- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
válasz
krisztyann #261 üzenetére
Na miért?!
Amúgy felhívtam az Asus-t és azt mondták, hogy azt az infót kapták, hogy a 2. negyedév vége felé jön a lolli rá...
-
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #257 üzenetére
Mindent a vevőért!
Viszont legalább ezzel se merül.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem egyre gyérebb a tablet-dock kapcsolat... Észervehetően többször nem érzékeli a billentyűzetet a barátunk... Gondolom, ezzel majd fölöslegesen vinném szervizbe. Minek hajtogattam annyit, mondanák...
A másik: régebben nekem akkor kezdte tölteni a tabletet a billentyűzetől, mikor azt hiszem, 70% alá esett a töltöttsége. Most meg talán már 90%-nál elkezdi, vagy nem is tudom. Ez se úgy működik, ahogy megszoktam, és ahogy jó vót. -
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #254 üzenetére
Nem, nekem ma dobott föl valami 6-7 megabátos, új frissítést.
Amúgy az érdekes, hogy 31 nyelven van kézikönyve az Asus-honlapon, de magyarra valahogy nem sikerült lefordítani... Elolvastam persze angolul, de akkor is, na...
-
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #252 üzenetére
Remélem. Csak mert dátumot nem láttam ott sehol, hogy ez mikori üzenetük. Most végre nem merül, s nem szeretném elcseszni.
Neked jelezte már ezt a frissítést amúgy?
-
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #233 üzenetére
Remélem nekem is megoldja, mert ez őrület (volt)... Egyelőre nem tudom, mert még most lakom be (újra). Majd ha összecsukom pár órára, kiderül.
Úgy olvastam, hogy márciusban jön az 5.0, de nem vennék mérget rá. Annyira nem izgat amúgy, a KitKattal is meg voltam elégedve, míg meg nem őrült a tablet. De emlékszem, azelőtt jött 1-2 héttel egy Asus-frissítés. Szerintem ott csesztek el valamit...
Meg hát a Lollit mindenképp rootolni kell azt hiszem, hogy ha nem csak a Google Play-ről akarsz programokat, egyebeket telepíteni. Én pedig nem csak onnan szoktam. -
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #231 üzenetére
Üdv!
Nekem is hasonló a problémám... Eszméletlen, mit összeszenvedek vele vagy 1 hónapja. Alvó állpotban egyszercsak valami brutálisan elkezdett merülni december elején. Este feltöltöttem, reggelre csaknem teljesen lemerült; az Androidd OS értéke folyton 50-60% volt... Újratelepítés se segített. Elküldtem szervizbe, észlelték a merülést, az akkuval csináltak valamit, s visszaküldték. De ugyanolyan rossz volt. Ma jött vissza másodszor a szervizből, azzal a szöveggel, hogy ők nem észlelték az általam írt hibát, így nem indokoltalan bármiféle javítás... Pöpec. Az előbb mindenesetre telepítettem ezt a kis frissítést, remélem, most már megjuhászodik, mert így használhatatlan volt. A Lollipopon meg nem tudom, mit ülnek márciusig...
-
válasz
krisztyann #229 üzenetére
Na, szerintem érezhetően jobb a cucc. Letiltogattam, amiket linkeltél, jött ez a kis frissítés és sokkal gördülékenyebb a rendszer, az akku üzemidő is sokkal jobb.
-
krisztyann
tag
válasz
krisztyann #226 üzenetére
Este megint fullra lemerült.Érdekes, hogy délután jó volt.
-
válasz
krisztyann #224 üzenetére
pontosan melyik appokat tiltottad le?
-
válasz
krisztyann #222 üzenetére
Azért elég nevetséges lenne, hogy az Asus jelenlegi csúcsmodell tabletjére nem jön ki a Lollipop. Akkor el is adom a fenébe szerintem.
-
válasz
krisztyann #220 üzenetére
Nagyon kéne rá az 5.0.1-es Lollipop, mert én a sebességével sem vagyok kibékülve. A Nexus 7 II-esem sokkal gördülékenyebb volt a Tegra 3-assal, mint ez a Tegra 4-el.
Ami még a problémám, hogy eléggé lötyög a dokkolóban a tablet és hajlamos időnként megszakadni is a dokkoló és a ktablet közötti kapcsolat. -
szilasz007
aktív tag
válasz
krisztyann #216 üzenetére
Hehe, jót derültem, mikor erről az updateről írtál. Jobb lett a szoftver utána?
Derűm oka csupán az volt, hogy nekem pont a múlthétvégén elégeltem meg az Asus féle Zen feelinget ami nálam a
- néha zen vagyok és az aksi töltöttséget befagyasztom egy szintre, majd hirtelen lemerülvén, elalszok
- néha zen vagyok és töltök lefele és darabosan szaggatok, mert a multitask megvisel
- néha zen vagyok, meditálok és nem lehet oldom fel a képernyőt, csak ha újraindítasz
- néha zen vagyok, meg kitkat, ezért SD kártyára akármiből nem írsz, mert én az nem akarom
ig terjedt.Ergo egy laza fél órás melóval feloldottam a bootloadert, feltettem egy CWM Recoveryt és egy Cyanogen alapú romot: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2700118
Őszintén, az Asus elmehet a fenébe. Hardvert tudnak gyártani, de szoftver azt nem hozzá.
Viszont mások hozzá még milyet: Ez a rom, nem akad, nem fagy, pár funkció gombot eltekintve tökéletesen kezeli a billentyűzetet, magyarul is. Úgy megy a tab, ahogyan elvárnám én azt tőle alapból. Persze Root kinek kell bekapcsolható, és alapból az SD-re írás is engedett. Őszintén nem bántam meg és most már nem is érdekel, hogy mit tesz az Asus. Kicsit kár, hogy a garancia az bukó lett, de maga a tab így sokkal, de sokkal élvezetesebb és használhatóbb lett. Asusra nézve meg szomorú és ciki, hogy mások jobban megoldják a szoftvert a termékéhez, mint ahogy azt ők képesek lennének...
Ha esetleg valaki másnak is elege lenne a gyári rom lomhaságából, hibáiból és nem félti a garit, szerintem megéri ez a váltás. És pofon egyszerű a folyamat maga is.
-
torril
csendes tag
válasz
krisztyann #195 üzenetére
Nézegettem már, de így elsőre nem eszek észre különbséget (a leírás alapján).
-
torril
csendes tag
válasz
krisztyann #193 üzenetére
Én sem.
-
doblaim
csendes tag
válasz
krisztyann #190 üzenetére
Igen és működik. Korábban én is frissítettem a két ünnep között felajánlottat, el is szállt az egész.
Ez biztos jó és 4.3:
WW_10_26_1_18_SDupdate
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest