- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
válasz
sellerbuyer #5268 üzenetére
Köszi!
Kiprószálom!
Üdv: Olaj
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1629 üzenetére
Irigység...?!?
LoL
-
Artika
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1628 üzenetére
De még mindig csak írogatsz olvasás helyett. Ha elolvasnád rendesen, amit ajánlottam, akkor már nem tartanál itt.
Elolvastam rendesen!
A resetes módszer:
Benyomva tartod a reset-et, kihúzod a tápot pár másodpercre, közben csatlakozva van a pendrive az FW-el, majd visszadugod.Ezt csináltam
ÉS NEM FRISSÍTETT!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom hogy beszólogatás helyett miért nem segítesz....
Lehet hogy kérek 15 méter UTP-t, összekötöm a PC vel a másik szobában és megkérdezek valakit aki segít
hogyan kell összelőni az R1 est a PC vel Win 7 alatt......
És úgy frissítek.....
-
Artika
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1617 üzenetére
Eddig minden firmen ment a wmv csak ezzel nem ...
Nem folyamatosan szívok, csak USB-n nem tudok firmet módosítani...vagy a kezem vagy a reset gombom vagy az image rossz erre még nem jöttem rá....pedig vagy húszféleképp próbáltam
Segítséget kértem azoktól akik jobban értenek a vashoz, én is csak egy egyszerű felhasználó vagyok aki csak frissítget és olvasgat.
erre kioktatást kapok
Ha fel tudnám rakni az új firmet akkor nem hozzászólogatnék hanem megköszönném a segítséget és megoldódnának a gondjaim.....
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1622 üzenetére
Bérgyilkosokat nem akarsz küldeni rám, mert be mertem szólni a híres sellerbuyer-nak? Nyugi, ember! Ha unod a kérdezőket ne válaszolj nekik. Ennyi.
-
Rapit
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1621 üzenetére
A gép VLC Playerrel minden szó nélkül lejátsza ezeket a file-okat. Hol lehet megnézni, hogy milyen kodekeket használ? Nem lehet ezzel gond? Nektek mindent szuperül le tud játszani?
Ha gondolod, megosztom valahol az egyiket és megnézheted (de nem muszáj). Hm? -
Rapit
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1616 üzenetére
Én nem "rinyálásnak" gondolom a kérdezést, de ebbe ne menjünk bele...
Megcsináltam mindent, ami az első hozzászólásban le van írva, de így sem megy.
Még a bootcode-ot is frissítettem 23-ra, utána feltettem a legújabb, patch-elt HD2-es firmware-t (innen a HD2 1.12.06 rev 3-ast).
Ezt követően baromira belassult, de mivel elolvastam a cikkeket, tudtam, hogy csak ki kell kapcsolni a moService szolgáltatásait (mivel az már bele lett építve).
Mindezek ellenére ugyanazokra a fájlokra kiírja, hogy hibás (néhány .iso és .avi kiterjesztésre).Valami ötlet?
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1618 üzenetére
Nem könnyű ilyen okosnak és népszerűnek lenni.
-
LeszIttVigas
tag
válasz
sellerbuyer #1603 üzenetére
Én eddig az összes HD2-es firmware-el szívok.
Tényleg gyorsabbak és több funkció van benne (igaz, hogy talán a youtube az egyetlen, amit használnék), de mindegyik instabil.A legutolsó volt eddig a legjobb, de ennél (és az összes patch-elt HD2-nél) nem tudom a bittorent-et használni ("binary missing"), a Transmission pedig nagyon fagyos...
Sikerült valakinek torrent-ezni a kicsikével?
-
Kalmi18
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1586 üzenetére
Köszi, beszerzek egyet saját részre és kipróbálom. Csak egy kicsit parázok, hogy nem tévé hiba-e a DVD iso-k állandó szaggatása. Bár összefüggést nem érteném, ha az lenne.
-
Kalmi18
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1581 üzenetére
Hálózatra rákötve az "mondta", hogy nincs frissebb fw, a legújabb van telepítve. A gazdája már telepítette azt az első használat alkalmával.
Számíthat, hogy melyik HDMI-n keresztül működik? Köszönöm! -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1569 üzenetére
na igen ez nekem sem tetszik, sőt mostanában azt vettem észre hogy meg-meg akad egy két 1080p-s film ha hálózatról nézem...
-
amulet
senior tag
válasz
sellerbuyer #1567 üzenetére
Dehogynem jön elő! Királyul működik.
Próbáld meg feltenni a moservices-ből a "irfake / IR Fake Remote Control Replacement /" szolgáltatást és láss csodát -
pcMANiac
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1475 üzenetére
Én visszaraktam a gyári 1.21p-t és kivárom, míg lesz egy működő moddolt.
Ez kevesebbet tud, viszont stabil.
-
nOvOp
senior tag
válasz
sellerbuyer #1428 üzenetére
Igazából én úgy értelmezem, ahol disable volt, ott jelenleg engedélyezve van a szolgáltatás, ahol + stop is szerepel, ott el is van indítva. Mondom ez van alapból fw telepítés után (mint nálad is). Akkor ha jól értelmezem, ahova disable-t írtál, azokat kikapcsolhatom?
-
nOvOp
senior tag
válasz
sellerbuyer #1358 üzenetére
Csak hogy nehogy megint elrontsam.
"Illetve mi az amit a moservices-ben ki lehet kapcsolni gond nélkül? Nem akarok torrentezni, ftp-zni, csak hálón elérni a gépemet (film és egyéb lejátszás végett, nem másolás miatt) valamint az online mediát használnám (lényegében mint az 1.33 fw-ben)" #1351
Mindent kikapcsolhatok, csak a SAMBA daemon v3.0.23c fusson? Most így van beállítva (alap):IR Fake Remote Control Replacement Disable
iTunes server Enable
MediaTomb server Enable
RSS Ex 1.6a Stop Disable
SAMBA daemon v3.0.23c Enable
SpinDown service Stop Disable
Swap on drive Disable
Transmission v2.04 Enable
TVStation list Disable
UDP-to-HTTP Proxy v1.0b16 Enable
vsFTPd FTP daemon v 2.2.2 Stop Disableköszi
Amúgy 1080p 60 Hz-en is úgy kapcsolt be a TV, de ez legyen a legkevesebb...
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1419 üzenetére
Na ja, de ha nem a fájlrendszerhez való hozzáférés a cél, akkor érdemesebb egy anonymous felhasználónévvel rámenni, mert akkor a rendszer könyvtárak nem látszódnak és a véletlen törlés kizárt. Csak a külső tárolók tartalma látszik.
-
Pribi
senior tag
válasz
sellerbuyer #1386 üzenetére
Kipróbáltam, a böngésző nem tud belépni, nem is látja a játékost. Csak a ping megy. Már csinálom a soros kábelt.
Pribi
-
sellerbuyer
őstag
válasz
sellerbuyer #1374 üzenetére
Az /etc pl. írható rendesen, meg persze a vinyónak a könyvtárai, de onnan a telnettel átmásolás a megfelelő mappákba már nem megy.
Tehát pl. a magyar nyelv behelyezése a megfelelő helyre sem megy az 1.12.06 rev3 firmel ílymódon:
mount -o remount rw /
cp /tmp/usbmounts/sda1/HUNGARIAN.str /usr/local/bin/Resources/HUNGARIAN.str
sync
rebootKonkrétan kiírja a másolási próbálkozásnál, hogy nem tudja megnyitni az /usr/local/bin/Resources/HUNGARIAN.str fájlt, mert csak olvasásra engedélyezett.
Ha van erre jó megoldás, az nagyon érdekelne engem is.
Egyébként ha már a magyar nyelvnél tartunk:
Az is fura dolog, hogy benne van az összes nyelv, így a magyar is a fenti firmben, mégsem lehet átváltani rá. Persze lehetséges, hogy még a régi van benne, ami már nem aktuális, ezért nem műxik a dolog és az újat kéne berakni a helyére. Ezt már fel is rakták a fórumba, letölthető, de hát nem lehet kicserélni ebben a firmben az írásvédelem miatt...egyelőre... -
nOvOp
senior tag
válasz
sellerbuyer #1361 üzenetére
Feltettem a HD2_1.12.06_rev3_plus_blue fw-t. Az internet rádió nem ment csak törölni engedett volna, ha lett volna bármilyen adó, de nem volt. A felület nem volt rossz színben, de a pirossal sincs semmi bajom. De mivel nekem kell a rádió, ezért én visszatettem a HD2_1.12.06_rev3_plus (piros) fw-t. És még annyit, hogy miután feltettem a NAS ismét működött a lejátszóról.
Esetleg valaki tudja, hogy az x-live-ból hogyan lehet kiszedni az xxx csatornát? Nem szeretném, ha a gyerekek véletlenül rátalálnának...
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1367 üzenetére
Gondolod,hogy az oroszok rakták bele?
Csak jelzés szinten: az új gyári HD2 firmben is van moServices - igaz,még nem jöttem rá, hogyan működik.Lehet,hogy azt izzították be...Boldog Új Évet minden Fórumlakónak!
-
nOvOp
senior tag
válasz
sellerbuyer #1358 üzenetére
köszi a válaszokat
megnézem a 60 Hz-et, amúgy 1080p 50 Hz van beállítva, nem auto.Neked a rev.3 blue skin fw van fent, érdemes feltenni?
-
nOvOp
senior tag
válasz
sellerbuyer #1348 üzenetére
Nem értem, hogy ha felrakom ismét az fw-t, akkor miért nem fog ismét működni, ha már előtte ment... ha kiadnak egy újabbat azzal menni fog? De végül is tényleg elérem a pc-ről..
A setupba ha beállítom az 1080p 60Hz-et az nem jelent gondot a tv-nek vagy a lejátszásban? (vagy a hz-nek itt már nincs szerepük, mert nem fél képekről van szó?)
Illetve mi az amit a moservices-ben ki lehet kapcsolni gond nélkül? Nem akarok torrentezni, ftp-zni, csak hálón elérni a gépemet (film és egyéb lejátszás végett, nem másolás miatt) valamint az online mediát használnám (lényegében mint az 1.33 fw-ben).
-
nOvOp
senior tag
válasz
sellerbuyer #1341 üzenetére
köszi, az indexelést sikerült kikapcsolnni
csak a tv-n megy el a kép (mikor nincs jel), a lejátszó bekapcsoltan világít -
nOvOp
senior tag
válasz
sellerbuyer #1337 üzenetére
Köszi, máris kapcsolom ki őket.
Azt meg tudod mondani, hogy az indexelést hol lehet kikapcsolni?
Illetve a bekapcsolás HD2 fw esetében természetes jelenség, mint ahogy korábban írtam?
köszi a segítséget -
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1318 üzenetére
Teljesen mindegy,hogy hálózaton,usb-n, vagy gondolatolvasással, de valahogy az R1-el hozzá tudjak férni a HD2-be/re aggatott tárolókhoz - azaz ne kelljen duplikálni azokat a filmeket,amit az R1-el néznék...
-
amano
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1281 üzenetére
Ha már a WD TV a konkurencia, akkor kellett egy "mini" is a palettára.
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1295 üzenetére
PC-n szoftveresen ezt le lehet játszani úgy, hogy teljes szélességben egymáson jeleníti meg a képet, és egy normál piros/kék szemüveggel nézhető.
Erre próbálnám rávenni a játékost...nem egy erőmű a gépem. -
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1287 üzenetére
"miért nem veszel a másik szobába is azt"
Mert az ára meghaladja a fájdalomküszöbömet.
3D-t nem próbálgatod?
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1285 üzenetére
Az OK,csak lejátszáshoz szerintem kicsit kevés a router sávszél....
Az "ugye megmondtam"-hoz: a HD2 úgy jó,ahogy van.
Viszont nem ártana másik szobába egy másik player, és itt jön képbe a buherálás.
És nincs kedvem vinyókat cimbálni a-ból b-be.más: 3D filmet próbálgatnék, de nem akar összeállni: függőlegesen kétfelé osztja a képet, és egymás mellett fut a két kép, ahelyett, hogy váltaná őket...
Próbáltam mindenféle beállítással, de csak nem akarja az igazat...Ötlet esetleg? -
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1283 üzenetére
Kacérkodom a gondolattal,hogy a HD2 MELLÉ beszerzek egy R1-et is
Csak azt kéne megoldanom,hogy lássák egymást az asusok....
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1281 üzenetére
Valóban nem sok értelmét látom...hacsak a TrueHD kezelését nem nézzük. Bár az meg firm kérdése...
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1269 üzenetére
Igazad volt, más gondom lett.
CRT TV-m van és a menüket LCD-re találták ki ebben a firmware-ben. Kicsik a betűk és nehezen olvashatóak. Viszont több a funkció és megy a youtube is. HD filmek továbbra is akadoznak a wlan sávszél miatt, pedig N-es a routerem.
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1265 üzenetére
Hali!
Nem fedezték még fel kozák atamán barátaink a HD2-t?
Még mindig R1/R3-at foltozgatják? -
Pubszon
veterán
válasz
sellerbuyer #1175 üzenetére
Jó, de FTP-n hogy tudok belépni?
IP adott, de a jelszó? -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1145 üzenetére
Szerintem azért nem ártana módosítani az 1. hsz-t és a fontosabb dolgokat kiemelni, azokat amit mindenki megkérdez.....boot kód, új firm, előnyök-hátrányok a firm-ek között...stb...., nekem nincs hozzáférésem ilyesmit csinálni, de ha lenne biz isten megtenném, mert nem lenne nagy munka, csak a kulcsszavak kellenek, meg a link az adott hsz-hez....
Én ma vettem meg a kütyüt, felkerestem ezt a fórumot, és persze egy kukkot se értettem, mivel valahol az 1000.hsz-nél kezdtem az olvasás..... hát nekiültem és végignyálaztam mind a 1146 hsz-t de csak olyan 20-30db-t találtam ami ért is valamit, annak aki gyorsan meg akar tudni mindent erről a gépről és a kiaknázható lehetőségeiről segítség képp itt egy kis gyűjtemény: ((nem bánnám ha bővítenénk, és bekerülne az 1. hsz-be!!
))
Az alapok, gyors áttekintés! (sellerbuyer oldala): [link]
Ha már HD2-es firm-ed van akkor itt tudod beállítani az újdonsült dolgokat (pl..torrent kliens): [link]
Firm frissítés után se kép se hang? Ne aggódj, NEM kell kidobnod a géped!! [link]
"Reset"-es firm telepítés: [link]
Magyar menü telepítése: [link]
Boot kód ellenörzése: (18-as alattival ne tegyetek fel HD2-es firm-et!!) [link] -
nothin
tag
válasz
sellerbuyer #1101 üzenetére
Az active -től ki tudom szedni a pipát irja is hogy nem megy a vsftp de mikor az enabled pipát akarom kivenni nem történik semmi. Nektek simán kattintásra kiveszi?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
sellerbuyer #1082 üzenetére
LOL azért ezt nem mond már
Nekem a másik lejátszón a gyári fw van még amivel vettem (1.30P) és visz mindent.
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1082 üzenetére
Ezt:
Hi! Great day! Official FW for HD2 on Asus FTP .
I patched it for R1/R3 as 1.11.03, i.e. YouTube, Opera, NAS without internal HDD, buttons of remote control.Download from http://www.farvoice.cover.com.ua/files/HD2_011104.zip
Notice: flash on players with bootcode 18 and above!
Azt honnan tudom meg, hogy nekem 18 az a valaim, vagy nem?
-
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #1060 üzenetére
teszteltem az usb hub dolgot, minden remek, szereztem egy ilyet:
http://www.sharkoon.com/?q=en/node/1265
ebben van minden ami kell
és szépen le is kezel mindent, volt benne egy vinyó, 2 usb 1-1 vinyó plusz egy sd kártyasőt, még rákötöttem egy 3in1 kártya olvasót kártyákkal (sd, micro-, miniSD) és így már sok-sok meghajtót látott
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1071 üzenetére
Ez mit jelent? Mi az Telenet meg a putty? : 4. Telnettel csatlakozni a lejátszóhoz (pl. Putty, jelszó: root) és begépelni ezt a sort:
echo " " | dd of=/dev/mtdblock/0 bs=2048 seek=8192Ez a szerény angol tudásommal azt jelenti, hogy ne installáljuk az R1/R3-ra!! Vagy ez csak a kóbor apácák megtévesztésére szolgál?
Here is new original Firmware V1.12.09 this is FOR HD2 USERS ONLY
DO NOT INSTALL ON O!PLAY R1 AND R3
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1071 üzenetére
Majd veszek, szerintem a jövő hónapban. Már nagyon kiganéztam' magam alól... És min ez eredetileg egy tv vásárlás lett volna! Most még hozzá az Oplay, a mobilvinyót meg sem merem mondani az asszonynak...
Egyenlőre megcsinálom a firm frissítést pendrive-ról, mert muszáj! Nem tud magyarul az Oplay! Valami jótanács előtte? Mindjárt elolvasom a logout-odat mégegyszer.Olyan kéne ami magyar , nem a béta verzió, nekem ráér a jobb fw, ha már nem béta lesz. -
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1069 üzenetére
Áááá, szerintem elment a Jarre venni egy HD2-t...remélem
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1068 üzenetére
Ok. Router nélkül is össze lehetne kötni amúgy a számítógéppel?? A nethez ki kell húzni a gépből a netet és úgy be az Oplaybe?
Igazából nem is akarok vele netezni, arra itt a gép. Csak filmeket nézni. -
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #1065 üzenetére
Azért nem árt vigyázni a firmmel,mert a HD2_011209_r0.zip--ről ( ami patched R1/R3 ) azt írják:
"Without WIFI, YouTUBE, RSS, X-Live, Opera."
És már nem is olyan szép a leányzó fekvése....fejlődünk,de visszafelé -
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #1065 üzenetére
Köszi! A segítséget is meg a türelmet is!!! De ez nekem kínai!
Ebből a szövegkörnyezetből csak pendrive-ot ismerem meg a vinyót.... Adtak vele egy cd-t azt feltegyem a gépre? De egyenlőre úgysem tudom összekötni, mert nincs ruterem. ( az meg kell hozzá ahogy a hozzászólásokból kivettem. )
Ezért nem merek hozzáfogni. Nemsoká visszajövök, csak ide kell engednem a gyereket, mert már kikészít, hogy ide akar jönni!
-
nothin
tag
válasz
sellerbuyer #1056 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne hogy a hd2 firm frissítésnél írod a blogodban hogy egy parancsot kell kiadni telneten de az orosz oldalon meg azt írjak hogy cancel után autómatikusan települ. Hogy van ez?
Kösz.
-
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #1060 üzenetére
nekem van egy, igaz az egy aktív hub, ha nem felejtem el akkor este kipróbálom.
-
Endrusz83
tag
válasz
sellerbuyer #1056 üzenetére
Tudnál közvetlen linket mutatni ehhez az "Orosz Csodához"?
Ez jó lesz az R3-asomra is?
-
nothin
tag
válasz
sellerbuyer #1054 üzenetére
Kösz a gyors választ
A ronda menü alatt a pirosat (eredeti hd2) érted, mert nekem az nem annyira ronda
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
sellerbuyer #1045 üzenetére
Királyság így már működik.
Nagy köszönet a segítségért.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
sellerbuyer #1045 üzenetére
FTP: oks, akkor majd felpakolom azt, de már csak este most húznom kell itthonról, de gyorsan leírom, hogy értsed nálam, hogy vannak megoldva a cuccok.
Vettem 2 db asus o play-t. Egyik ment a hálószobába (régi dvd lejátszót végre elrakhattam porosodni) a másik ment a nappaliba. Van egy harmadik helység ahol van a számítógépen és a NAS (DNS-313).
A Nas nekem azért kellett, hogy egy időbe tudjunk két helyen nézni filmeket/sorozatokat róla.
Váráslás előtt egy kedves fórumozó nekem le is tesztelte, hogy ha két helyen megy egyszerre 720 vagy 1080 videó akkor ki fekszik e a nas. Jónak látta a dolgokat ezért én is befektettem ebbe. A külső usb-s vinyóm a régi wd tv-ről maradt rám. Ezt a nappaliba levő lejásztóval van összekötve, mert ott van a nagy tv és ott nézek komolyabb filmeket is. Eddig hálózatba akartam mindent nézni, de mint följebb írtam nagyobb anyagoktól kifeküdt a nas.
A PC-n nézés csak azért volt, hogy teszteljem a nas-t mennyire bír kiszolgálni 3 helyet ami egyszerre nagy felbontású videók mennek.
Most a külső vinyót azért szeretném hálózatba látni, hogy számítógépemről tudjak rá felmásolni, így nem kell mindig lehúznom a játékosról. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
sellerbuyer #1043 üzenetére
kuksa: persze, de nem hagyja megnyitni.
Ezzel próbáltam elsőként. Aztán az asus fórumán bukkantam bele az admin, admin- ba amivel beenged. TC-el jelentkeztem be és ennyit látok.
http://img443.imageshack.us/img443/6236/12212u.jpgKözbe megosztom a tapasztalatomat egy Dlink dns 313-ról.
Mikor megvettem leteszteltem és három különböző helyen vitte akadás mentesen a filmeket. (1PC, 2 Asus o play, 720 és 1080-as anyag)
Közbe kiderült, hogy egy erősebb bitrátájú 1080-as anyagra gyengécske ez a nas. Legalábbis nálam. Ez úgy jelentkezik itt, hogy kb 5-8perceknét megáll a kép olyan 20-40mp-re majd megy tovább. Mellette semmi más nem használj a nas-t. Nem tudom mitől van ez, de ezért a meglévő külső WD vinyómat kivittem a lejátszó mellé amin csak 1080-as anyagokat akarok tárolni. Ezért lenne jó a samba vagy az ftp elérhetőség, hogy ne keljen mindig becipelnem a gépez ha van valami új filmem. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
sellerbuyer #1040 üzenetére
Oks, már csak az a kérdésem, hogy mi a felhasználó neve és jelszava
megtaláltam, admin, admin.
De még így sem látom a tartalmát
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
sellerbuyer #1037 üzenetére
Köszi, összejött
Ezt el is mentem későbbiekre.
-
Z Lee
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1021 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint más problémád nem volt vele. Az officialban nem módosítgattam én sem a feliratot, majd kipróbálom. Megnézném mégis ezt a bétát, ha nem jön be, ugyanazzal a módszerrel vissza tudom tenni az officialt?
-
Z Lee
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1014 üzenetére
Köszi, megnézem! És a másik kérdésemmel kapcsolatban tudsz segíteni? Mennyire stabil ez a legutolsó firmware, amit Te is felraktál? Érdemes lecserélnem? A plusz extrák tetszenek, csak nem akarom, hogy a filmnézés kárára menjen.
-
Gordiann
őstag
válasz
sellerbuyer #1009 üzenetére
Nagyon sok helyet tudok, ahol nem megoldható a lan kábel. Kezdjük ott, hogy nálam sem. Nem nagy, de ízlésesen berendezett, folyamatosan "fejlesztett" családi házban lakunk (szó sincs kacsalábon forgásról!), de szülők kivágnának, ha elkezdenék kábeleket húzogatni. A kábelcsatorna az nem takar, csak maximum a kábelt, önmagát nem. Szétfúrni a falat, az meg az egész ház újrafestésével járna. Ami nem kis meló. Ezért van wifi itthon. (többek között)
Remélem most már el tudsz képzelni olyan helyzetet, ahol nem megoldható a dolog..
-
Neoteric
addikt
válasz
sellerbuyer #1006 üzenetére
Hálószobába van a router, tv meg a nappaliba.
Lan kábelt körülményes lenne átvezetni az egész házon, kéne legalább 50méter lankábel..
Az új dizájnos menü miatt tenném fel azta ruszki firmet, aza pirosos szín jobban bejön. (pedig nem vallok komcsi nézeteket, sőt..)
(még nincs meg az r1, csak tervezem karácsonyra vételt)Ha usb csatijába wifi vevőt dugok akkor lesz net rajta?
-
Neoteric
addikt
válasz
sellerbuyer #1004 üzenetére
De gondolom, ha nem megoldható a LAN kábel bedugása, akkor semmi értelme a dolognak?
Mármint ezeket leszámítva nem jobb, mint a már korábban szintén általad linkelt HD2es firm? -
Gordiann
őstag
válasz
sellerbuyer #997 üzenetére
köszi
-
thomyerk
tag
válasz
az x-file mit is tud pontosan? mert érdekelne, de ha nem kell nem rakom fel feleslegesen
-
v_angelus
tag
válasz
köszönöm
-
vchrismw
csendes tag
válasz
Hálám a sírig üldözni fog
Köszönöm a nép nevében!
-
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #991 üzenetére
ha neked sikerült leszedned a fw-t, és ki tudtad csomagolni, akkor megosztanad velünk, mert nállam is hibás a letöltött fw.
köszi
-
vchrismw
csendes tag
válasz
És ezt Neked sikerült letöltened? Mert nekem nem tudja kibontani a zip fájlt. Letölti, majd utána kibontásra hibaüzenetet dob ki. Ahogy olvasom ott más is ezzel küzd.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Felrakáshoz segítség a Logout blogomban (is, meg még sok helyen) magyarul.
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #987 üzenetére
Ok. Bocs!
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #981 üzenetére
Nem jól értelmezted szerintem amit akarok kérdezni. Nem a pc-ről akarom a filmeket nézni, ( hisz akkor tényleg semmi értelme nem lenne a playernek ) hanem azt akarom elkerülni, hogy lent szétszed, emeltre fel, ott összerak, film feltesz, szétszed, emeletről le, ott összerak és mehet a film. Egyszerűbb lenne csak átküldeni fentről a filmet a playeren keresztül a mobil winyóra. Tetszikééérteni?
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #982 üzenetére
Amikor ezt írtam még nem volt leírva!
-
jolti
senior tag
válasz
sellerbuyer #972 üzenetére
Köszi a mindenre kiterjedő válaszodat!
A gép az emeleten van, a tv lent. Tehát a wifi elég fontos, de éppen fel-le is tudom hurcolászni a vinyót. Igazából már nem az a pár ezer forint visz a sírba. Főleg, ha megkímél egy csomó macerától. Választhatok nagyobb sebességű wifit is, csak így első blikkre ezt néztem ki. Nem igazán értek hozzá. De akkor ha ilyet vennék, csak 300-asat és bedugnám a számítógépbe, akkor menne át rajta a film? Még ha lassan is? Kb. mennyi idő míg átlő egy filmet? Mondjuk egy 10 gigásat? Legfeljebb addig netezek... Ja és azt lehet, hogy átküldöm az R3-ra és az felteszi a vinyóra, nem lejátssza?
Az R3 nem játszik le több mindent mint az R1? Lehet rosszul néztem ám.
Azért kérdeztem a minőséget, mert ahogy utána olvasgatok a témának azt mondják, hogy ebben ilyen chip van, abban olyan,. ez a jobb, az a jobb....
Vinyo: Nekem az már drága. Én vinyóra max. 15-16 ezret szánok. Nincs több rá, még ott a player is. ( Ráadásul ez azért van mert most vettem egy plazmát... Meg jön a karácsony...)
Köszi!
Üdv: Zsolti -
Neoteric
addikt
válasz
sellerbuyer #953 üzenetére
Tudnál nekem küldeni egy konkrét letöltés linket erről a jó firmről?
Karácsonyra szeretném meglepni a famíliát egy R1-essel, és már addigra fel szeretném upgradelni a cuccost, hogy akkor már csak összedugni kelljen.
Mondtátok páran, hogy nem mind1 milyen firmet raksz rá, mert lehet, hogy hazavágod vele a kütyüt. Én nem értek, hozzá melyik lenne a legjobb, szal megköszönném a segítséget! -
thomyerk
tag
válasz
sellerbuyer #947 üzenetére
ez a 1.11.04? mert nekem a 03.b is tudja ezt ha jól láttam (vagy csak megjelenik menüben?
). ez az elalvásos dolog, amit régebben ki kellett belőle írtani?
btw nektek nem tűnik kicsit gyengébbnek a kép a gyári fwhez képest? lehet csak sokat néztem már összevissza?
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #946 üzenetére
Hááát, nem tévedésből választottam ezt
Kicsivel erősebb ez a vas,mint az R3. Nomeg alapból 7.1 hangom van koax bemenettel (optika is van,de azon nem ismerem ki magam - hol jól megy,hol meg nem szól..) amit qkázhatnék R3 mellett.Beépített vinyó sem árt - tapasztalat - meg a külső usb is kell,nomeg van egy kicsi laptopvinyó,amit cipelek - no azt hova dugjam?? Anya penjéről nem is szólva...
A többiben igazad van, sajnos túl új a cucc,és jók a régiek is,ezért lassan cserélődik.Azért előbb-utóbb valami firmwareguru elboltolja az R1-R3-at HD2-re - remélem - és eljő a kánaán.Bár ha jól belegondolok,tulajdonképpen lejátszásra vettem a játékost,nem netböngészésre,meg youtube-ra.Persze jó lenne,ha már lenne,de ami késik az a gyorsvonat
Ja és nem adom neked, akárhogy akarsz lebeszélni róla.
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #941 üzenetére
Irigyellek is piszkosul...
Jarre se akar HD2-t szerezni,asus sem kapkod, talán karácsonyra meglepi valaki a HD2 tulajokat valami jó kis firmmel...
szerk: zöldülésre én megpróbálnám megmuxolni...
-
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #938 üzenetére
ezért nem is szóltam bele ebbe a témába,
azért vesz ilyet az emeber, hogy kikapcsolja a PC-t, csend legyen a szobában, és filmet nézzen.
a LAN-on keresztüli lejátszás, csak akkor jutna eszembe, ha lenne egy NAS-om. -
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #931 üzenetére
O!Direct:
http://www.moservices.org/forum/viewtopic.php?p=1678#p1678én nem használom, de biztos jó
-
vchrismw
csendes tag
válasz
sellerbuyer #926 üzenetére
Ez a 1.3b-nek új változata ami fut R3-on is? Csak mert volt valami HD" beta 1.4 amit utólag vissz is vontak, hogy instabíl. Én ezt az 1.3b-t használom, ehez képest van valami újdonság, újítás?
-
kuksa90
őstag
válasz
sellerbuyer #925 üzenetére
Üdv itt is!
Nincs valami segédprogram a háttérképek buherálásához?
-
thomyerk
tag
válasz
sellerbuyer #918 üzenetére
még annyit szeretnék kérdezni, hogy bár megjegyzi, de nagyon könnyen el is dobja a netet, és ilyenkor újra kell indítanom. nálam van a hiba, mmint router, készülék stb, vagy valamit állítgatnom is kellene?
-
thomyerk
tag
válasz
sellerbuyer #918 üzenetére
köszi, azt hiszem hasznos lesz
-
Jimcat
csendes tag
válasz
sellerbuyer #891 üzenetére
köszönöm megpróbálom
Ha nem sikerül nem probléma már szereztem soros kábelt. -
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #851 üzenetére
a szó, amit keresel portforward
-
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #843 üzenetére
nállam 10.11.03-as fw van, amin egy ftp nevű felhasználó van aminek a jelszavát megtudom változtatni betelnetelve
-
Henrico
tag
válasz
sellerbuyer #824 üzenetére
Szia!
Én is próbáltam, de telepitéskor közli, hogy kevés a hely az image-nak.. Te, hogy csináltad?
Köszi.
-
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #828 üzenetére
nézegettem, sajnos új felhasználót még nem sikerült hozzáadnom, de az ftp user passwordjet azt meg lehet változtatni
-
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #828 üzenetére
én nem használom az ftp-t, de itt szerinttem találsz választ:
http://moservices.org/forum/viewforum.php?f=12 -
v_angelus
tag
válasz
sellerbuyer #824 üzenetére
Szia,
írd be a böngésződbe az O!Play ip címét, és bejön egy felszín, ahol tudod menedzselni többek közt a torrent klienst is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest