbe egy Samsung 16GB Class 10 microSDHC kártyát.
Tökéletesen működik vele.
-
Sonja
nagyúr
Végre, kapható bőr tok olcsón a DealExtreme oldalon!
-
Sonja
nagyúr
Reggel 9 óra előtt kapcsoltam be az ASUS-t, és 18:30-kor szólt, hogy 14% lett az akkumulátor, csatlakoztassam a töltőt!
9,5 órát bírta, ahogy írva volt! Pedig a WiFi végig be volt kapcsolva, és játszottam, telepítgettem, videókat/MP3 zenéket/képeket nézegettem (hálózaton keresztül is), ráadásul csak percekre volt alvó üzemmódban! Még a WC-re is magammal vittem, hogy NET-ezzek!
Az egész napos próba után, elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest