- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
napoli007
csendes tag
válasz
egypitypang #1072 üzenetére
Sajnos aki régen csinálta az már a régen elérhető számán nem kapcsolható! Lehet, hogy még foglalkozik vele. Ha valaki tudja az új elérhetőségét tegye közkincsé.
-
napoli007
csendes tag
válasz
solkimm #1052 üzenetére
Kicseréltem a térképeket a fél évvel frissebbre. Szlovéniában még mindig nem látja a min 1 éve meglévő autópályát Maribor elött
Budapest- Németország között pedig Pozsonyon keresztül tervezi az utat. Mindegy neki, hogy az 20 Km-el hosszabb
Lehet visszarakom a régieket, mert azzal ilyen huncutságokat nem csinált!
Egyébként felismerte, látja és elfogadta. -
napoli007
csendes tag
Sziasztok.
Érdemes frissítetni a 2500 Ft-os emberrel megint? Tavaly nyáron csináltattam meg. Van azóta annyi változás? -
napoli007
csendes tag
válasz
ghostdog60 #1027 üzenetére
Szerintem nem lehet visszaállítani, mert az új telepítésével a régi törlődött. SZERINTEM!
Esetleg lehet megoldás a már többször említett "megoldás". Olvass vissza.
Kellemes, csinos a kolléganő? Ha nem, hagyd a francba még nyersz is a dolgon, de ha igen akkor a jó pont sosem árt -
napoli007
csendes tag
Nos én is megcsináltattam. IGO8 lett. Mehetnek a lecsóba a hivatalos frissítéssel
Úgy sem lesz belőle semmi sem!
-
napoli007
csendes tag
Szerintetek sem fog semmi sem történni? Mert akkor lehet megyek és megcsináltatom a hirdetésben ajánlkozó emberrel.
-
napoli007
csendes tag
Esetleg van valami fejlemény, történés az ügyben? Vagy várni kell egyenlőre?
-
napoli007
csendes tag
Van még valaki aki megcsináltatta? Mi a vélemény, tapasztalat?
-
-
napoli007
csendes tag
Na ezért nem merek én nekiállni ilyen dolgoknak. Sajnos segíteni nem tudok.
Viszont ma szembesültem Szlovénia területén, hogy szinte nem is ismeri az ott található autópályákat, pedig nem most épültek az biztos. Kb a 100 Km-ből 20-on találta fel magát. A többi részen a fekete éjszakában autóztam -
napoli007
csendes tag
Szia!
Semmi értelme 11-szer megcsinálni, ugyanis amikor az elsőt el kezded kicsomagolni akkor az automatikusan kicsomagolja a többit is. Ez minden hasonló tömörített fájl-nál így működik.Az elején nekem is leesett a tartó aztán rájöttem, hogy ha felrakás előtt egy kicsit megnedvesítem a tapadókorongot akkor nem esik le. Hogy honnan veszed a nedvességet azt már a fantáziádra bízom
Mindenkinek eltévedésmentes boldog új évet kívánok
-
napoli007
csendes tag
válasz
fodorjunior #716 üzenetére
Lehet megvárják amíg az M6 elkészül és átadják. Nem sokára az is meglesz
-
napoli007
csendes tag
Senkinek semmi gondja-baja? Ez tök jó
-
napoli007
csendes tag
Én sem. Sőt, több ismerősöm aki vásárlás elött áll, miután látta gyakorlatban is, hogy milyen jól működik a szerkezet úgy döntött, hogy ilyet fog venni. Csak az a baj, hogy az EW-ben majdnem 100 rugó az ára
Bolondok ezek???? Pest pedig messze van. Mire jó az ingyenes kiszállítás
-
napoli007
csendes tag
Köszi ASUS!
Ezzel már én is elégedett vagyok. Jók a hiányzó térképek. A 2 GB-os kártyára minden felmegy, még hely is marad egyéb dolgoknak. -
napoli007
csendes tag
Sikerült végre. Anyával összedugtuk a fejünket és csupa jó sült ki belőle, mint mindig
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!! -
-
napoli007
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a bátorságot, hogy frissitsek én is mindent. A térképek szó nélkül frissültek, de a driver nem. Azt is nekiálltam az útmutatások szerint megcsinálni, de már vagy 3 órája villog a piros csík a kijelző alján és nem történik semmi. Ki van alá írva, hogy "waiting" ,de meddig? Van valakinek ötlete? -
napoli007
csendes tag
Jövő héten megyünk Olaszba, de esküszöm félek megcsinálni a frissítést elötte. Mert mi van ha valami miatt nem sikerül? Akkor semilyen navim sincs
-
napoli007
csendes tag
Sziasztok!
Nekem simán lejött, kicsomagoltam. Tele van térképekkel és 1-2 fálj-al. Időhiány miatt még nem másoltam rá a kártyára, de majd ha megcsinálom megírom, hogy mi történt.
Üdv mindenkinek. -
napoli007
csendes tag
Sziasztok!
Pontosan mi is van leírva a 168-as hozzászólásban? Letöltöttem a 2 dll File-t. Mit kell vele csinálni?
Köszi a segítséget. -
napoli007
csendes tag
Szia.
Én tudom ajánlani. Megjártam már vele Német és Olaszországot+ BP és teljesen rendben volt. A térképek kártyán vannak és nincs mellettük üres hely azaz ha filmet, képet vagy zenét szeretnél vele lejátszani, akkor kell venned egy másik kártyát.
A boltban azt mondták amikor megvettem, hogy az igo8-at fel lehet rá rakni, de én szerintem minek? Valahogy engem nem vonz az, hogy lássam a házakat amik mellett elmegyek. Szerintem ez csak parasztvakítás
Az itthoni térképfrissítés állítólag megoldható, de itt még mindenki várja, hogy ezt ténylegesen végre lehessen hajtani.
Hirtelen ennyit, ha kérdésed van akkor hajrá. -
napoli007
csendes tag
Igen, rájöttem közben, de hiába kerestem eddig nem találtam erre a célra megfeleő konvertáló programot. Esetleg valakinek ötlete, hogy mivel tudnám megoldani a problémát?
Tulajdonképpen nem sokat néznék rajta filmet, de ha már van ilyen lehetőség miért ne fedezzük fel a maximálisan a gépet? -
napoli007
csendes tag
Videót azaz filmet ti tudtatok lejátszani vele? Avi formátumban próbálkoztam, de azt nem ismeri fel. Aztán a tájékoztatójában olvastam, hogy "WMV" formátum a megfelelő neki, de azt nem ismerem. Egy filmet átneveztem erre a formátumra. Így már felismeri, de le nem játsza. Mit csináljak?
-
napoli007
csendes tag
Képzeljétek van egy régi nokia 6310 i telóm. Gondoltam megpróbálom a bluetooth összekapcsolódást létrehozni. Öszintén megmondom nem hittem volna benne, hogy sikerül, DE TUDJA. Csak ájuldozok, jó a hangja nem recseg, nagyon jó
-
napoli007
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen készülék van a birtokomban és szivesen veszek minden információt és segítséget. Ha megtudok valamit vagy eszembe jut valami természetesen én is megosztom veletek.
A 45-ös hozzászólásban leírt frissítés mennyiben változtatja meg a készülék használhatóságát? Egy kicsit félek nekiállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest