- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
palihisztor
csendes tag
Most másolok...lassú.
Egyébként a Finn, Ír, Norvég, Svéd és Angol térképek nincsennek az új kollekcióban. Kiváncsi leszek, hogy a régi térképek használhatók lesznek-e? -
palihisztor
csendes tag
Most kivettem a kártyát...pow-on.
ASUS menü bejött...info...verzió ROM:4.3.0, térkép 4.9.2. Lehet, hogy mégis jó lesz?
Most elkövetem a 4.9.2-es frissítést. -
palihisztor
csendes tag
Nos nem tudom ki meddig jutott a frissítéssel, de leírnám az en kanosszámat okulásotokra. (Hú de költői lett
)
Kártyára rá a letöltött anyag.
Bekapcsolás...kiírja, hogy a szoftverfrissítés folyamatban... ... ... ...a frissítés befejeződött, indítsd újra.
Power-on-off.
Bejön az ASUS menü.
Információ....a ROM az eredeti, a térkép szoftver a 9-es.
Navigáció indít....ID error.
Gondolkodom...a ROM frissítés már az előzőnél sem ment le...megvilágosodás. A frissítés indításakor SW-resett gomb benyom...bent tart...közben power-on
Megjelenik a leírásban szereplő ROM-update képernyő...figyelmeztetés: hiányzó bin fájl.
Gondolkodom...lehet, hogy az a baja, hogy az előző ROM frissítés sem történt meg?
Power off.
Kártyára előző frissítés.
SW-reset nyomva tart power-on.
Elindul a szines csík....9.9-es verziót ír ki...a leírás szerint ha végig ér a szokásos sw-pow és folytatja...magától tovább megy...volt kék...zöld...világoszöld...az 1-2-3 számozás biztos bonyolult lenne...megakad...várok...semmi...sw-pow...újra kezdi...a tököm sem tudja melyik szines csík melyik után össze-vissza...megakad...a kiírt werzió megfelel az elvártnak (.3)...pow-off.
Kártyára a 4.9.2
sw-res/pow-on...látszólag minden ok...szines csíkok a tököm se tudja már milyen sorrendben össze-vissza...követhetetlen...megakad a világoszöld után. pow-off
Most jönne a térképszoftwer frissítése: pow-on...Verzió ellenőrzés sikertelen!...kakukk.
Itt tartok most...heveny idegbaj és asus jó k...anyjának emlegetése. Ezért kellett ez a sok idő...bonyolult szar frissítés...nem egyértelmű utasítások(bocs magyar vagyok)...és egyébként is most mi a l...f-t(amit a paci himbál) csináljak???????
Segítsetek, mert a jövő héten mennék külhonba és van egy 50 rugós nem működő ketyeróm! -
napoli007
csendes tag
Sziasztok!
Nekem simán lejött, kicsomagoltam. Tele van térképekkel és 1-2 fálj-al. Időhiány miatt még nem másoltam rá a kártyára, de majd ha megcsinálom megírom, hogy mi történt.
Üdv mindenkinek. -
TRUSTNO1
csendes tag
Hát ez kész. Most meg miuután kirakták a Lengyel cuccot is jelszót kér a letöltéshez, amit egy frankón nem látható táblázatból kellene kisilabizálni az Asus Go cd sorszámát párosítva...Ezek szívatnak minket
-
TRUSTNO1
csendes tag
Tök jó! A kínai linkeket be lehet dobni flashgot-ba, de nem mennek, a globalt meg nem lehet bedobni így csak sima egyesével kattal jönnek...
-
Santantica
tag
hát, nagy nehezen de leszenveződött.....weblap szerkesztés terén asus nincs a toppon...
-
Santantica
tag
nem értem az asust.....most kitették a magyart de csak 7 től 11-ig....és a többi?
aki kapja 8 órán keresztűl az mákos a többi pusztuljon meg? -
kp78
addikt
válasz
palihisztor #390 üzenetére
Már fent van a kimondottan Hungary-nak szánt frissítés is
-
palihisztor
csendes tag
Óvatosan!!
A Map Update Guide szerint más verzió telepítése nem jó!
Nekünk ez lenne a jó: R600-ASUS-HU-HU-R102-0-V4.9.2
Ilyet viszont még nem látok.
Azértörülök, mert úgy tünik történik valami.
-
kp78
addikt
válasz
Viktor0610 #388 üzenetére
Igen ezt tudtam, mivel pakolgattam már a kártyára korábban.
De azért
Én egyelőre időhiány miatt abbahagytam a letöltést, majd folytatom egy hét múlva.
(nyaralás után)
-
-
kp78
addikt
Én magyar téképet nem is találok a .rar fájlokban.
Az elsőben érdekes módon sok ország térképe megtalálható, a második mappában nekem csak egy France.fbl van, a harmadikban pedig Spain.fbl és Switzerland.fbl
Pedig mindegyik 100 mega (97,6 egész pontosan).
Most akkor hogy is van ez?Szerk.: Most újra belépve az Asus honlapra már 11-es letöltés is bejött.
Ezek szerint még bőven van mit leszedni. -
kp78
addikt
válasz
Santantica #383 üzenetére
Mind a hármat le kell szedni amit kelet-eu-s felhasználóknak ír?
-
kp78
addikt
válasz
Santantica #383 üzenetére
A csehek miért vannak ilyen megkülönböztetett helyzetben
Én egyelőre jó alaposan átnézem a map update guide-t, nehogy vmi hülyeséget csináljak, aztán meglátom nekiállok-e. Ma nincs sok kedvem/időm ezzel sz@rakodni.
Mindenesetre megelőlegezek az Asusnak egy piros pontot a frissítésért, remélem nem kell átjavítanom feketére a telepítés után -
Santantica
tag
jól van, ügyes.....letölthető térkép részek:
par01 part02 és part 09
gratulálok....
-
Santantica
tag
lol több 100 mega...mi lehet az?
remélem nem azért vált esedékessé, hogy a frissítéssel kiköszöböljék a WinCe elérését....
ha valaki már frissített, legyen kedves megosztani a tapasztalatokat... -
palihisztor
csendes tag
Frissítés az ASUS honlapján!!!! Még nem töltöttem le, de szükségét láttam elkiabálni.
-
palihisztor
csendes tag
Hát nem vagyok büszke magamra
, de megoldottam az antenna problémát.
Mivel egy másik MMCX foglalatú navival tökéletesen üzemelt, vettem egy nagy levegőt...reszeltemegy nagyobb lyukat, hogy az antennadugó elérje a foglalatot. Bedugtam és láss csodát müxik
Mivel a csati körüli furat kisebb a szabványosnál, gondolom csak az ASUS által gyártott csati passzol hozzá. Köszönjük ASUS!!!
A lyuk melletti csavar-furat lenne az ideális méret, de inkább szűkítettek rajta egyet. Így szabványos és mégse.
-
gpont
csendes tag
jelentem megoldódott, friss verzió felrakrva.
Az Asustól meg ez a hivatalos infó térkép frissítésre:
"A térképfrissítés hamarosan indulni fog már a tesztelés utolsó fázisában
vannak a szoftverek. A pontos megjelenés hivatalosan be lesz jelentve az
Asus weboldalakon." -
gpont
csendes tag
írtam nekik a asus@nse-groupe.com-ra erre visszaírtak hogy hívjam fel az asus-t, és adtak egy számot.
igy tettem , mire ott közölték, hogy próbálkozzam a "china" linkkel az biztos jó lesz.
mondjuk már ettől kicsit kivoltam, hogy nem az volt a válasz, hogy jé tényleg, bocsi, kijavítjuk hamar, hanem hogy próbálkozzam máshol.
Mindegy, mondom próbálkoztam, de eredménytelenül, mivel a chine link 20-ból 19X-szer elérhetetlen (too busy), vagy ha el is indul, akkor kiír 3 órát, de valójában nem csinál semmit..
Az ASUS-os csávó persze állítja, hogy nála működik. Hát kösz, de nálam meg nem baszki....
Most írtam nekik újra... -
palihisztor
csendes tag
Vettem egy külső antennát, de nem tudom rádugni a 600-asra!
Lehet, hogy én vagyok a töknem MMCX-es foglalat van a hátán?
Ha mégis MMCX-es, akkor létezik ebből többféle méret? -
vargasi
csendes tag
válasz
Santantica #369 üzenetére
melyik leírásra gondolsz santanica, szeretném ha működne a kamera jelzés mert egy hét múlva megyek olaszországba és jól jönne ha hangot is adna nem csak képet a kamerákról
-
-
gpont
csendes tag
válasz
Viktor0610 #371 üzenetére
bakker
akkor most mit csináljak? írjak asus-éknak, hogy szar az oldaluk? -
Megpróbáltam letölteni. Szerintem az oldalon szerepel rosszul.
Az Global linkről letölthető CRC-hibás, a China pedig nem működik... -
gpont
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám amit valaki már a 96-os hozzászólásban is írt, hogy az Asus honlapjáról leszedhető térkép szoftver verzió frissítés v3.0-ra kicsomagolásnál CRC hibár jelez, nem műxik. El tudja valaki küldeni a működő verziót?
Kaptam még 1G SD kártyát, ha pl. filmet néznék, vagy zenét hallgatnék, akkor erre kell másoljam, és a kártyát meg cserélni kell?
Köszi
-
vargasi
csendes tag
halihó imbu77
speedcam txt-vel nem is fog menni ugyanis az igo8 mást használ van egy radars.exe. nevű program mellyel átlehet ko9nvertálni a speedcam txt-ket. speedcam spudt vagy micsodává. én megcsináltam átkonvertáltam beraktam a magyar kamerákat de az istennek sem megy semilyen skinnel sem, pedig nekem márnincs meg az asus r600 hanem egy igo8 szotveres navim van de az istennek nem ad hangot. lehet hogy data zipet kéne cserélni, vagy a branding zipet de azt már cseréltem de azzal sem ment. a hagjelzés.
-
Imbu77
csendes tag
Sziasztok! IGO8-al megy valakinek a speedcam-os buli? Mert én ha bemásolom a TXT fájt nem indul az IGO.
-
togaba
tag
Sziasztok!
A TMC-t használta már valaki? Érdemes ilyen kiegészítőt vásárolni? Kicsit borsos (kb. 12E) az ára.
kösz
-
Santantica
tag
szerintem a csönd csak azért van mert hiper szuperül megy Igo8 mindenkinek akinek kellett....meg igaz hogy más fórumokon jobban lehet komunikálni nem csak hivatalosan...
jó választás a kütyü akárki akármit mond.... -
kp78
addikt
válasz
palihisztor #361 üzenetére
Lesz majd dll fájlod ha kell
, de én is remélem, hogy ideér lassan az a frissítés, mert nem szeretnék csalódni az eddig hőn szeretett Asus márkámban.
-
palihisztor
csendes tag
Szinezett...úgy tünik az UV mellett sikeresen szűri a GPS jeleket is.
Egyébként már azt hittem, mire végigolvastam az előzményeket és megvettem az édest már mindenki lecserélte. Azért reménykedem, hogy inkább elnavigáltatok valami király helyre nyaralni.
Momentán alapból meg vagyok elégedve vele...és várom a frissítést.
Azt hiszem ez lesz a vízválasztó...ha nem lesz, akkor két dll fájlom nekem is lesz?
-
kp78
addikt
válasz
palihisztor #359 üzenetére
Nekem nincs külső antennám hozzá, és még nem volt gondom a jelerősséggel (Renault).
Milyen üveged van, golyóálló? -
palihisztor
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy valaki vett már külső GPS antennát hozzá és ha igen, akkor milyet?
Sajnos az üvegek alaposan legyengítik a jelet...(citroen) -
Elekem
tag
válasz
Santantica #356 üzenetére
Ezzel a sys.txt-vel is megy az R-600-as.
[debug]
sound_q_length=200
enable_buildings=1
enable_roadshadow=1
enable_roadsign=1
enable_landmark_occlusion=1[interface]
show_zoombar=1
show_timezoneslider=1
reset_os_timezone=1
vga=0
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272
highres=0[phone]
driver="TAPI"
exe_path="\Windows\asus_phone.exe"
win_name="Phone"[driver]
rawdisplay=GDI[gps]
port=2
baud=57600[loading]
text_w=470[sound]
suspend_time=10 -
Elekem
tag
válasz
Santantica #356 üzenetére
Az én sys.txt-m.
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=1[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272maxzoom2d=6000000
show_exit=1 -
Santantica
tag
igen, már után néztem, de így sem aktiválódik a felület gomb
kipróbáltam a branding.zip megoldást is (dat.zip mellé) így betöltődik rögtön a mod, de ugyan az a problem, hogy ha térkép nézet akkor resetel a cuccel tudnád küldeni legalább a sys.txt-d hogy hátha abban van valami paraméter ami nekem nincs ?
-
Elekem
tag
válasz
Santantica #354 üzenetére
Bocsánat az előbb rosszul írtam, a content mappába kell a skin könyvtár, és abba simán a zip-et, az igo majd kibontja.
-
Santantica
tag
válasz
Santantica #353 üzenetére
*.zip
-
Troppauer113
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Van 2 R300-as navi, az egyik kelet-eu, a másik teljes eu.
Átmásoltam a teljes sd kártyát és a wince-ben látható programokat is, de nem fut a teljes eu a másik gépen, sőt az eddig látott ny.eu-s országok nem láthatók. Mit kell tennem, hogy a teljes eu fusson a másik gépen is ?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Elekem
tag
válasz
Santantica #349 üzenetére
Az igo8-ban létre kell hozni egy skin könyvtárat, és abba kell bemásolni a zip-et. A data.zip-et ne bántsd! Ezután a beállítás, felület-nél lehet kiválasztani a skint. A kalkulátor csak akkor megy ha letöltöd azt ami a lap alján van, és azt az sd gyökerébe másolod. Mást nem kell vele csinálni.
-
Santantica
tag
hmm...sajna nem okés.......a menürendszer működik az új dolgok is mennek (a kalkulátor nem, nyílván rossz helyre vagy nem arra a file-ra mutat), de mikor a térképnézetre mennék resettel újra indul a cucc.
ha megtennéd hogy elküldöd a data.zip edet, hátha valami nem stimmel még
-
zorgmania
csendes tag
válasz
Santantica #345 üzenetére
elindítottam de a megjelent ikonokra hiába kattintok, semmi életjel....
-
Elekem
tag
Íme egy tökéletes skin az R-600, R-700-hoz. http://www.riks.iamze.info/ Ezzel a skinnel az igo8-ból is elérhető a bluetooth menüje, plusz még néhány finomság.
-
Santantica
tag
megy a bluetooth és a kihangosító is műxik rendesen igo8 alatt.
windows/asus_phone.exe
-
Dzsango
csendes tag
Sziasztok!
Vargasi-hoz hasonlóan pénteken én is eladtam az R600-ast, nem nagyon akartam, de olyan ajánlatot kaptam amit baromság lett volna visszautasítani, másik meg az, hogy én is megelégeltem a buherákat meg az asus semmitmondó válaszait. Azóta boldog tulajdonosa vagyok egy új Mio P560-nak. Jövőben lehet még összefutunk valamelyik fórumon. Köszönöm a segítségeteket! Üdv.!
-
asusr600
csendes tag
kérlek segitsetek most vetem az r600-ast hogy lehet frisiteni az igo-t
-
vargasi
csendes tag
Sziasztok
Az a nagy helyzet, hogy úgynézki eladtam az R600-as navimat. Elkeserített, hogy az Asus magyarul le...ja a vásárlóit, az elküldött emailokra rendre ugyanazt a levelet küldi vissza, térképfrissítés soha. De itt maradok veletek és ha lehet még hozzászólok és ha tudok és kell valamimben segíteni nektek. -
vargasi
csendes tag
Úgylátszik haldoklik a fórum mert senki nem szól hozzá, raktam fel skint de csak hármat akar engedni de azok is csak ugyanazok mint az alapok, mi lehet az ok, talán hogy nem pna-ra készült elvileg az igo8?.
-
zorgmania
csendes tag
Sziasztok,
A bluetooth használatához van exe-tek, tapasztalatat ? -
Komi28
senior tag
válasz
Santantica #330 üzenetére
Köszi, berepülésnél már nem kattog
Holnap kipróbálom menetközben is.
-
vargasi
csendes tag
Halihó
nem tud valaki valami jó skint az igo8-ra persze olyat ami jó az r600-ra. találtam de csak 320x240 re jót találtam. -
Nem kell ez az álszent duma...
Megvetted a gépet? Igen.
Volt rá pénzed? Igen.
Akkor képes vagy megvenni a programot (akár egy pár hónapos pénzgyűjtés után)? Igen. - Nem.
Amennyiben az előző kérdésre igennel válaszolnál, nincs miről beszélnünk.
Amennyiben nemmel, szintén nincs miről beszélnünk, mert az alapelvekkel ellentétes minden, ami warez -ez pedig az volt.Abban az esetben, ha számodra nem megfelelő a program, amit ez a navi gyárilag futtat, megteheted, hogy a programot "ráheggeszted". Viszont ennek megbeszélését, az ezzel kapcsolatos linkeket mellőzd a fórumon!
Végül a demokrácia. A fórum magánterület (idézet az alapelvekből), tehát te, mint regisztrált tag, csak akkor tartózkodhatsz itt, ha elfogadod, és betartod azt.
Köszönöm.
-
Dzsango
csendes tag
Köszönöm a tanácsot Viktor, de nem kívánom megvásárolni a programot! Majd akkor, ha uniós fizetésem lesz, akkor kifizetem az Igo8 uniós árát!!! Egyébként senki nem vetemedne erre, ha az ASUS tenné a dolgát, és kiadná a frissitést a készülékhez kapott programhoz. De nem ezt teszi, hanem behülyített egy csomó vásárlót és sorsára hagyta őket! Ez a nagy büdös igazság tudod!? A másik, ha minden igaz a boltban megvásárolható IGO8 csak PDA-ra jó. Ennyi. Remélem ezt azért engeded, hogy a többiek is elolvassák, ha már demokráciában élünk ebben a ........országban!
Köszönöm!
-
Dzsango
csendes tag
[Vásárold meg a programot.
A továbbiakat pedig az alapelvek elolvasása után mellőzd, légy szíves!
Köszönöm.][ Módosította: Viktor0610 ]
-
Komi28
senior tag
válasz
Viktor0610 #324 üzenetére
Köszi, kivettem, szimulációnál ugyanugy kattog de lehet, hogy menetközben nem fog? Menetközbenit majd délután próbálom ki.
-
-
Komi28
senior tag
Tudja valaki hol lehetne kikapcsolni azt a kattogó hangot ami a métereket számolja? Esetleg csak nálam van valami hiba? Amikor madártávlatban van akkor nem csinálja csak amikor lejön. Elég idegesítő amikor a lámpánál állandóad kattog
-
Elekem
tag
válasz
Santantica #320 üzenetére
A TCPMP nevű progi lejátszik mindent, a System Information-ban is benne van, vagy letölthető innen is: http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/ A program freeware.
-
zolmesz
aktív tag
Nálam egy csomó program indításakor kiírja, hogy nem találja a file-t, vagy egy vagy több komponensét... Nálatok nincs ilyen ?
-
Elekem
tag
válasz
Santantica #316 üzenetére
Én is ezt használom csak a másikat én tettem fel ide és kérdésre válaszoltam. Ez a minibar módosítással szinte tökéletes.
-
Santantica
tag
ja..ti a systeminformation.exe-t nézitek?
én ezt tettem fel
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690
ebben van egy csomó játék is meg jó náhány kis progi....
a lol kategória a TÜKÖR nevű util meg a ZSEBLÁMPA
-
Elekem
tag
Az az olvass el véletlenül maradt benne, M-TECH PNA- hoz való ezért ne foglalkozz vele. Ha a wince felületig eljutsz akkor csak indítsd el a systeminformation.exe filet, és kész. A programot konfigurálni a System Information\Settings\navigation.ini - ben lehet ha szükséges A systeminformation32.exe indul xp alatt, és így könnyű tesztelni mi változik ha beleírsz valamelyik ini-be.
-
vargasi
csendes tag
Halihó
na szóval kipróbáltam az általad felrakot sytem informationt csak nekem ilyen hibák jöttek elő lehet hogy én vagyok ám béna de ha lehet javíts ki nem akarok megbántani senkit
Na az olvass el szerint jártam el de nem indult el magától aSI ,ekkor rámásoltam azt a két indító dll fájlt, majd amikor a regedttel megcsináltma a társítást, megcsináltma a loader mappát újra indítottam a pna-t majd a leírtak szerint total commander system ... az sikerült átírtam a loader mappában system patchot szó szerint így \SDMMC\SystemInformation\System\ és újra indítottam de megint nem jött be a két ddl fájl nélkül. A HKEY_LOCAL_MACHINE\Init könyvtárban nem találtma sem GPS.exe, sem OVL_Manager.exe, sem notifyRep.exe fájlokat úgyhogy átsem tudtem őket írni. Vajon mit szúrtam el.Segítsetek.Köszike -
Elekem
tag
válasz
Santantica #312 üzenetére
A minibar konfigurálása: MioAutoRun\Skin\MiniBar\Default\minibar.ini. Én az utolsó ikon helyére tettem a taskmanagert, mert az egyébként sem működött. A kihangosítót az IGO8 indítása előtt be tudom kapcsolni, és hívást fogadni is tudok, de mivel nincs a kis kék ikon navigáció közben a képernyőn, ezért hívást indítani már nem lehet úgy mint a régi IGO-ban. Valami trükkje biztosan van csak még nem jöttem rá. Az R-700-on gondolom megy alapból, ezért az R-600- nak is kell tudnia.
-
Santantica
tag
miután bekapcsoltad a bluetoot-ot azt az asus_phone.exe -vel tudod elindítani
tedd ki my apps-ba valamelyik slotba és akkor könnyű elindítani amúgy a windows/asus_phone.exe a helye
a bluetooth az asus_bt_settings.exe -vel kapcsolod be
amúgy a minibar-t hogy konigurálod? láttam *.ini filoakt de többet is....
a taskmanagert ki kéne tennem mert az a fránya asus_mainmenu mindig elő pofátlankodik és utána nehéz háttérbe tenni (a soft reset után vissza jön)
-
Komi28
senior tag
Használtok valamilyen skint? Ha igen akkor milyet?
-
Elekem
tag
válasz
Santantica #309 üzenetére
Igen arra
-
Elekem
tag
válasz
Santantica #307 üzenetére
Én a minibar-ba beletettem a task managert, és azzal ki lehet lépni bármiből. Az Ice témát magyarosítottam, ha kell valakinek akkor szóljon és felteszem valahová. Arra rájött már valaki, hogy az Igo8-ban hogyan lehet a kihangosító ikonját elővarázsolni?
-
Elekem
tag
válasz
Santantica #303 üzenetére
MioPocket.ini a főkönyvtárban. Az usb-t hol kellett bekapcsolni?
-
Santantica
tag
na kártya olvasóként már műxik is, be kellett kapcsolni hogy sima "usb mass drive" ként műköndjön, Vista felismerte és megy rendesen...
-
Santantica
tag
hol kell átkonfigurálni az útvonalakat ?
amugy az USB-s csatlakozás már nem szt írja ki hogy ismeretlen USB kütyü, hanem hogy nem sikerult a syinkron az Asus USB-vel...na ez is már haladás...a végén még teljes értékű PDA-ként fog műxeni...de ahhoz valszeg kell egy WinCe frissítés is..
-
zorgmania
csendes tag
Sziasztok,
Egy forgalmazó az alábbiakról tájékoztatott, Most hogyan is van ez?-T.Róbert : Maga a térképszoftver nincs a belső memórájában, viszont a térképszoftver valóban a kártyán van, amit nem lehet másra használni, például adatok tárolására.
-T.Róbert : Azt hozzá kell tenni, hogy arra a kártyára nem tud semmilyen adatot másolni.
-ÉN : komolyan mondja? pl a térképfrissítést akkor hova teszem?
-ÉN : az is adat(file)
-ÉN : remélem viccel!!!
-T.Róbert : Ezt maga a program ill. a térképszoftver engedi, viszont írásvédett a kártya, és a szoftverrel nem kapcsolatos fájlokat nem fogja tudni rámásolni.
.........................
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest