- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Hu azt most igy megnem mondom nem vagyok otthon es utazom el hetvegere ugyhogy max jovohet folyaman tudok valaszolni, viszont mivela szamitogepre sem tudtam csaktlakozni(nemhogy filmet lejatszani) igy gondolom ez sem fog menni semmilyen protokolon keresztul. Majd utannanezek de csak jovoheten
-
Snakeiboy
aktív tag
Epp az elobb irtam hogy sajnos miota felraktam a frissiteseket mar nem tudok sem szamitogeprol sem NASrol zenet filmet lejatszani. Elotte mukodott, viszont kepeket nem tudtan nezni NASRol es szamitogeprol sem
. Nem tudom mi lehet az oka, de egyenlore nem sikerult meg csak ra jelentkeznem sem. Ujbol kiemelem, ez azota van igy, miota frissitettem a rendszert!
-
alansmithee
tag
leglátványosabb autós játék az pont nem megy rajta
real racing ... bár nekem a tutorial még lement utána halt szét... napokban fedeztem fel: Arma Tactics ( fizetős de van ingyenes demó ) kifejzetten látványos stratégiai játék... ezen felül castle clash, clash of clans ( mondjuk ezek nem kifejezetten látványosak
) jah és MADDEN Mobile..
-
Skynet258
veterán
Én sem találtam jobbat ebben az árban, tegnap vettem. Részemről ajánlott, sok minden megfordult már a kezeim között, de ebben az árban ez nagyon is jó. Kialakítása ugyanaz ami a csatlakozót illeti, ehhez is lehet billt tenni utólag. Körüljártam az elmúlt két hétben a dolgot, vagy valami kínai csoda ebben az árban erősebb hardverrel de necces garival, vagy... nem sok opció lesz ezen kívül. Az lg 8.3 még jó lehet, de ahol én vásároltam ott nem volt, így lett ez. Nem bántam meg, de feltétlen nézzétek meg azt is, nagyon jó kis masina.
-
saelin
veterán
Ha gyereknek lesz, akkor előre szólok, hogy az intel soc miatt bizonyos játékok nem futnak. Van olyan, ami elindul, de x idő után kilép. Ha játszani is akar, akkor lehet jobban járna egy qualcomm chippel szerelttel és kisebb kijelzővel. 10" tapogatós játékokra már nagy vagy csak az én kezem kicsi - ami igaz is.
-
saelin
veterán
A tesztben a tf103C-ről van szó, de ahogy elnézem a CX sem különbözik semmivel a tesztben szereplőtől, csak annyiban, hogy kisebb a tárhelye (8 GB, legalábbis amit te néztél), nem jár hozzá dokkolható billentyűzet és minden bizonnyal nem is támogatja a kialakításában sem.
Ha a 10" szempont és az árat is nézem, akkor jelenleg nem tudok ennél jobb ajánlatot, csak 10-20K-val drágábban. A biztonság kedvéért kérdezz rá itt is: Androidos Tablet Topic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest