Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Cingáriusz #276 üzenetére
Döbbentes, milyen sokat ülnek Asusnál a Lollin... Lassan már az Android M fog jönni, ezek meg még ezt se adták ki december óta. Bár nincs különösebb bajom a KitKattel. Csak kíváncsi lennék már, hogy fest az Asus Lollipop. Bár lassan abban se vagyok biztos, hogy a TF701T meg fogja kapni valaha...
-
PeLa87
aktív tag
válasz
Cingáriusz #249 üzenetére
Ismim azt mondta, hogy karitban csak az 1plusz mag ami mérvadó.
-
PeLa87
aktív tag
válasz
Cingáriusz #247 üzenetére
Amúgy én erősen gondolkodom a 303cl-en... Tudom, hogy ez nem az a topic, de azt nem találtam meg... Lehet, hogy én vagyok a béna.
április környékén szeretném megvenni, lehet, hogy kicsivel előbb. Akkora mondjuk már szerintem kijönnek az újabbak és lemegy ezeknek megint az áruk.
-
válasz
Cingáriusz #230 üzenetére
Igen nekem is jobb lett. Eddig egy este alatt csontra lemerült, pedig a net ki volt kapcsolva, de a frissítés óta semmit nem merül alvóban.
-
válasz
Cingáriusz #228 üzenetére
Remélem megoldja ezt a gyors merülést.
-
válasz
Cingáriusz #225 üzenetére
-
válasz
Cingáriusz #223 üzenetére
Hát igen, gáz lenne.Délután nyomtam megint egy visszaállítást és nem engedtem neki frissíteni a google-ös appokat, vmint tiltottam is őket.Így most jónak tűnik az akku.
-
válasz
Cingáriusz #221 üzenetére
XDA-n azt írják, hogy a Google Play Szolgáltatások-tól merül ennyire.De érdekes, hogy a telefonom mégse merül jobban mint eddig.Ha van root akkor elvileg van rá megoldás.
Kíváncsi leszek kapunk e Lollit. Annyira nem bízok benne.
Nekem nincs dokkoló úgy, hogy arról nem tudok nyilatkozni. -
válasz
Cingáriusz #219 üzenetére
Én is ettől szenvedek pár napja.Eddig nem csinálta.Már újra is raktam, csináltam kétszer gyári visszaállítást, de még most is merül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest