- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artika
aktív tag
Az R1 ről R3 ra USB vel mindig sikerült, a HD2 re frissített USB n visszafelé azt írja ki hogy nem talál image-t...
Ennyi rutint már szereztem...
A reset gomb nem műxik gariztatást valahogy megoldom, a papírjait meg kell még keresnem...aszittem van valami központi hely ahová lehet vinni vagy kérdezni.....
a hálózatba kötés még egy kicsit magas (egyszerű vagyok számítástechnikailag mint a faék
, felhasználói szinten űzöm a PC-t), inkább telefonb@zi vagyok...
De ahogy Lenin eltás mondta: Ucsitszja, ucsitszja, ucsitszja! Tanulni tanulni tanulni....
-
Artika
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1628 üzenetére
De még mindig csak írogatsz olvasás helyett. Ha elolvasnád rendesen, amit ajánlottam, akkor már nem tartanál itt.
Elolvastam rendesen!
A resetes módszer:
Benyomva tartod a reset-et, kihúzod a tápot pár másodpercre, közben csatlakozva van a pendrive az FW-el, majd visszadugod.Ezt csináltam
ÉS NEM FRISSÍTETT!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom hogy beszólogatás helyett miért nem segítesz....
Lehet hogy kérek 15 méter UTP-t, összekötöm a PC vel a másik szobában és megkérdezek valakit aki segít
hogyan kell összelőni az R1 est a PC vel Win 7 alatt......
És úgy frissítek.....
-
Artika
aktív tag
válasz
sellerbuyer #1617 üzenetére
Eddig minden firmen ment a wmv csak ezzel nem ...
Nem folyamatosan szívok, csak USB-n nem tudok firmet módosítani...vagy a kezem vagy a reset gombom vagy az image rossz erre még nem jöttem rá....pedig vagy húszféleképp próbáltam
Segítséget kértem azoktól akik jobban értenek a vashoz, én is csak egy egyszerű felhasználó vagyok aki csak frissítget és olvasgat.
erre kioktatást kapok
Ha fel tudnám rakni az új firmet akkor nem hozzászólogatnék hanem megköszönném a segítséget és megoldódnának a gondjaim.....
-
Artika
aktív tag
válasz
LeszIttVigas #1612 üzenetére
Igen az a kikapcsolós-bekapcsolós.
-
Artika
aktív tag
Valamit elnéztél.....
A vasam: R1
Ami most rajta van az HD2 ami nem viszi a wmv-t
Vissza szeretném tenni az R1 vagy az R3 firmjét soft resetes megoldással de nem megy sehogy sem.Akkor mit érdemlek is meg??
Tavaly március óta van meg az R1 es, és amint kijött bármilyen firm frissítés már toltam is rá. USB-n. Elsők között próbáltam ki Wifi USB stickkel az R1 est, (de lassú így sajnos )
A hálózatba kötést kábelen nem próbáltam, mert a PC-m messze van az R1 től....Írd le hogyan csináljam.....hátha tudsz segíteni
-
Artika
aktív tag
Filenév: install.img
Verziószám:HDP_R3_FW_121PAL_mod
Ami most rajta van:HD2_011104
-
Artika
aktív tag
Sajna nem működik a soft resetes módszer.
Próbáltam másik pendrive al, azzal sem megy...újraformáztam mindkettőt úgy sem
a HD USB firm frissítés alatt azt írja ki, hogy nincs img...
Próbáltam 1.33 R1 re az sem működött...Sajna a számítógépem a másik szobában van a kábeles összekötést még nem próbáltam
-
Artika
aktív tag
Üdv.
Feltettem a HD2 firmet R1 esre..a wmv ket nem játszott le..
Vissza szeretném tenni a régi firmet de az USB-s frissítés és a soft resetes módszer sem műxik...
Mit tegyek?
-
Artika
aktív tag
Nem sokáig, de fenn volt az új 1.27 PAL Firmware:[link]
Elvileg (még nem próbáltam) viszi az USB s DVD lejátszót.
Közzé teszem
-
Artika
aktív tag
válasz
Medve_papa #408 üzenetére
Akkor gari
-
Artika
aktív tag
válasz
Medve_papa #406 üzenetére
A nem támogatott formátumba én is beleszaladtam (egy 24 Gb filmet iso csomagolásban, Winrar szépen kicsomizta de hibás az egyi rész file ). Próbáltad minden kiterjesztéssel?
2. Tedd rá a legújabb firmet [link] hátha jobb leszHa nem jó akkor gariba vidd be
-
Artika
aktív tag
válasz
Medve_papa #404 üzenetére
Reset gomb??? Az USB és az Esata csati között,
-
Artika
aktív tag
Tud már valaki üzembiztos magyarított új firmet a R1 re v R3 ra
-
Artika
aktív tag
Semmi gondom nem volt vele, csak vettem egy esatás házikót és cseréltem.
Simán ment külső táp nélkül, pillanatok alatt felismerte, szemben az esatával amihez külön táp táp kell áramról (amit megoldottam egy usb elosztó tápjával mert ugyanaz de ha kikapcsolom az Asust akkor áram alatt marad a vinyó
) vagy usb-táp (ami elfoglalja a usb wifi helyét
) és lassabban ismeri fel.....
-
Artika
aktív tag
Esetleg nem érdekel valakit egy ICY BOX 2,5 külső ház (USB-s)?
-
Artika
aktív tag
válasz
Dr. Romano #369 üzenetére
Ha olcsóbban szeretnéd akkor nézz szét jobban:[link]
Arra nagyon jó lesz amire szeretnéd
-
Artika
aktív tag
De a legolcsóbb Realtek es USB wifi [link] Egy kipróbálást megér...
-
Artika
aktív tag
Tegnap felraktam az R3 firm-et.
Kiegészült a kártyaolvasó és a wifi funkciókkal valamint minden multimédiát is megjelenít.Ma beszereztem egy USB wifit, és este (ha Isten, a párt és a család engedi), minden lecsendesül próbálok wifin összekapcsolódni..
A csík kicsit zavaró (HDMI auto a beállítás, a tv-n 16:9) de majd mexokom.....
Próbálok több helyről infót szerezni, itt nem sokan aktívak mostanában -
Artika
aktív tag
Próbálta már valaki az R3 as Firmet felrakni (mert fel lehet) és USB wifit működtetni és hálózatot létrehozni?
-
-
Artika
aktív tag
Üdv.
A hálózati beállításokat Win 7 re valaki leírná nékem szájbarágósan (nem nagyon vágom)Addig eljutottam hogy az Asus nak látszik a DHCP kapcsolat, és a netről megy a multimédia.
Bárhogyan is létre szerettem volna hozni egy otthoni kapcsolat megosztást nem ment mert nem látszott a vas
-
Artika
aktív tag
Üdv Mindenkinek.
Mától én is egy ilyen Asus R1 tulajdonosa vagyok. Eddig a PDA Diamond szekciójában voltam közreműködő
Mint ahogy említettem kopasz vagyok mint a reptéri beton a vashoz, ezért kérnék szépen valakit (akár privátban is) az alapbeállításokat (képfelbontást (HDMI auto v. filmenként más), finomításokat, stb) leírná azt megköszönném.
Vagy egy helyet ahol mindez összeszedetten megvan.A firmware frissítésen túl vagyok, 1.21 van rajta.
Nagggyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Autós topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest