- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Nem értem.
Mind a 11-et kicsomagolva megkaptam a 3 mappát, meg egy dll fált, de ezek mindegyike nem fér rá a gigás kártyára.
Pedig a leírás szerint mindet egybe rá kell tenni.
Nektek hogy volt ez? -
Senye
csendes tag
Hali
Valaki küldje már el légyszi ezt a két új frissítést, mert nem engedi sehogy letölteni reg nélkül, a gyári számomat meg hibásnak írja minden variációval. sziki1@freemail.hu köszi -
Tori
csendes tag
Sziasztok !
Ráfér ez a sok frissítés az eredeti 1 gigás kártyára ?
-
Homer66
csendes tag
Nagy nehezen sikerült, csak az ASUS VIP szervere elég ratyi (türelmetlen vagyok, megszoktam az oldalak gyors bejelentkezését). Olyan 1-2 perc múlva ajánlotta csak fel a letöltést, addig kis ember várni homokóra
No mindegy, az a lényag, hogy lejöttek a plusz map-ok!
Köszönet ASUS, bár elegánsabb lett volna ezt a bakit elkerülni ;) -
Homer66
csendes tag
No megtaláltam a 2 file-t ha beregelt VIP ügyfélként jelentkezem be, de valamiért nem jön le, hanem csak egy új ablakban megjelenik, hogy Map Update Service és Isten hozott Farkas, majd nem indul el a letöltés. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond ?
-
whoever
csendes tag
ezzel a hiányzó térképeket meg is kaptuk, jó ez az ASUS !!!!
-
Homer66
csendes tag
Azért jogilag érdekes helyzet, hogy megveszed a kütyüt full EU térképekkel és egy szoftverfrissítéssel buksz 5 térképet! (NEM IS FIGYELMEZTETTEK, HOGY EZZEL JÁR A FRISSÍTÉS!)
Nem tudom, mit szólna az ASUS vezetése, hogy egy full extrás mercijüket bevinnék szoftverfrissítésre, és utána közölnék, hogy sajna a klíma és blokkolásgátló valamint az elektromos ablakemelést felejtsék el, és nem is ígérjük, hogy valaha is megoldódik, egyébként további jó gépkocsi használatot (értékvesztésről ne is beszéljünk).
Eléggé kiábrándító hozzáállás az ASUS részéről! -
-
nyekero
csendes tag
Üdv. Állítólag az asus nem Ígéri,hogy a hiányzó országok frissítései pótolva lesznek. Nekem ezt tegnap mondta egy illető az extremdigital-nál.
-
kp78
addikt
Atyaég mi történt itt egy hét alatt
Amúgy sajnos egyelőre engem is diszkriminál az Asus. Kellett nekem egyszerre beregisztrálnom a cuccot vásárlás után.
De bízom benne, hogy mihamarabb javítják a hibájukat.
Addig is minden észrevételt várunk azoktól akiknek sikerült.
Az öt darab térkép "eltűnését" kérte már valaki számon az Asustól? Esetleg válasz rá? -
GAgyiXyXy
aktív tag
a speedcam megoldódott.. a txt állományt a flash-re kell másolni, abból generál magának automatice. jól műxik...
a qrwa usb csak nem megy. a cd-n lévő maploader sem műxik. mi lehet a baj?
-
Lonsi
tag
Sziasztok! AZ R600-ra minden gond nélkül fel lehet tenni az Igo8-at? Most állok vásárlás előtt és eddig ez a befutó, esetleg tanácsok, javallatok vannak ez mellett a típus mellett?
-
Nyuszomuszó
csendes tag
válasz
Santantica #477 üzenetére
Köszönöm szépen. Küldtem egy privátot is.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Santantica #477 üzenetére
Be van kapcsolva az usb, de nem használja a pc....helsinki usb serialnak felismeri, de nem találok drivert hozzá. win xp.
-
Santantica
tag
válasz
Nyuszomuszó #474 üzenetére
azt úgy todod elérni hogy csak az igo.exe-t másolod a belsőre (FlashDisk) meg egy olyan .ini filet amiben a kártyára hivatkozik.
az eredeti (asszem igopna.exe) nevű filet ments le majd az igo8-as nevezd át arra.
nekem így anno ment az eredeti asus "shell" és indította az igo8-at az sd kariról, de valami miatt másodszorra már nem akarta soha elindítani csak kibekapcs után, azért használom a "mios oprensszert".
azzal minden tökéletes.
futnak a progik olvas excelt, wordot, játékok,igo8, divx videó stbusb-s látáshoz a wince-ben kell bekapcsolni az usb-s támogatást (control panel/pc connec...usb allow...) de ha a pc "rajta ül" az sd karin, az r600 nem látja addig....
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Santantica #470 üzenetére
Szia!
fejtsd már ki bővebben ezt az usb-t, mert nekem nem látszik a kártya sem...
csak tölteni hajlandó..ismeretlen hardver... -
Nyuszomuszó
csendes tag
Kaptam egy Igo8-t ami fut is a navimon. Azonban azt nem tudtam elérni, hogy az eredeti kezelőfelületről lehessen inditani a progit. Tudna valaki ebben segíteni ?
Nagyon megköszönném. -
GAgyiXyXy
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok, olvasgattalak már benneteket. Ma frissítettem az ASUS-ról. Nem kért semmit, FDM-el töltöttem le. Van magyar nyelvű pdf is hozzá.Érdekességek:
1. lementettem az eredeti tartalmat sd-ről, de abban sem volt finn, svéd,ír,angol térkép. 35 fájl van és volt is.
2. a török térkép nem fért fel az 1g-s kártyára.
3. térképek frissebbek valóban, pár körforgalom jól van rajta.
4. a beállításokba van 1 új ikon, a rendszer üzemmód, ami persze semmire nem használható.Kérdéseim: a speedcam-es adatbázist hogyan tudom (nem kézzel) létrehozni? Csinált már valaki ilyet?
Honnan lehet letölteni azokat a dll-eket, amik ahhoz kellenek, hogy a wce felületét elérjem.
Utána bármilyen progit tudok feltenni? -
whoever
csendes tag
sziasztok! a gyári SD kártyáról tudna valaki nekem egy másolatot feltenni? S.O.S, letöröltem véletlenül
-
tg7
csendes tag
irja le mar valaki hogyanis kel telepiteni az ujr-600-t, föleg hogy forditva ült a "bilire",de lépésröl-lépésre. KÖSZI.
-
Komi28
senior tag
Vip regisztráció után mennyi idővel lehet letölteni a mapokat?
-
csigalom
csendes tag
Sziasztok! Megvan az Asus-on az Igo8 a két dll. fájllal (ezt nektek köszönhetem), elérhető a Windows felület, ám progikat nem lehet installálni, mert USB-n nem csatlakozik PC-re. Kérdésem: ha másik vinyót rakok fel sikerülhet a csatlakozás? (mert másképp minek a pont 5V-os USB-port.) Nem lehet, hogy van vmi zárolás a gépen levő vinyón belül? Asus-bácsi levédte? Nem értek hozzá, de nem lehet driver-t "építeni" ennek a device-nak?
-
Senye
csendes tag
Már sikerült. Fogalmam sincs miért kiírta, hogy sikeres frissítés és jó lett.
-
Senye
csendes tag
Ok, és az melyik?
-
Senye
csendes tag
Hali
Sikeresen frissítettem, mind a kettő V4.9.2 verzió, működik is, de ha főkapcsolóval kapcsolom ki-be, akkor újra frissíteni akar, és azt írja ki Frissítés indítása, majd hogy Ellenőrzési összeg sikertelen és ezután semmi nem történik. Ha kiveszem a kártyát és úgy kapcsolom be, majd ha bejöttek az ikonok beteszem a kártyát és elindítom a navit működik. Akkor most valamit rosszul csináltam, vagy másnál is így megy? Ha valaki tud légyszi segítsen!
-
Homer66
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Mindenkinek, aki frissített, hiányoznak a következő térképek ? Finn, Ír, Norvég, Svéd, Anglia
Hiába másoltam be a régieket, azokat lockoltnak látta, nem használhatóak
Megnéztem a licence.db állományokat a 4.3.0 és a 4.9.2 verziókba, és sajna eltérnek key-ek egymástól. Gondolom ezért nem mennek a nem frissített régi térképek
Ha valakinek van megoldása, vagy használható fenti országok térképei, közölje !!!!
Előre is köszi ! -
leranta
csendes tag
Helló!
Az egyik kollégának hála hozzájutottam a frissítéshez.
Az ASUS meg mondjon le...
Nos feltöltöttem frissítettem.
A térképen nemsok új változást vettem észre eddig. -
TRUSTNO1
csendes tag
Ma egy szép 300+ kilométeres Bgyarmat-Eger-Bp-Bgyarmat kör közben teszteltem a frissített programot és térképet. Tapasztalataim: a már néhányunk által említett teljes hangerős bekapcs zene megmaradt. Sőt! Úgy rémlik hogy a hangnavigációt, ha kikapcsoltam vagy lehalkítottam, akkor úgy is maradt. Ehelyett most, ha még csak a sleep gombbal is kapcsolom ki-be a gépet akkor is visszaáll 40%-ra a hangerő és Andi dumál. Ejnye-ejnye Asus. Ez zavaró marhára, mert ilyen sleepet ugye általában az ember menet közben csinál ha mondjuk 20 km egyenes jön. Aztán visszakapcsolva a kütyüt macerás megint levenni a hangot....Ehhh. Viszont a program térképkezelése simábban fut. A kanyarok követése a térképforgatás mind gyorsabbnak tűnik az előző verziónál. Eltűnt a darabosság. Legalábbis én így vettem észre. Egyenlőre ennyi...
-
leranta
csendes tag
Ja amúgy aki letöltötte a frissítést, az észrevett valami újat?
Gyorsabb szebb részletesebb?
Érdemes?Ha valakinek megvan a frissítés kérem írjon lerantattila@gmail.com
Nekem ezen a francos ASUS oldalon minden llinkre azt írja hogy az oldal nem található.
Komolyan dugná meg őket egy talicska majom.... -
leranta
csendes tag
Helló mindenkinek.
Megpróbálom én is letölteni a cuccot az ASUS oldalról, van is VIP loginom meg minden,
De amikor rámegyek a letöltésre mindegy hogy európa, kína, vagy global azt írja ki hogy az oldal nem található.Az asus kapja be.
Nem rakta fel valaki valamilyen FTP re a cuccot? -
Nyuszomuszó
csendes tag
válasz
charliepapa #442 üzenetére
Charliepapa ! Ment egy privi.
-
szavaflorian
csendes tag
Viszont valamit észrevettem. Amikor a térkép színeit ki lehet választani, alapesetben már nem azt a szöveget írja ki. Nektek is? Ha jól emléxem, régen valami igo2008 szöveg volt, nem?
-
szavaflorian
csendes tag
SIKERÜLT! CSAK a .bin file-t kimásoltam egy kártyára. Betettem. Elindítottam. Frissített. Majd vissza azt a kártyát, amin minden rajta van és már muzsikál is!
-
szavaflorian
csendes tag
válasz
Viktor0610 #449 üzenetére
Nekem is a piros WAITING csíkot írja állandóan és azt is, hogy nem találja a filet, pedig rajta van a kártyán. Ha a reset gomb megnyomásával indítom, akkor is sz..at!
-
Homer66
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Megnéztem a licence.db állományokat a 4.3.0 és a 4.9.2 verziókba, és sajna eltérnek egymástól. Gondolom ezért nem mennek a nem frissített régi térképek
Ha valakinek van megoldása közölje !!!! Előre is köszi !
Azért előre közölhették volna, hogy bukunk 5 országnyi térképet
Az előző 4.3 frissítésnél legalább zárójelbe megjegyezték, ha 2x indítod rá a frissítést, akkor a későbbiekben már nem fogsz tudni frissíteni. Azért ez is egy kicsit gáz!
No mindegy, remélem mielőbb lesz erre is megoldás. -
válasz
szavaflorian #448 üzenetére
Mit is szeretnél?
-
zolmesz
aktív tag
válasz
napoli007 #444 üzenetére
Aki az alábbi (Finn, Ír, Norvég, Svéd, Anglia) országokba jár, és szükséges neki a térkép, annak gondolom nem ajánlott a frissítés, ha az új verzió nem indul a régi térképekkel.
Az már más kérdés, hogy igen, teljes EU térképpel adták a kütyüt, tehát az összes térképet illene frissiteni, vagy ha nem, akkor legalább engedje a régit használni az új verzióval.
De aki a környező országokba jár a kütyüvel, annak szerintem megéri frissíteni a térképeket. -
neuling
csendes tag
Sziasztok.
A fórumon és a témában is újonc vagyok. Májusban vásároltam a 600-ast és látom van hozzá frissítés. Asus Vip-re regisztráltam. Letölteni a cuccot viszont nem tudom mert folyton "page cannot be found" jön ki. Mivel ezt mástól még nem olvastam, feltehetőleg én csinálok valamit rosszul. Van valakinek ötlete mit? -
Tori
csendes tag
Sziasztok !
Én is úgy jártam, hogy márciusban regisztráltam a 600-asomat és most a frissités letöltésénél kiírta hogy tuléptem az időkorlátozást.Felhívtam az ASUS-t Közölték ,hogy tudnak a hibáról és a jövő hét közepétől próbálkozzak újra.Addígra talán kijavítják a hibát. -
Homer66
csendes tag
Sajna a következő térképeket nem lehet használni az új verzióval: Finn, Ír, Norvég, Svéd, Anglia
Ezekre tud valaki valamilyen megoldást? Mivel teljes EU térképpel árulták a kütyüt (a régi 4.3 verzióban ment is minden térkép) szeretném úgy is használni. Az új verzió már nem engedi a régi térképeket használni
Ezek valahonnan elérhetőek lesznek vajon ? -
charliepapa
csendes tag
Sziastok hogy lehet Asus R300 ra (POI)okat (IGO8)
rátölteni mert szeretnék geocaching,geoládák listájat a kütyüre másolni
de én még nem jöttem rá hogy kell???
aki tud segitsen !!!
elöre is nagyon szépen kösszönöm!!! -
TRUSTNO1
csendes tag
válasz
palihisztor #407 üzenetére
Nekem a navigáció kapásból úgy kezdődik, hogy néhány térkép zárolva van kérem keresse fel a webhelyet, szóval gondolom ez a felül nem írt régi térképekre vonatkozik ami rossz előjel.
-
TRUSTNO1
csendes tag
Tudom ne legyek mohó, de a ROM frissítés után azért még mindig megmarad a full hangerős, szívbajt hozó bejelnetkező hang, amiről ha megfeledkezek és a kocsiban a hangszóró letakarása nélkül kapcs. be a kütyüt rendesen megijeszt.
-
Senye
csendes tag
Lehet, hogy én nem vagyok képbe, de ezt mért frissítésnek hívják.
Kiadtak egy teljesen új 1 gigás térképszoftvert, és a régit le kell törölni a kártyáról. Akkor ez mért frissítés és a poi miért üres? Vagy valamit én félreértek? -
Laox
aktív tag
Sziasztok!
Áprilisban vettem az R600-omat. Most kaptam az e-mail-t, hogy van új térkép, rá is kattintottam a linkre, megtaláltam a magyaroknak szóló részeket, le akarom tölteni, bejön a ki ablak, bejelentkezek a vip-member adataimmal, erre azt írja ki, hogy "over the time for download", mert letölteni csak a regisztráció után 30 napig lehet.
Miután elszídtam az asus minden tulajdonosát és azok rokonait, lehiggadva nagyon szépen meg szeretnék kérni valakit, hogy akár msn-en, akár bármi más módon küldje át nekem az R600 frissítését, rendkívül hálás lennék, tényleg.
Msn és e-mail címem: szabosandor@live.com
Mégegyszer köszi, aki rászánja ezt a kis időt és segít nekem.
-
napoli007
csendes tag
Sikerült végre. Anyával összedugtuk a fejünket és csupa jó sült ki belőle, mint mindig
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!! -
-
napoli007
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a bátorságot, hogy frissitsek én is mindent. A térképek szó nélkül frissültek, de a driver nem. Azt is nekiálltam az útmutatások szerint megcsinálni, de már vagy 3 órája villog a piros csík a kijelző alján és nem történik semmi. Ki van alá írva, hogy "waiting" ,de meddig? Van valakinek ötlete? -
Senye
csendes tag
Már értem és a letöltés is sikerült.
-
Senye
csendes tag
Így most le sem tudom tölteni a frissítést.
-
Senye
csendes tag
Nekem a termék regisztrációnál mindig azt írja, hogy a megadott gyári szám hibás. Miiiiiiiiiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaan? Hibás? Na akkor most mi a teendő? Már ezerszer megpróbáltam mindig ugyanaz. Ha valakinek van ötlete segítsen.
-
ppabolkov
csendes tag
Szóval én kicsomagoltam a 11 rar fájlt, és a kártyát betettem egy kártyaolvasóba, és minden kicsomagoltat áthúztam rá. Amit akart mindent felülírtam, de sajna az 1 gigás kártyám egy kicsit kevés lett valszínű a régebb óta rárakott hangok és egyéb cuccok miatt. Én töröltem pár fölös tárképet, Aztán kártya be a gépbe, alján lévő kis lyukon gomb benyom és hátul bekapcs. Ezután a rom frissítés beindul. Majd kikapcs és újra bekapcs és a térképek is frissítődnek. Hát kb így!
-
Senye
csendes tag
Hali
Légyszíves valaki írja le, hogy mit kell csinálni ezzel a frissítéssel, mert nagyon nem értek hozzá. Letöltöm és ugyanarra a kártyára tegyem ami most van benne? Vagy nem igazán tudom. Előre is köszi!
-
Santantica
tag
igen
-
Komi28
senior tag
válasz
SilentDave #417 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam regisztráltatni a de incorrect map cod-t ír ki. Kiválasztottam a listából a kódot is.
Erre valami megoldást nem tudsz? -
gpont
csendes tag
Húúú, én nem merem megcsinálni.
Nincs kedve valakinek leírni pontról pontra (magyarul) mit kell csinálni?
Úgy értem pl. "vedd ki a kártyát amin a régi térképek vannak" töröld le őket, csomagold ki ide és ide az új rar.okat. ezekből xy-t másolj fel a kártyára ide és ide, stb -
taki75
csendes tag
sziasztok!
Szóval, ha mindent a ppt szerint csinálok, akkor jó lesz?
-
napoli007
csendes tag
Jövő héten megyünk Olaszba, de esküszöm félek megcsinálni a frissítést elötte. Mert mi van ha valami miatt nem sikerül? Akkor semilyen navim sincs
-
Santantica
tag
lefutott rendesen mind a ROM frissítés mint a térkép is.
egy gigszer volt egy régi valszeg lassú 256-os SD karin nem indult el a ROM csak egy gyorsabb 1GB oson....ha esetleg valaki belefutna hasonló szituba...a lényeg akik még nem próbálták, hogy 2 menet van.
(1) elöször a biost kell frissíteni majd reset után
(2) a térkép szoftver is fissűl.ha simán lemegy, mindez autómatikus.
abban az esetben, ha forditva csinálod felmegy ugyan a térkép szoftver, de nem fog rendesen menni mindenképpen a ROM-ot kell elöbb frissíteni!
(ez esetben a frissítés után leszedi azt .dll filet, ami kell a térkép frissítéshez, ezért ne feljetsd el ujra fel tenni SD-re. (ASUS_UserFlashCopy.dll)
tehát a sikeres ROM frissítés után újra fel kell tenni a térképszoftvert is, mert csak ebben a sorrendben lesz korrekt mind a ROM, mind térkép szoftver!)és ami jó hír, hogy a frissítések után is simán megy WinCE+Igo8+MioPocket 2.0 rendszer függetlenűl a "gyári" megoldástól ami, ha kell elérhető mindezek mellett.
-
SilentDave
csendes tag
Asus oldaláról tölteném a frissítést, VIP logint kér. Nem gond, van pár hónapja, amikor megvettem az eszközt, regisztráltam. Belépés után minden letöltésnél azt írja, túl vagyok a letöltési időszakon, mert reg. után 60 napig él. Ekkor kezdtem előszőr szidni az ASUSt úgy istenigazából.
A megoldás az lett, hogy előszőr VIP oldalon beléptem, aztán mentem a letöltésekhez, akkor már nem zavart el.
... hátha valakinek ilyen gondja akad ... -
palihisztor
csendes tag
válasz
ppabolkov #413 üzenetére
Azt mondjuk írja a leírás, hogy előbb a ROM-ot kell frissíteni, de a mai napig szerintem mindenki fordítva csinálta...nem ismerve a módszert.
Ettől függetlenül úgy tünik megoldható így is.
A ROM frissítés után eltünt a kártya gyökérkönyvtárából az ASUS_UserFlashCopy.dll ?
Ha igen másold vissza és egy szimpla pow-on után szerintem újra befrissíti a térképszoftvert. -
ppabolkov
csendes tag
Bocsi a zaklatásért, egy ujramásolás a kártyára és egy újbúli fríssítés megoldotta a problémát!
-
ppabolkov
csendes tag
Sziasztok!
Először a térképeket frissítettem, jó is lett 4.9.2 majd resetes indítás után a rom is frissítődött, de az újbóli indításkor az infóból is eltűnt a térképfrissítés száma, és a navigáció sem indul!
Please help! -
solkimm48
csendes tag
Hát igen ,ez a reset gomb kellet hozzá. Végre nekem is működik
-
palihisztor
csendes tag
Az előző verzió simán benavigált a Bosnyák utcába szemben a forgalommal.
A mostani pedig már tudja, hogy egycsövű!!
Utólag is hamut a fejemre...bocs ASUS...most, hogy kitapostam az utat már bármikor menne ez a frissítés akár elengedett kézzel is
-
solkimm48
csendes tag
válasz
palihisztor #403 üzenetére
Szia holvan ez a sw reset gomb?
-
palihisztor
csendes tag
Heuréka!!!
Sikerült!
Mivel az asus-fuu -ban kereste a ROM frissítést, csináltam neki egy ilyen könyvtárat, és az R600-as könyvtárból oda másoltam a R600-ASUS-HU-HU-R102-0-V4.9.2-ROM.bin-t.
Ezután már lement a frissítés.
ROM verzió: 4.9.2
Térkép verzió: 4.9.2
Változások: A beállításoknál új ikon (Rendszer üzemmód) fogalmam nincs mit akar, majd utána nézek.
A navigáció:
A térképek 2008.02.21-2008.03.12 közöttiek. Lentebb írtam, hogy mi hiányzik. Majd később belepróbálom azoknak az országoknak a régebbi térképeit.
Most tesztelgetem... -
palihisztor
csendes tag
Jó neked
....mindig az uttörők szo...nak
-
zolmesz
aktív tag
válasz
palihisztor #404 üzenetére
Kész !
Rom verzió 4.92, térkép verzió 4.9.2 !!!
És elindult! Király! -
palihisztor
csendes tag
asus-fuu not found.
Érdekes, mert ez a könyvtár az előző frissítésben volt csak. Lehet, hogy az előzőt még nem fejezte be?
Skacok tesztre fel! Nekem megoldás kell záros határidőn belül! -
zolmesz
aktív tag
Én is megfrissítettem, jött a HardwareIDerror.
Nekem a frissítés előtt 4.1.0 rom verzió, és 4.3.0 térkép volt, most a frissítés után 4.1.0 rom verzió és 4.9.2 térkép verzió van.
Most akkor mi van ? -
palihisztor
csendes tag
Még mindig én!
Lehet, hogy egy kicsit zavaros, de ...tulajdon képpen hol tartok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest