- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapit
csendes tag
válasz
pcMANiac #1625 üzenetére
A múltkori ajánlat alapján megnéztem a gépen, hogy milyen a filmek video codec-ja. Tök vicces, mert teljesen megegyezett mindenben a hálózatról lejátszott és a szintén hálózatról le nem játszott film.
Fogtam, kimásoltam őket pendrive-ra, és megnéztem úgy, hogy bedugom a lejátszóba. Agyfrászt kaptam, mert lejátszotta mindkettőt.Van ilyen tapasztalatotok? Mármint hogy két egyforma codec-ű film esetén hálóról az egyiket lejátsza, a másikra azt mondja, hogy hibás fájl! Nem látok logikát benne....
-
Rapit
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1621 üzenetére
A gép VLC Playerrel minden szó nélkül lejátsza ezeket a file-okat. Hol lehet megnézni, hogy milyen kodekeket használ? Nem lehet ezzel gond? Nektek mindent szuperül le tud játszani?
Ha gondolod, megosztom valahol az egyiket és megnézheted (de nem muszáj). Hm? -
Rapit
csendes tag
válasz
sellerbuyer #1616 üzenetére
Én nem "rinyálásnak" gondolom a kérdezést, de ebbe ne menjünk bele...
Megcsináltam mindent, ami az első hozzászólásban le van írva, de így sem megy.
Még a bootcode-ot is frissítettem 23-ra, utána feltettem a legújabb, patch-elt HD2-es firmware-t (innen a HD2 1.12.06 rev 3-ast).
Ezt követően baromira belassult, de mivel elolvastam a cikkeket, tudtam, hogy csak ki kell kapcsolni a moService szolgáltatásait (mivel az már bele lett építve).
Mindezek ellenére ugyanazokra a fájlokra kiírja, hogy hibás (néhány .iso és .avi kiterjesztésre).Valami ötlet?
-
Rapit
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag régen (kb. 1 éve) van egy HDP-R1 lejátszóm, frissített firmware (1.33P magyar), bootcode 18.
Mostanában egyre többször veszem észre, hogy bizonyos .avi és .iso filmeknél "Hibás fájl" hibaüzenetet kapom és nem játsza le. Találkoztatok már ilyen hibával?
Rákerestem, de csak az mkv fájlokkal kapcsolatban találtam hasonlót.Előre is köszi a segítséget!
ui.: lehet, hogy az előző ~1000 hozzászólásban volt, nem görgettem végig, de a fórumok közti keresésnél nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Drón topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest