Új hozzászólás Aktív témák
-
Santantica
tag
válasz
Nyuszomuszó #474 üzenetére
azt úgy todod elérni hogy csak az igo.exe-t másolod a belsőre (FlashDisk) meg egy olyan .ini filet amiben a kártyára hivatkozik.
az eredeti (asszem igopna.exe) nevű filet ments le majd az igo8-as nevezd át arra.
nekem így anno ment az eredeti asus "shell" és indította az igo8-at az sd kariról, de valami miatt másodszorra már nem akarta soha elindítani csak kibekapcs után, azért használom a "mios oprensszert".
azzal minden tökéletes.
futnak a progik olvas excelt, wordot, játékok,igo8, divx videó stbusb-s látáshoz a wince-ben kell bekapcsolni az usb-s támogatást (control panel/pc connec...usb allow...) de ha a pc "rajta ül" az sd karin, az r600 nem látja addig....
-
Santantica
tag
igen
-
Santantica
tag
lefutott rendesen mind a ROM frissítés mint a térkép is.
egy gigszer volt egy régi valszeg lassú 256-os SD karin nem indult el a ROM csak egy gyorsabb 1GB oson....ha esetleg valaki belefutna hasonló szituba...a lényeg akik még nem próbálták, hogy 2 menet van.
(1) elöször a biost kell frissíteni majd reset után
(2) a térkép szoftver is fissűl.ha simán lemegy, mindez autómatikus.
abban az esetben, ha forditva csinálod felmegy ugyan a térkép szoftver, de nem fog rendesen menni mindenképpen a ROM-ot kell elöbb frissíteni!
(ez esetben a frissítés után leszedi azt .dll filet, ami kell a térkép frissítéshez, ezért ne feljetsd el ujra fel tenni SD-re. (ASUS_UserFlashCopy.dll)
tehát a sikeres ROM frissítés után újra fel kell tenni a térképszoftvert is, mert csak ebben a sorrendben lesz korrekt mind a ROM, mind térkép szoftver!)és ami jó hír, hogy a frissítések után is simán megy WinCE+Igo8+MioPocket 2.0 rendszer függetlenűl a "gyári" megoldástól ami, ha kell elérhető mindezek mellett.
-
Santantica
tag
hát, nagy nehezen de leszenveződött.....weblap szerkesztés terén asus nincs a toppon...
-
Santantica
tag
nem értem az asust.....most kitették a magyart de csak 7 től 11-ig....és a többi?
aki kapja 8 órán keresztűl az mákos a többi pusztuljon meg? -
Santantica
tag
jól van, ügyes.....letölthető térkép részek:
par01 part02 és part 09
gratulálok....
-
Santantica
tag
lol több 100 mega...mi lehet az?
remélem nem azért vált esedékessé, hogy a frissítéssel kiköszöböljék a WinCe elérését....
ha valaki már frissített, legyen kedves megosztani a tapasztalatokat... -
Santantica
tag
szerintem a csönd csak azért van mert hiper szuperül megy Igo8 mindenkinek akinek kellett....meg igaz hogy más fórumokon jobban lehet komunikálni nem csak hivatalosan...
jó választás a kütyü akárki akármit mond.... -
Santantica
tag
igen, már után néztem, de így sem aktiválódik a felület gomb
kipróbáltam a branding.zip megoldást is (dat.zip mellé) így betöltődik rögtön a mod, de ugyan az a problem, hogy ha térkép nézet akkor resetel a cuccel tudnád küldeni legalább a sys.txt-d hogy hátha abban van valami paraméter ami nekem nincs ?
-
Santantica
tag
válasz
Santantica #353 üzenetére
*.zip
-
Santantica
tag
hmm...sajna nem okés.......a menürendszer működik az új dolgok is mennek (a kalkulátor nem, nyílván rossz helyre vagy nem arra a file-ra mutat), de mikor a térképnézetre mennék resettel újra indul a cucc.
ha megtennéd hogy elküldöd a data.zip edet, hátha valami nem stimmel még
-
Santantica
tag
megy a bluetooth és a kihangosító is műxik rendesen igo8 alatt.
windows/asus_phone.exe
-
Santantica
tag
ja..ti a systeminformation.exe-t nézitek?
én ezt tettem fel
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690
ebben van egy csomó játék is meg jó náhány kis progi....
a lol kategória a TÜKÖR nevű util meg a ZSEBLÁMPA
-
Santantica
tag
miután bekapcsoltad a bluetoot-ot azt az asus_phone.exe -vel tudod elindítani
tedd ki my apps-ba valamelyik slotba és akkor könnyű elindítani amúgy a windows/asus_phone.exe a helye
a bluetooth az asus_bt_settings.exe -vel kapcsolod be
amúgy a minibar-t hogy konigurálod? láttam *.ini filoakt de többet is....
a taskmanagert ki kéne tennem mert az a fránya asus_mainmenu mindig elő pofátlankodik és utána nehéz háttérbe tenni (a soft reset után vissza jön)
-
Santantica
tag
na kártya olvasóként már műxik is, be kellett kapcsolni hogy sima "usb mass drive" ként műköndjön, Vista felismerte és megy rendesen...
-
Santantica
tag
hol kell átkonfigurálni az útvonalakat ?
amugy az USB-s csatlakozás már nem szt írja ki hogy ismeretlen USB kütyü, hanem hogy nem sikerult a syinkron az Asus USB-vel...na ez is már haladás...a végén még teljes értékű PDA-ként fog műxeni...de ahhoz valszeg kell egy WinCe frissítés is..
-
Santantica
tag
http://rapidshare.com/files/116603507/WolfNCU.rar.html
itt meg képek hogy mi is ez:
http://wolfzone.co.kr/index_navi.html
a toolbar pl nagyon egyszerű és hasznos kütyü
-
Santantica
tag
hohó...meg van...ez egy nagyon remek kis util
thx
-
Santantica
tag
nálam tükéletesen futó sys.txt
[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=1
show_zoombar=1
drive_carefully=0[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
slowsim=0
loop_sim=0
show_oneway=1
show_speed_limit=1
show_pedestrian=1[map]
auto_nightmode=1[msnd]
msnd.start=0 -
Santantica
tag
ami a flashen volt file-ok az IGO könyvtárban arról készítettem copyt
(bekapcsolva a rejtett fileok láthatóságát, sima "kijelöl mint"+"copy" majd "paste" az SD kártyára egy safety "mappába")
utána törölheted a file-okat, majd az említett Igo8 fileokat bemásolhatod amiket lentebb írnak (50-60mb pont ráfér)
utána az igo.exe-t átnevezed IGOPNA.EXE-re és aegy modósított sys.txt-et teszel mellé (amiben benne van hogy hol keresse a mapokat...SD karin+a könyvtár ahol a mapok vannak)
ez után ha hagyod a sima ASUS "bootot" akkor már a "fúmenü"-vel indul az IGO8, fut is rendben.
csak miután kilépsz az igo8-ból valamit szemetelhet a memóriában vagy az ASUS "főmenü" bolondul meg de másodszorra nem indította az igo8-at...a többi util megy továbbra is....egy on/off és megy megint.....én vissza másoltam minden eredeti filet és (miután töröltem flashről az IGO8-at) és megy tovább az eredeti gyári megoldás+a kártyás igo8.
ha más is kipróbálja akkor írja le hogy nála is jelentkezett-e a kilépés utána jelenség, mert lehet hogy csak a sys.txt-et kell jobban paraméterezni és semmi gond nincs vele.
ez azért lenne jó mert akkor nem kellene a butított WinCE5-el folyamatosan barálni, ott vannak a hasznos utilok (bluetooth, fényerő, beállítások stb).
majd a napokban futok vele még egy kört én is.
ha a flashről törölgetsz legyél körültekintő én PC-n is tartok egy full copyt az egészről!
-
Santantica
tag
bocsi rossz lett a link
http://forum.pdalink.org/index.php?topic=718.0
Godzsi tollából (billentyűzetéből) ami R300-ra vonatkozik, de átírva a megfelelő paramétereket R600-ra is jó, a lentebb említett hibával.
Golyo fórumtársunk ismét küldött nekem egy levelet, neki működik az R300as a teljes értékű iGO8-assal. Megosztom a levél tartalmát veletek:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A winCE felület előcsalásához, témaindító hozzászólás kiegészítése:
Itt a forum linkje amin a megoldást megadták nekem.Code:
http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=2450.0A 2. oldalon van "hunter" hozzászólása.
Azóta már nekem is teljes igo8 fut a gépen teljes domborzattal meg 3d-s épületekkel, kicsit átírtam a sys filet és így közvetlenűl a gyári menüben lévő ikonra kattintva jelentkezik be az igo8.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van egy tört igo8. A verzió számát sajnos nem tudom.
Az sd kártyán a gyökérbe létrehoztam egy AsusGo könyvtárat ebbe másoltam bele az igo összetevőit.AsusGo
-content
-building
-dem
-lang
-map
-phoneme
-poi
-speedcam
-voice
Ez a kártyán lévő könyvtárszerkezet ezekbe értelem szerűen az adott dolgokat bele kell másolni mivel a gép belső memóriájába nem férnek el a térképek,stb.A gépből kimentettem a FlashDisk teljes tartalmát mert ha véletlenűl valamit elrontasz ezt visszamásolva eredeti állapotra vissza lehet állítani.
A FlashDisk-en belűl van a Navi könyvtár na ide kell bemásolni az igo többi összetevőjét arra figyelni kell hogy a könyvtár neve maradjon meg és az igo8.exe-t át kell nevezni navigation.exe-re és a sys-be meg kell adni,hogy az összetevők a kártyán vannak.
Én a mellékelt sys filet használom egyenlőre.A Navi könyvtáron belül minden könyvtár üres kivéve a content-texture és a license könytár.
Egyetlen egy hibája van, hogy ha navigációt használok és ki akarom kapcsolni a készüléket nem tudom készenléti állapotba rakni a gombal hanem csak a wince felületről tudom kikapcsolni a gépet.
Esetleg ha erre talál valaki megoldást azt megköszönném ha leírnád.Üdv.: Golyo
----------------------------------------------------------------------
a sys.txt tartalma:
[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="320_240"
vga=0
show_zoombar=1
drive_carefully=0
show_timezoneslider=1
reset_os_timezone=1[folders]
secondary_root="AsusGo"[rawdisplay]
class="landscape"[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
slowsim=0
loop_sim=0
show_oneway=1
show_speed_limit=1
show_pedestrian=1
sound_q_length=200
enable_buildings=1
enable_roadsign=1
enable_landmark_occlusion=1[map]
auto_nightmode=0[msnd]
msnd.start=0[driver]
rawdisplay=GDI[gps]
port=2
baud=57600
default_latitude=47.4984
default_longitude=19.0408[tmc]
source="gns"
port=3
baud=38400[modules]
IBATTERY=ASUS_BATTERY[loading]
text_w=310[sound]
suspend_time=10 -
Santantica
tag
fut flashről...sőt az eredetí indító menü is elindítja az IGO 8-at, ha átnevezed a flashre másolt exe-t, de azután hogy elindul a kilépés után "megzavarodik" mert többet nem indul az igo csak az egyébb asus utilok. (on/off után megint jó)
sima flash copy az eredetiről, majd igo8 copy (mappáknélkül)
a sys.txt-et át kell írni hogy a mapokat a kártyán keresse
majd igopna.exe -re átnevezve az eredeti asus "főmenű" inditja.http://forum.pdalink.org/index.php?topic=718.0;prev_next=prev
miután még nem tökéletes vissza másoltam az eredi filokat flashre és fut tovább az eredeti gyári igo és kártyáról az igo8 is...ezt csak 10 percig se tartott kipróbálni, ha lesz időm még majd ránézek alaposabban, lehet még kell 1-2 dolog a sysben átírni hogy jó legyen az igo8 kilépése után is....
-
Santantica
tag
Valaki sima USB - miniUSB kábellel kötötte már össze a PC-t és a R600-at? (win ce alatt)
Azon kívűl, hogy "tölti" nem lehet valahogy rábírni, hogy mint pl a PDA-mat a szinkronizáló progi is lássa? (vistán hiba üzenet, hogy ismeretlen usb eszköz bla bla bla..)
-
Santantica
tag
meg vannak az ASUS progik és mindegyik fut külön-külön WinCe alatt
pl a háttérvilágitás (ami igo8 alatt lejjebb van véve és nem is tudtam maxra tenni)
\windows\ASUS_Blacklight_Auto.exe -vel lehet
így már használható pl a bluetooth is
\windows\ASUS_Phone.exe -vel
érdemes kitenni desktopra amit sűrűn használnált utilokat akkor nem kell kutakodni
még egy SMS inboxot is találtam
ami nincs is az alap progiban
-
Santantica
tag
azzal vigyáz, mert az már a belső "kártyán" van, és ahogy elnéztem WinCe ben 4 drive is van (az SD kártyával együtt) azaz valamit mahinálnak a particiókkal, lehet nem véletlenűl.
nehogy legyen rejtett file stb ami kell....de ha lehet arról is másolni, türülni, vissza másolni ls akkor elvileg nem lehetettlen, ha ráfér.....én még nem piszkálom ezt a részt.
-
Santantica
tag
Nem!
Amikor a WinCe elindul a legelső tendő hogy a controlpanelban a stylus-nál ujra CALIBRÁLOD a képernyőt! ez fontos mert el van csúszva! Utána már "pontos" lesz a böködés. Ez azért kell mert a tálca elő fog jönni ha a legalsó néhány pixelnél kapirgálsz
Mondjuk én a hangg lehalkitásával kezdemAmúgy minden szép és ok, de majd még arra kell rájönni, hogy a WinCe valahogy megjegyezze a beállításokat (hang, stylus(calibrálás),háttér stb), vagy nem kapcsolod ki a főkapcsolóval (a start menu suspend-el lehet "altatni").
De én felváltva próbálgattam az IG8-at meg az eredi Igo klónt és megy mind a kettő rendesen, csak a WinCe-ben nem találtam meg még azokat a progikat amit az Asus hozzá tett (képnéző, zenejátszó, videó játszó, bluetooth!!! kihangosító stb...)
-
Santantica
tag
töröltek hzszeket?
-
Santantica
tag
Nagyon szépen köszönöm!
Többen is küldék, mind köszönöm! -
Santantica
tag
sziasztok!
szintén magaménak tudhatok egy R600-ast
meg tenné valaki hogy elküldi az említett 2 dll file-t, mert a linkek már nem élnek.
előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Bundle topik
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest