- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Santantica
tag
igen, már után néztem, de így sem aktiválódik a felület gomb
kipróbáltam a branding.zip megoldást is (dat.zip mellé) így betöltődik rögtön a mod, de ugyan az a problem, hogy ha térkép nézet akkor resetel a cuccel tudnád küldeni legalább a sys.txt-d hogy hátha abban van valami paraméter ami nekem nincs ?
-
Santantica
tag
hmm...sajna nem okés.......a menürendszer működik az új dolgok is mennek (a kalkulátor nem, nyílván rossz helyre vagy nem arra a file-ra mutat), de mikor a térképnézetre mennék resettel újra indul a cucc.
ha megtennéd hogy elküldöd a data.zip edet, hátha valami nem stimmel még
-
vargasi
csendes tag
Halihó
na szóval kipróbáltam az általad felrakot sytem informationt csak nekem ilyen hibák jöttek elő lehet hogy én vagyok ám béna de ha lehet javíts ki nem akarok megbántani senkit
Na az olvass el szerint jártam el de nem indult el magától aSI ,ekkor rámásoltam azt a két indító dll fájlt, majd amikor a regedttel megcsináltma a társítást, megcsináltma a loader mappát újra indítottam a pna-t majd a leírtak szerint total commander system ... az sikerült átírtam a loader mappában system patchot szó szerint így \SDMMC\SystemInformation\System\ és újra indítottam de megint nem jött be a két ddl fájl nélkül. A HKEY_LOCAL_MACHINE\Init könyvtárban nem találtma sem GPS.exe, sem OVL_Manager.exe, sem notifyRep.exe fájlokat úgyhogy átsem tudtem őket írni. Vajon mit szúrtam el.Segítsetek.Köszike -
Santantica
tag
miután bekapcsoltad a bluetoot-ot azt az asus_phone.exe -vel tudod elindítani
tedd ki my apps-ba valamelyik slotba és akkor könnyű elindítani amúgy a windows/asus_phone.exe a helye
a bluetooth az asus_bt_settings.exe -vel kapcsolod be
amúgy a minibar-t hogy konigurálod? láttam *.ini filoakt de többet is....
a taskmanagert ki kéne tennem mert az a fránya asus_mainmenu mindig elő pofátlankodik és utána nehéz háttérbe tenni (a soft reset után vissza jön)
-
Santantica
tag
hol kell átkonfigurálni az útvonalakat ?
amugy az USB-s csatlakozás már nem szt írja ki hogy ismeretlen USB kütyü, hanem hogy nem sikerult a syinkron az Asus USB-vel...na ez is már haladás...a végén még teljes értékű PDA-ként fog műxeni...de ahhoz valszeg kell egy WinCe frissítés is..
-
Santantica
tag
azzal vigyáz, mert az már a belső "kártyán" van, és ahogy elnéztem WinCe ben 4 drive is van (az SD kártyával együtt) azaz valamit mahinálnak a particiókkal, lehet nem véletlenűl.
nehogy legyen rejtett file stb ami kell....de ha lehet arról is másolni, türülni, vissza másolni ls akkor elvileg nem lehetettlen, ha ráfér.....én még nem piszkálom ezt a részt.
-
vargasi
csendes tag
Elekemnek igaza van ha a taskbernál ki van pipálva az autóhide akkor tényleg eltűnik és nekem sem sikerült visszahozni a tálcát. Akkor tényleg csak megint a főkapcsoló marad. Na meg arra is kéne megoldást találni, hogy ne csa kártyáról lehessen telepíteni ez szerintem lehetetlen vagy hogy az igo indító ikont kirakni a főképernyőre, hogy ne kelljen belépni mindíg az sdmmc -be
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest