- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
supertrezi #277 üzenetére
Sajnos én nem vagyok elégedett a KitKat-el a Tf701-esen. A Nexus 7 II-esem sokkal pörgősebb és stabilabb volt a (papíron) gyengébb hardverrel.
Sajnos van egy olyan megérzésem, hogy nem akarják a Tf701t ciklusát elnyújtani, mert hiába még mai napig az a csúcs tabletjük, már levették a palettáról és Atom chip-es tableteket erőltetik. Ha kap egy jól optimalizált Lolli-t a Tf701, akkor nem veszik meg az újabb, ámbár gyengébb típusokat az emberek.
-
krisztyann
tag
válasz
supertrezi #258 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, nincs dokkolóm.
-
krisztyann
tag
válasz
supertrezi #255 üzenetére
Komoly frissítés volt :
Improved Item:
1.Modify Time Zone: Russia 10/26 dail start daylight saving -
supertrezi
aktív tag
válasz
supertrezi #255 üzenetére
Mondjuk most már föl se dobja a rendszer, miután kétszer elodáztam egy órával a telepítését. Majd talán holnap...
-
krisztyann
tag
válasz
supertrezi #253 üzenetére
Még decemberben, ha ugyanarra gondolunk.
-
krisztyann
tag
válasz
supertrezi #251 üzenetére
Ez még 4.3-nál volt én úgy emlékszek.
-
PeLa87
aktív tag
válasz
supertrezi #244 üzenetére
-kihajtásnál recseg
-néha többször újraindul
-van, hogy nem érzékeli a dokkolót így le kell venni majd visszarakni, hogy gépelni lehessen
-becsukásnál néha befagy és lemeríti az akksit
-program kilépéseknél sokszor laggol -
PeLa87
aktív tag
válasz
supertrezi #242 üzenetére
Igen tudom, hogy a saját igényeimet csak én tudok... De annyi rosszat hallottam a 701-ről mint amennyi jót és a 303-ról meg inkább csak jókat.
-
PeLa87
aktív tag
válasz
supertrezi #240 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nos, mind a kettő kb. ugyan annyiba kerül. Viszont a 303-as az újabb és arra talán kijön az 5.0-ás android is. Na meg van benne SIM-kártya foglalat is. Felbontás nem annyira izgat, mert sztem ilyennél már nem nagyon észrevehető.
-
krisztyann
tag
válasz
supertrezi #236 üzenetére
Nekem sincs bajom a szoftverrel most már.Most, hogy tanultam róla 7 órás kijelző idővel még 25%-on volt.
Nekem is G3 van.
Én feltudtam tenni nem Play-ről származó programot pedig nincs rootolva. Egyébként nem értem mi a baja sok embernek a Lollival. Sokkal gyorsabb,jobb memória, akksikezelés, és a G3-mon maradtak a régi ikonok a navigációs sávban. A néma üzemmódot meg valamiért kifelejtette a Google.
Én a Swype keyboardot használom.Azzal nem tapasztaltam hibát.
-
krisztyann
tag
válasz
supertrezi #232 üzenetére
Nekem megoldotta a problémát a frissítés. Azóta szinte semmit nem merül alvóban. Elvileg márciusban jön a Lolli?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest