-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
bladegery #5432 üzenetére
Szia!
Nagyon régen teszteltem a kis asus hálózati tudását. Anno töltöttem le programot is, talán bitrate viewer a neve. Ez egy olyan program, hogy végigszkenneli a videófáljt és megmutatja a legmagasabb bitrátát tartalmazó jelenetet. Talán 35Mbit volt a max amit még áttolt akadás mentesen.
Az asus hálózatának itt a végpontja.
Ha nick nevem alapján keresel ebben a topicba, akkor szerintem ezekről a gondolatokról találsz is hozzászólást tőlem. -
kisgyerek85
senior tag
-
kisgyerek85
senior tag
Legegyszerűbb letesztelni szerintem rca (piros, fehér) kábellel.
Majd valaki kisegít, de az optika szerintem nem azért van a tv-n hogy azon told be a hangot, hanem ha van még egy erősítő akkor ott tudod közösíteni vagy valami ilyesmi. Régen pedig egy ideig volt is így a rendszerem, de már elfeledtem, hogy mi a pontos célja. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
paveli6901 #4673 üzenetére
Próbáld így, katt valamelyik mappára amit meg szeretnél osztani, Megosztás és ne a speciálisra nyomj hanem simán megosztás, add hozzá a "mindenki"-t engedélyezés szintje ahogy te jónak látod majd megosztás.
Igaz én nasról tolom, de a miattad kipróbáltam és simán láttam ezt a tartalmat is. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
Speeedfire #4657 üzenetére
Kihúzod a tápot, benyomod a resetet ÉS tartod, közbe rányomod a tápot és addig tartod a resetet amíg bejön a képernyőn valami. Elég régen frissítettem már, de szerintem ez a menete. Te is így csináltad?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
McSzaby #4287 üzenetére
Nekem van már vagy 2 éve és jól működik.
Módosított FW-el szerintem az Oplay is tudja az NFS megosztást. Ezzel túl sokat én nem foglalkoztam, mert jó nekem a Samba. De elvileg NFS többet bír. De ez főleg BD iso 3D lejátszásnál van szerepe, mert Samba ott megfekszik vagyis nálam megfeküdt a himedia 900b-nél, pedig ott 10MB/s-et is bír samban a hálózat.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
McSzaby #4284 üzenetére
Hát én kb. 15-25 közötti bitrátákkal szoktam a filmeket nézni
Azért egy filmet szkenneltess végig a programmal. Nfo-ba hiába van az átlag bitráta. LEhet a filmben olyan jelenet, hogy felugrik 40-50Mbit-re is, na és ekkor van cumi, mert idegesíteni fog, hogy itt nagyon akadva fog menni a kép.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
lucky00 #4093 üzenetére
Tudom, hogy annyi 100Mbit, de egy eredeti Blu ray lemez kizárt, hogy tartalmazzon olyan bitrátát amit írsz. Szerinted a legtöbb médialejátszóba miért csak 100Mbit-es hálózat megy? Mert bőven elég blu ray iso-ra is. Menj át nyugodtan a médialejátszós topicba és írd be, hogy a blu ray -nek kevés a 100Mbit-es hálózat. Szerintem egy páran fognak írni
Én is láttam olyan mkv-t ami 150Mbites volt, sőt én vágtam ki anno amit sokan teszteltek (Hubble sample), hogy mit bír vele kezdeni a lejátszó, hálózatról meg usb-ről.Elhiszem, hogy a kábel megoldotta, de mégis fura, hogy akkor más médialejátszóval ugyan azzal a kábellel amit o play-nél használtam miért tud többet hálózaton.
-
kisgyerek85
senior tag
Ez hülyeség. BD50-et is simán kiszolgál egy 100Mbites hálózat. Ha nem hiszed számolj utána.
Nagyon sokszor volt már téma és én mindig leírom, hogy az asus r1 hálózati része max 35Mbit bitrátáig bír megjeleníteni akadás mentesen. Amikor efölötti bitráta van a videóba az beszaggat.
Le kell cserélni a lejátszót egy újabbra és megszűnik a probléma -
kisgyerek85
senior tag
válasz
dodopek #4076 üzenetére
Röviden, hálózatba kötöd a médialejátszót és PC-n csinálsz egy megosztási mappát akkor azt a részét fogja látni a player. Videó és hanglejátszásba nem szól bele.
Ha akarsz venni egy ilyen kütyüt akkor szerintem konkrétan már ne ezt a lejátszót. Annak idején jó volt, de már vannak jobbak ebben az árban.
Egreat R6sMédialejátszóknak van saját topicja. Ha jobban érdekel a téma akkor gyere át oda [link]
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #4013 üzenetére
Meglett a progi neve
CrystalDiskMark
-
kisgyerek85
senior tag
Én anno kimértem, hogy mennyi bír az o play hálózatból lejátszva.
Olyan 35Mbit (4,375MB/s) a plafon neki, ha efölötti bitráta vagy egy bizonyos jelenetben akkor az beakad. Videó fájlt Bitrate viewer programmal végig lehet szkennelni, ott látod, hogy hol vannak a magas bitrátás jelenetek a filmben. Megjegyzed, odatekersz és lecsekkolhatod.Usb-ről magasabb az érték, pontosan nem emlékszem már rá, de átlagban az összes 1080 anyag gond nélkül elfutott rajta. Arra emlékszem, hogy amikor bd50-et néztem róla az már nehézkesebb volt neki.
szerk: Még annyit, hogy írtam a mostanival nincsenek gondjaim. De vannak BD50 3D iso nem megy neki hálózaton már.
-
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
KubanitoS #3555 üzenetére
Kínai
nemrég kapható itthon, de már régebb óta sokak rendeltek belőle külföldről. A héten benne volt a PH TV-ben is. Ha nem riadsz el a külföldi vásárlástól akkor onnan olcsóbban is megkapod [link]
Ezt az akadás dolgot, miszerint 35 mbit felett akad a film, szóval ez gyakorlatilag az a bitráta lenne, ami minden egyes mkv filmnél változó, minél több, annál jobb a kép, ugye?
Igen, és mivel változó ezért csak bizonyos jeleneteknél akad. Én régen sokat nézegettem a filmjeimet bitrate viewer programmal, mert az egy rövid szkennelés után grafikonon megmutatja, hogy hol vannak a legmagasabb pontok.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
KubanitoS #3552 üzenetére
Igen van, [link], legújabb realtek chip van benne.
Nekem volt, meg még van is 1db r1-em. Egyetlen dolog nem tetszett, hogy hálózaton (én 100%-ba innen szerettem volna használni) bizonyos bitráta fölött akadozott a lejátszás (tapasztalataim szerint ez a határ 35Mbit)
usb-ről valamivel többet tudott.
A legújabb realtek (nekem nem egreatom van hanem himedia 900b amibe gigás háló van, de ez is max 12MB/s-ot tud ami pont 100Mbit, szóval az egreat lehet kicsivel kevesebbet bír) hálózaton 80Mbit-nél kezd akadni ha jól emlékszem. Van erre egy jó tesztcsomag (bird tesztcsomag), killa sample-ból jól ismert madarak repülnek, de 20Mbit-ról 90Mbit-ig vannak kódolva. Ezzel jól letesztelhető, hogy meddig bírja hálózaton és usb/sata-ról akadás mentesen. Sata-n nekem a hubble 150Mbit sample is megy akadás nélkül.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
alex devil #3377 üzenetére
Nem tudja.
-
kisgyerek85
senior tag
Nekem amikor még R1-es asusom volt akkor ez úgy nézett ki, hogy elindítottam a filmet majd a projektor menüjében ki tudtam választani, hogy SBS vagy TAB formátumot akarom egy képpé átalakítani. Most, hogy van már BD iso 3D-t tudó médialejátszóm (Himedia 900B) azóta annak a menüjében is át tudok kapcsolni. Lehet ezzel neked is megoldódna a problémád.
A legolcsóbb fullhd 3d lejátszó az egreat r6s amit a speedshopnál meg tudsz vásárolni. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
zz13zolika #3176 üzenetére
Szerintem gariba vidd vissza.
-
kisgyerek85
senior tag
Na a mini plus-ra kaptál is választ
Én ebben nem tudok nyilatkozni, mert nem volt olyanom.
Popbox elvileg még bugos.
AC Ryan 2 azért jó, mert teljes HD audió támogatása van és a szoftvere is elég jó. Én azt a szoftvert használtam az Asus-on.
WD Tv live streamingről is lehet mostanában olvasni a médialejátszós topicban, hogy milyen hibái vannak. -
kisgyerek85
senior tag
Amit ajánlani szoktunk ott:
AC Ryan mini 2
WD TV live streaming
Dune 101
Popbox V8Ha érdekel a blu ray 3D lejátszása akkor meg:
Himedia 900
Egreat R150
Egreat R6Sviszont ezeket csak külföldről tudod megrendelni.
Az itt ajánlott médialejátszók mind passzívak, nem fogadnak beépíthető vinyót.
-
kisgyerek85
senior tag
Pont jót linkeltél, mert a nsa310-em előtt ilyenem volt
Hardveresen jóval gyengébb. Hiába van benne gigabit lan, nem tudja kihasználni.
FTP-n kapcsolaton NAS-ról PC felé 18MB/s volt a legmagasabb értékem. Samba-val 8-10MB/s oda-vissza. NAS-on belül a másolás meg olyan 6-7MB/s.
A Zyxel már annyiból is jobb, hogy tud nyomtatót kezelni. Van rajta 2db usb port és egy esata. Ezekre lehet csatlakoztatni külső tárhelyeket amit szintén látsz hálózaton keresztül.
Viszont alapból ha jól emlékszem csak libtorrentet tartalmaz ami 10db torrentet tud kezelni.
De egy ffp stick segítségével transmission torrent klienst is tudsz használni.Megvan már az asus o play-ed? Mert ha nincs akkor lebeszélnélek róla. Nekem 2db oplay-em volt. Még az egyik megvan a hálószobába, oda tökéletes. Viszont hálózaton keresztül a magas bitrátás tartalmak akadozni fognak. Ezt úgy kell érteni, hogy van a videónak több pontja ahol kimagasló értékek vannak, 35Mb/s fölötti jelenetek akadnak. Ezen kívül semmi bajom nem volt az asus-al. De én szeretek hálózaton nas-ról nézni mindent és ez kiakasztott, hogy minden videót le kellett csekkolnom a bitrate viewer programmal, hogy milyen magas bitráta található. Ami 35MB/s fölött volt azt inkább másoltam külsö usb-s vinyóra és usb kapcsolatról néztem meg. Mert onnan nem volt gond neki ez a magas bitráta.
-
kisgyerek85
senior tag
Én azért írtam, hogy szerintem már inkább egy nas mint ez a router, mert ha nincs gond a routerével akkor minek cserélné le vagy kötné be a másik alá.
Viszont kíváncsiságból érdekelne, hogy sebességbe mit bír ez a router.
Nekem ez a nas gigabites hálózaton 38-40MB/s -al ír/olvas. -
kisgyerek85
senior tag
Viszont ez a Dlink 825-ös router olyan drága, hogy ebből a pénzből simán lehet venni egy 1 lemezes nas-t.
Pl. Zyxel 310 -
kisgyerek85
senior tag
válasz
kazan23 #3114 üzenetére
Ha mindenféleképpen a kettő közül kell döntened akkor a mini plus, mert újabb chipset van benne. Viszont az R3-ra meg lehet hacket fw-t rakni. A minire, hogy rámegy e azt nem tudom.
Viszont ha képbe jöhet egy harmadik versenyző akkor az Ac Ryan mini 2 mellett tenném le a voksomat.
AC Ryan mini 2 -
kisgyerek85
senior tag
NTFS.
Én azért vettem ezt, mert valamilyen szintem hittem benne, hogy NASnak is fogom tudni használni. A másik asus-t kell kiszolgálni még amin általában divx megy. Ez rendben is volt sőt mkv-t is átnyomja, de a torrent része megbukott nálam. Előtte volt egy Dlink dns 313 nasom és azt ki akartam váltani vele. Ebből az lett, hogy azt is lecseréltem egy másik nasra. Zyxel nsa310 lett. Ez már gigás hálón ~40MB/s-el tolja.
-
kisgyerek85
senior tag
Gigabites háló amúgy szerintem csak marketing fogás. Én Himedia 900B-re cseréltem le az Asus-t. Ebben gigabites háló van, de a másolás max 11MB/s. Asus-nál max 5MB/s volt.
Ami nem tetszik benne és már valamilyen szintem megbántam, hogy ezt vettem az az, hogy ebbe rakható merevlemez, ezért van benne egy ventilátor amit éjjel nem komálok. Nem hangos csak a passzív lejátszónál megszoktam, hogy ha kuss van a filmbe akkor a szobában is kuss van. Ez inkább csak éjjel zavar amikor amúgy is halkabban nézni az ember a tv-t. -
kisgyerek85
senior tag
-
kisgyerek85
senior tag
Nekem sokáig R1-em volt (vagyis kettő volt és a hálószobába még mindig megvan)
A másikat azért cseréltem le, mert én NAS-ról vagy PC-ről néztem a HD anyagokat is. Sokat tesztelgettem és azt mondhatom, hogy olyan 35Mbit fölötti anyag beakad hálózaton keresztül.
Van egy bitrate view-er nevű program. Azzal lehet tesztelni, hogy milyen magas bitráta található a videóba. Szóval volt amikor egyáltalán nem akadt be a film, de jóval többször volt az, hogy bizonyos jelenteknél (ahol 35Mbit fölötti a bitráta) akkor akadozott.
Gigabites hálózat sem segít ezen. Csak az ha lecseréled a playert egy másikra. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
prucok80 #2919 üzenetére
Szia!
Ha Win7-ed van akkor úgy kell a laptopodon megosztani egy könyvtárat, hogy "Adja meg azokat, akikkel megosztja menünél a listából ki kell választani a Mindenki -t
Hálózati megosztási központ ---> Speciális......... itt pedig a fájlt és nyomtatómegosztás BE.
Jelszóval védett megosztás kikapcsolása.Itt van róla egy bővebb leírás.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
khron78 #2913 üzenetére
Bitrate viewer, ezt a programot szedd le és futtasd végig a filmet és láthatod, hogy milyen magas kiugró bitráták vannak. Gondolom 20-30percig nem volt olyan tartalom.? Tapasztalatom szerint 35Mbps bitráta még átmegy hálózaton, de fölötte már beakad.
Én vásároltam egy új chipsetel szerelt playert és ezen minden megy akadás mentese hálózaton.
Asus-ba régi chipset van és ez az akadálya, hogy akadnak hálózaton a magas tartalmak. Ilyen chipset van pl. az Ac Ryan első szériába is és az ottani tulajoktól is hallottam, hogy nem minden megy akadás mentesen ethernet porton. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
khron78 #2896 üzenetére
Nem! Ennyit tud ez a chipset ebből a prociból ennyit lehet kihozni hálózaton.
Különösebben nekem nem volt semmit gondom ezzel a játékossal, de emiatt lett lecserélve. Tegnap jött meg az új HiMedia 900B személyében és ugyanarról a hálózatról (PC és a NAS-om) akadás mentesen megy minden.Na jó a gyenge NAS-om miatt egy ~70MBit tartalom beakadt, de ugyanez PC-ről nézve tökéletes volt.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Mazsika #2853 üzenetére
Van a főoldalon "kedvencek" menü. Amit ide be akarsz pakolni ott kell nyomni hangjegy gombot (remélem az, mert nekem át van programozva az asus távja egy másikra és ott az 5.ös gombot használom erre) itt van olyan, hogy hozzáadás a kedvencekhez és így pillanatok alatt ott vagy ahova szeretnél menni
-
kisgyerek85
senior tag
Igen 45Mbps bitsűrűség, én használom a bitrateview-er programot ami végigszkenneli a filmet és kiírja a max bitsűrűséget is. Azért használom, mert ami más ilyen magas az megy külső vinyóra.
Nem a 100-as háló kevés neki,mert érdekes módon (több ember tesztelte már ezt a fájlt) wd tv live, dune 101, Venice V13 lejátszókon hálózaton akadás mentesen lejátszotta.
Tegnap is néztem egy filmet (Friends.with.Benefits.1080) két helyen beleakadt, de ez még simán tűrhető kategória volt.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kuksa90 #2760 üzenetére
Beleolvastam az AC Ryan topicba (ugyanaz a chipset van benne) . Mini 1-el ugyanez a gond, de volt olyan fw ami megoldotta a gondot. Konkrétan a "HD2 1.12.06 rev 4.1"
Szép, hogy mi Asus tulajok playon hd fw-t használjuk, ők meg az asus-étTegnap én is felraktam egy pár fw-t, de semmi. Na most megpróbálom ezzel.
Jelezze már olyan aki a playert csak hálózaton keresztül használja és néz 1080 anyagokat is.
Azt hittem nagyon tolongás lesz a tesztfájl után. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
kuksa90 #2755 üzenetére
Még mindig nem hagy nyugodni a téma. Ha jól tudom neked HD2-esd van.? Abba nem erősebb a vas?
Azt nem értem ha régebben TC-ből másoltam az o play-ra kötött vinyóra 5-6MB/s-al akkor ez a lepkés samlpe miért akad be?NAS-ról lejátszva borzasztóan akad.
PC-ről már valamivel jobb az eredmény.Na ezt sem értem.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kuksa90 #2750 üzenetére
Nem, külföldi oldal. TL ha mond valamit.
Akkor gyenge az asus vasa ehhez. Cserélni is fogok, mert a t*k*m kivan, hogy nem minden anyag megy át akadás mentesen hálózaton. Imaxot még megértem, mert a csúcsa 80Mb-es bitráta. A lepkék fele ekkora és mégis beakad. Más tesztelte más lejátszóval és neki simán átmegy hálózaton.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
anddroid8205 #2674 üzenetére
Már nincs ilyen problémája.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
milestone #2596 üzenetére
Gyári FW-t innen tudsz leszedni
Mivel ilyen régi fw van a játékosodon ezért a bootcode-át mindenféleképpen nézd meg nehogy féltéglát csinálj belőle!
Ezen az oldalon le van írva, hogy kell leellenőrizni. Majd a fw frissítésnél a hard reset módszert kell alkalmaznod.
99%, hogy a legújabb fw megoldja a problémádat.
-
kisgyerek85
senior tag
Nekem 3d-s projektorom van és igen ahogy Steven írja, a tv/projektor- ba lehet kiválasztani, hogy egymásra rakja a képet.
-
kisgyerek85
senior tag
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
szimszonos #2394 üzenetére
Szia!
Már réges-rég kijavították
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
RobbyLee #2386 üzenetére
Hányas fw van a játékoson?
Szerintem kéne frissíteni, mert azért nincs az mkv-nál képed csak hangod. Ha már frissíted akkor resetelődik minden mostani beállításodez a legújabb fw
frissítés menete1. reset gomb használata érvényes rád. Bootcode frissítés 99%, hogy neked már nem kell csinálnod. Én tavaly októberbe vettem, de már azon sem kellett. De azért csekkold le a bootcode számot
Először is ellenőriznünk kell, hogy milyen bootcode verzió van a lejátszón. Ez fontos különben féltégla lesz a lejátszóból. Ha 18-as vagy újabb akkor nem kell frissíteni. A főmenübe navigálva megnyomjuk a távirányítón a stop majd utána a play gombot, ekkor felugrik egy kis ablak ahol lesz egy számsor pl. 0202.0018. Ha a vége 18 vagy nagyobb szám akkor kihagyhatjuk a bootcode frissítést.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kuksa90 #2237 üzenetére
1.35-be lett javítva az mkv hiba
"Added MKV header compression format support"
nekem a hálószobába csak eredeti fw-el megy a játékos, mert az asszonynak nem tetszik a hd2 fw. Most azon is 1.35-ös van fent. Előtte 1.33 volt és akadt nekem is olyan film aminek csak a hangját játszotta le, de frissítés után már kép is lett.
Frissítéstől meg szvsz nem nagyon kell félni.
Bootcode frissítést szerintem neki nem kell csinálni a lejátszóm, mert az enyémet tavaly októberbe vettem, de már ezen sem kellett és akkor még talán az 1.27fw volt rajta gyárilag.
Csak egy fat32-re formatált usb stick kell amire rámásoljuk a fájlt. Áramtalanítjuk a játékost, benyomjuk a reset gombot és tartjuk (ekkor már az usb be van dugva) majd rányomjuk a tápot és amit bejön az első felirat már el is lehet engedi a reset gombot.
De lehet ezt meg sem kell csinálni, mert emlékszem, hogy anno gyári fw-t a setup menüből is be tudta frissíteni.
kuksa ezt nem tudom miért neked írtam, de már így marad
-
kisgyerek85
senior tag
-
kisgyerek85
senior tag
Azóta megjelent már két gyári fw is.
1.35 és 1.38
bár én most tettem vissza a hd2_1.12.06_rev4.1 -et (1 hónapig playon fw-t használtam csak tegnap el kezdett fagyogatni és bedurrantam rá
). Ezzel az fw-el kajál mindent.
Ha jól tudom az 1.35-ösbe lett javítva ami az mkv kiterjesztéshez írtak.
1.38-ba viszont már alapból benne vagy a magyar nyelv is. Szerintem frissíts, rosszat nem csinálhatsz vele
-
kisgyerek85
senior tag
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
SANKADI #2146 üzenetére
Nem.
Ugyanazokkal a gombokkal csinál mindent amivel a hd fw esetén csinált.Múlt héten Lidl-be vettem 2300FT-ért multifunkciós távirányítót ami ezért a pénzért nagyon kafa.
TANÍTHATÓ, szóval egyszerűen megtaníltattam neki az Asus távirányítóját. 4távirányítót helyettesít.
Jah és világít isŐ az
[link] -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Mivel követem itt is a topicot meg egy másik helyen is és látom, hogy itt még senki nem hozta fel azt a témát, hogy AC Ryan playon fw-t lehet telepíteni az Asus játékosunkra így én most megteszem
Ez a moservices topicja
[link]Ezt kell lehúzni és telepíteni a játékosra (hard reset)
[link]Alapból elég lassúcska a menükezelése, de ha létrehozunk egy linux swap partíciót akár egy pen driven (R3 esetén akár lehet memóriakártyán is) akkor már teljesen elviselhető.
Először én is pen driveről teszteltem, aztán később a külső vinyómon leválasztottam 2gb helyet a linux swap-nak és így is tökéletes.Eredetileg csak ennyi swap-unk van
és ha jól ment akkor látjuk, hogy több lettEzt a programot ajánlották linux swap létrehozásához: Acronis Disk Director
Van jukebox telepítve már benne ami működik is.
De én inkább mellőztem a használatát. Volt, hogy teljesen más borítót szedett le a filmekhez és a külső vinyómon nem jelenített meg semmit.
Inkább kipróbáltam, hogy itt milyen a boríték nézet amivel teljesen megelégedtem.(igaz elment egy pár órán arra, hogy magam szedtem össze a képeket a netről, de megérte a fáradságot
)
Nem kell nevezgetni a képeket, simán bemásolom a mappába és már meg is jeleníti.
Így néz ki:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest