Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Ashenvale86 #279 üzenetére
Ahogy olvasom, ez kb. azt jelenti, hogy vagy használt, elromlott készüléket újítottak fel, vagy csomagoláshibás termékről van szó. Viszont van rá 1 év ASUS-garancia, szóval szerintem nem para.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Cingáriusz #276 üzenetére
Döbbentes, milyen sokat ülnek Asusnál a Lollin... Lassan már az Android M fog jönni, ezek meg még ezt se adták ki december óta. Bár nincs különösebb bajom a KitKattel. Csak kíváncsi lennék már, hogy fest az Asus Lollipop. Bár lassan abban se vagyok biztos, hogy a TF701T meg fogja kapni valaha...
-
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #257 üzenetére
Mindent a vevőért!
Viszont legalább ezzel se merül.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem egyre gyérebb a tablet-dock kapcsolat... Észervehetően többször nem érzékeli a billentyűzetet a barátunk... Gondolom, ezzel majd fölöslegesen vinném szervizbe. Minek hajtogattam annyit, mondanák...
A másik: régebben nekem akkor kezdte tölteni a tabletet a billentyűzetől, mikor azt hiszem, 70% alá esett a töltöttsége. Most meg talán már 90%-nál elkezdi, vagy nem is tudom. Ez se úgy működik, ahogy megszoktam, és ahogy jó vót. -
supertrezi
aktív tag
válasz
supertrezi #255 üzenetére
Mondjuk most már föl se dobja a rendszer, miután kétszer elodáztam egy órával a telepítését. Majd talán holnap...
-
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #254 üzenetére
Nem, nekem ma dobott föl valami 6-7 megabátos, új frissítést.
Amúgy az érdekes, hogy 31 nyelven van kézikönyve az Asus-honlapon, de magyarra valahogy nem sikerült lefordítani... Elolvastam persze angolul, de akkor is, na...
-
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #252 üzenetére
Remélem. Csak mert dátumot nem láttam ott sehol, hogy ez mikori üzenetük. Most végre nem merül, s nem szeretném elcseszni.
Neked jelezte már ezt a frissítést amúgy?
-
supertrezi
aktív tag
Tudja valaki, hogy ez melyik frissítésre vonatkozik?
[link]A legújabbra, amit nekem ma jelzett a készülék, vagy pedig valamelyik korábbira? Pl. arra, amitől aztán merült a gép, mint az őrült.
-
supertrezi
aktív tag
Helló!
Nekem 701-es van augusztus óta. A múltkoriban jött egy merüléses probléma, de csak valami frissítést csesztek el, amit egy újabbal végre orvosoltak. Mondjuk felforrt tőle az agyam az alatt a pár hét alatt, az biztos. :/
Összességében meg vagyok vele elégedve. Csak egyszer fagyott meg 5 hónap alatt: meccset néztem netes streamen keresztül. Na, azt nem nagyon bírta. Ettől eltekintve teljesen stabil.A fényerőt automatán picit állítgatja magának, bár mostanában már észre se veszem - szerintem hozzászokott a szemem (ez valami Asus-feature
).
Az akku jó: ha egy napig agyonnyűvöm (ilyen nem nagyon van), akkor olyan 9-10 órát bírja. Én általában netezek; ritkábban szöveget szerkesztek; néha videókat nézek; játszani nem szoktam. Olyan kétnaponta töltöm általában; vagy 8 óra képernyőidő után. Ami baromira tetszik, hogy a billentyűzetben is van akksi, ami olyan 25%-ot hozzáad a tablet képernyőidejéhez. Az Asus-honlapon 13+4 óra kijelzőidő van írva a 701-esnek, a 303-asnak meg 9,5 óra. Mint mondtam, ez 701-esnél nemigen több esetemben 10 óránál, szóval gyanítom, a 303-as esetén az én szokásaimmal nem lenne több 5-6 óránál.
A 303-asnl nincs a dokkolónak akkuja, szóval az nem ad energiát, csak visz. Meg a felbontása is jobb a 701-esnek: 2560X1600 kontra 1920X1200. Nem tudom, ez ilyen méretben mennyire jön elő. Mint az álom, olyan ez a kijelző szerintem.
Mások ámulni-bámulni szoktak, mikor előveszem. Főleg mikor közlöm, hogy ez tulajdonképpen egy tablet, s egy mozdulattal leszedem a billentyűzetről.Az ára nem tudom mennyi a két gépnek. Ha közel azonos, akkor én a 701-est venném.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
szilasz007 #235 üzenetére
Nekem nem sok gondom volt az Asus KitKat-tel. A kinézete nem nagyon tetszik, ezért Novát használok meg másféle ikoncsomagot, de az egész rendszer működésével nincs gondom. Egyszer fagyott le 4 hónap alatt, akkor is csak újra kellett indítani. Különben meg Lollin ugyanúgy gondok vannak pl. az LG-nél. Ezért a G3-amon egyelőre marad a KitKat, míg meg nem oldanak olyan hülyeségeket, mint pl. a Néma üzemmód hiánya... De kriminális ez a kör-háromszög-négyzet funkciógombtrió is...
Egyébként ti más hibákat nem észleltetek, csak az akkumerülést? Nekem most is olyan furcsa volt: nem akart ékezetes betűket beírni pedig Asus-billentyűzetre volt állítva. Meg pl. egy tetves @-ot nem bírtam beírni sehova, mert nem jött elő. Aztán átállítottam Asus-kézírásra majd vissza Asus-billentyűzetre, aztán most működik... Ilyen régebben nem volt. :/
-
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #233 üzenetére
Remélem nekem is megoldja, mert ez őrület (volt)... Egyelőre nem tudom, mert még most lakom be (újra). Majd ha összecsukom pár órára, kiderül.
Úgy olvastam, hogy márciusban jön az 5.0, de nem vennék mérget rá. Annyira nem izgat amúgy, a KitKattal is meg voltam elégedve, míg meg nem őrült a tablet. De emlékszem, azelőtt jött 1-2 héttel egy Asus-frissítés. Szerintem ott csesztek el valamit...
Meg hát a Lollit mindenképp rootolni kell azt hiszem, hogy ha nem csak a Google Play-ről akarsz programokat, egyebeket telepíteni. Én pedig nem csak onnan szoktam. -
supertrezi
aktív tag
válasz
krisztyann #231 üzenetére
Üdv!
Nekem is hasonló a problémám... Eszméletlen, mit összeszenvedek vele vagy 1 hónapja. Alvó állpotban egyszercsak valami brutálisan elkezdett merülni december elején. Este feltöltöttem, reggelre csaknem teljesen lemerült; az Androidd OS értéke folyton 50-60% volt... Újratelepítés se segített. Elküldtem szervizbe, észlelték a merülést, az akkuval csináltak valamit, s visszaküldték. De ugyanolyan rossz volt. Ma jött vissza másodszor a szervizből, azzal a szöveggel, hogy ők nem észlelték az általam írt hibát, így nem indokoltalan bármiféle javítás... Pöpec. Az előbb mindenesetre telepítettem ezt a kis frissítést, remélem, most már megjuhászodik, mert így használhatatlan volt. A Lollipopon meg nem tudom, mit ülnek márciusig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest