- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu62
tag
Hali.
Köszi az infót,jöhet privátban
De tán ezért is van ez a fórum ,hogy megoldjunk problémákat,csak valahogy be punnyadt
Persze jogos a dolog hogy menj vissza és olvass.Ha mindenkinél egyforma gép meg szoftverbázis lenne akkor jogos a 2 pont
csak ez pont nem erről szól.Ennek igazából online ként kéne működni mert baromi bosszantó,hogy van valami kis gond amivel megakadsz azt várhatsz napokat,hogy valaki lecsesszen,hogy olvassEgyébbként tényleg le van írva minden csak mondjuk kéne egy összegzés ahol az első lépéstől az utólsóig le van írva minden és a kellékek belinkelve egy csomagban,hogy ne te bírka csínáld ha már ez a tetű aszusz
nem támogat csak a pénzed kell
Ráadásúl gáz hogy már lefutott dolog,és akik eddig itt voltak mér vagy megszabadúltak tőle vagy megunták az írkálást. Én azért örülnék ha néha még visszanéznének a srácok
Üdv Pityu -
solkimm
csendes tag
Térképmódban a kijelző mellett lévő gombbal tudod mozgatni a térképet?
Vagy csak az újaddal húzva? Mert a gyárinál a gombal való mozgatás sokkal jobb volt.
Szerintem nekem is ez a srác csinálta. csak akkor még az alvó mód nem működött.
Nem tud valaki segíteni hogy ezt az alvómódot életre keltsem?
Előre is köszi. -
-
Petya25
őstag
Hát szerintem te rossz úton jár, nem éppen az eszköz hibája ha idővel az utak változnak. Az autós hasonlatod zavaros és nem jó a helyzet leírására. Azt kell megnézned a számlán vagy a papírokban van-e utalás arra, hogy a gyártó-szállító garantálja a térképek frissítésének lehetőségét. Ha ez nincs leírva, akkor így jártál és kuss, ha van, akkor verheted az asztalt.
-
Petya25
őstag
Annak idején nagyon bejött volna nekem ez a típus a teszt alapján, végül egy egyszerűbb, olcsóbb másik márka mellett döntöttem. Nem bántam meg. Ennek ellenére én nem javasolnám a márka lejáratását, mert igazán célt elérni nem fogsz vele, hiszen az eszköz működik, bevált darab. A frissítést kiadni nem hiszem, hogy olcsó és könnyű lenne, de nem védem a gyártót. Az a kérdés, hogy az Asus közvetlenül ígért-e további frissítést?
-
whoever
csendes tag
szerintem ezt ne itt a fórumon, hanem az Asus-nál intézd el, hogy a gyári számoddal gondod van, ez még később a garanciánál is fontos lehet. a bankszámlám pinkódja 1234, letölthetsz vele x millát, majd visszaadod hogy megváltoztassam a kódom, amin már nincs egy kanyi vasam se,
-
-
kp78
addikt
Nem értem a problémád.
Regiszrtálni kell és kész, bár vki mintha írta volna korábban, hogy regisztráció nélkül is simán le húzta.
Amúgy a két kiegészítő frissítés 230 mega, szóval csak úgy elküldeni emailben nem épp lehetne.
Próbálj érdeklődni ismerős körben, hátha vkinek közel a lakhelyedhez is van ilyen navija, és neki már megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- One mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Formula-1
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest