ASUS Transformer Pad TF701T - negyedik típusú találkozás

Bevezető, tartozékok

Úgy tűnik, az androidos táblagépek frontján nem tud mellélőni az ASUS, az igen erős tavalyi portfólió után idén is egymás után kerülnek piacra a jobbnál jobb tabletek, arról nem is beszélve, hogy idén is a vállalat gyártósórairól kerül ki a Nexus 7. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a tajvani cég szeret kísérletezni és nem riad vissza az új hardveres megoldásoktól: anno ők dobták piacra az első Tegra 3-mal szerelt eszközt, idén az Intel lapkával szerelt tabletek terén is úttörőnek számítottak. A mai tesztalanyunk szintén igen friss technológiára épül, hiszen az eszköz szíve egy Tegra 4 lapka, melyet még egyetlen (na jó, kivétel az NVIDIA Shield) mobil eszközben sem lehetett viszontlátni.

ASUS Transformer Pad TF701T
[+]

A 10,1 hüvelykes kijelzővel szerelt androidos táblagépek piaca egyébként is érdekes terep: míg néhány éve Dunát lehetett rekeszteni a modellekkel, manapság a nagy gyártók mintha hanyagolnák ezt a részleget. Legutóbb a Samsung próbálkozott a kissé túlárazott Galaxy Tab 3 10.1-gyel, melyet az ASUS (MeMO Pad FHD 10) és a Sony (Xperia Tablet Z) előzött meg. Visszafogott tehát a paletta, ám az ASUS újdonsága éppen ezért szólhat nagyot, hiszen a specifikáció és az ár alapján jelenleg nem igazán van konkurenciája.

ASUS Transformer Pad TF701T
[+]

A táblagép egy jókora szürke dobozban érkezett. A tablet mellett egy kézikönyv, egy töltőfej és egy microUSB-kábel is helyet kapott a csomagban, plusz természetesen egy billentyűzetes dokkoló is előbukkant. Utóbbi egy külön misét is megér, mi pedig meg is adjuk neki az elkövetkezendő oldalakon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés