Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Hi!
Van fenn valakinek 4.4-es android?
Nekem (most már lassan fél éve) a 4.2-es gyári (vagy valami mástól) néha fogja magát és megbolondul mintha mindenre rákattintanék egyszerre és gyakorlatilag használhatatlan lesz 1-2 újraindítás (egy restart nem is mindig elég...) után megjavul, de elég idegesítő, és van hogy fél órát jó és kezdi....
A factory reset semmit nem segít rajta..., mindent leszedtem már és próbálgattam úgy is akkor is csinálta...Most eddig a legjobb eredményt másik launcher (Nova) értem el, azzal müxik a legtöbbet hiba nélkül.
Nem tudom hogy hardverhiba is közrejátszik-e, de azért nem gondolom, hogy igen, mert amikor jó akkor meg megy rendesen...Visszalépni nem akarok régebbi verzióra, inkább előre ha lehet
Főleg a kislányom használja és főleg youtube-on videó nézésre, szóval ennyi amit kellene tudnia anélkül, hogy megbolondulna..Szóval ha valakinek van 4.4-es android kiváncsi lennék a tapasztalatokra...
találtam több leírást is (egy, kettő, három), de majd otthon nézem meg, addig nem amíg nincs valami tapasztalat... De legalábbis még haza nem érekElőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest