- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
solkimm
csendes tag
-
Anti666
aktív tag
válasz
napoli007 #910 üzenetére
A gyári igo2006 alatt szerintem működött a suspend, azaz megnyomtad a felső gombot és a gép standby-ba, készenlétbe ment.
Na most ugye felpakoltam az újabb ájgót, de ha ez alatt megnyomom ugyanezt a gombot, akkor is bejön ez a SUSPEND kép, csak nem megy készenlétbe, csak amikor kilépek az újájgóból.
Ezért lenne jó, ha van és megtalálnám, azt az EXE-t, ami ezt csinálja. Mert ha megvan, akkor én beéetenném egy gombra az újájgóba és elérhető lenne. Bár lehet hogy még úgysem működne, mert más is kell neki. No mind1. Végül is nem oly fontos, a főnökömnek így is jó volt):
-
Lonsi
tag
válasz
napoli007 #894 üzenetére
Szia! Teljesen igazad van, hogy a készülék maga nagyon jó, viszont egy jó térkép nélkül csak egy eszköz, ami nagyon jól működik, de a régi térképek miatt egy nulla. A Mio is volt olyan jó, mint az Asus, csak a térkép miatt jobb megoldásnak látszott az Asus. Nem tudom mennyire jó a Mio saját térképe, de az Asus-é teljesen elavult.
-
iref-h
tag
válasz
napoli007 #876 üzenetére
A fejlemény annyi, hogy az ASUS ügyfélszolgálata megírta, hogy hatáskörét meghaladja kérésem teljesítése, ezért megadta felettesének email címét, aki érdemben tud állástfoglalni a kérdéssel kapcsolatban. A megadott címre is elküldtem a komplett anyagot egy hete csütörtökön. Ma telik le az egy hét, ha nem érkezik válasz, a következő lépés a TV ügyvédje lesz.
-
kp78
addikt
válasz
napoli007 #846 üzenetére
Én tervezem, hogy meglépem, de mivel a srác Bp nekem eléggé távoleső kerületében van, még nem tudom, mikor lesz rá idő/alkalom. (Én ha megyek is Bp-re, akkor Börs, Bp budai oldal, meg max. Pest belváros.)
Megpróbálok egyezkedni vele, hogy hozza a cuccát, és találkozzunk vhol közelebb, végülis 3 db R600-t vinnék, annyiért már lehet, hogy megmozdul. -
-
-
zolmesz
aktív tag
válasz
napoli007 #444 üzenetére
Aki az alábbi (Finn, Ír, Norvég, Svéd, Anglia) országokba jár, és szükséges neki a térkép, annak gondolom nem ajánlott a frissítés, ha az új verzió nem indul a régi térképekkel.
Az már más kérdés, hogy igen, teljes EU térképpel adták a kütyüt, tehát az összes térképet illene frissiteni, vagy ha nem, akkor legalább engedje a régit használni az új verzióval.
De aki a környező országokba jár a kütyüvel, annak szerintem megéri frissíteni a térképeket. -
Spidee
senior tag
válasz
napoli007 #135 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tetszik ez a gép nekem, főleg ennyiért, csak a térkép frissitéssel van gondom.
Mondjuk az is igaz, hogy most nézegettem, más gyártokat is, de ott sem nagyon viszik túlzásba a frissitést.
Magyarországból és Horvátországból mikori térkép van rajta, 100%-os a lefedetségük?
Igazából olyan készülék kéne nekem, amin ingyenesen, és viszonylag sűrün megoldható a térképfrissités. -
zolmesz
aktív tag
-
vargasi
csendes tag
válasz
napoli007 #120 üzenetére
Halihó !
természetesen tökéletesn müködik és maga az alap asus szoftver és beállítások maradnak csak a friss igo térképeket lehet vele használni mert ahogy elnézem az Asus nem töri magát a frissítésen és ahogy visszaírták az emilbe csak az első frissítés ingyenes, ellenentétben az eredeti igóval, ahol a térképfissítés végig ingyenes az eredeti szoftver tulajdonosoknak.
Ja és a cserét bármikor vissza lehet csinálni, én speciel igen szeretem azt a masinát mert nagy a kijelzője, jó hangos stb. csak azok a fránya régi térképek.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Automata kávégépek
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest