- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endrusz83
tag
Ha valakit érdekel egy hibátlan eladó O!Play Air R3 keressen!
-
Endrusz83
tag
Megvan minden, csak a CANCEL lépés maradt ki...
Fent a HD2 Firm és tényleg megérte!
Még gyorsabb is szerintem és tuti a YouTube opció! -
Endrusz83
tag
Már én is nagyon lámának tartom magam, de tényleg nem tudom melyik az a legfrissebb HD2 Firm, amit feltolhatok az R3-amra...
Letöltöttem a következő oldal legalján lévő Linkről a 01.11.04-es Firme-t, de a lejátszóm azt írja, nem ehhez az eszközhöz való.
Tud valaki közvetlen linket adni nekem?
-
Endrusz83
tag
Emberek végre sikerült beépítenem az R3-at.
Nem semmi a cucc!
Villámgyorsan tanulható egyszerű a kezelése.
Volt a fiókomban egy 1000Ft-os Trust USB Hub, kíváncsiságból rádugtam a játékosra, a Hubba pedig az 1Tb-os WD MyBook-omat és a 250Gb-os WD Passportomat.Láss csodát most épp a Passport tartalmát másolom a MyBookra a játékoson keresztül!
Nekem egyelőre úgy tűnik ez a gyári Firmware is bőven elég, elvégre a notival kényelmesebb a torrentezés és csak rádugom az USB Hubra a kis Passportot és már játszom is a legújabb mozikat, ami pedig tetszik az mászik át a "NAGYKÖNYV"-re minden komplikáció nélkül.Jelenleg a System Update opció mellett a 01.21.P verzió szerepel, nem tudom ez az aktuális Firm-em vagy azt jelöli, hogy erre tudok frissíteni
Mindenesetre nem találok magyar menüt, ami persze legkevésbé sem zavar, a magyarított cuccok általában bugosak véleményem szerint, nem tudom mi a helyzet ennél a kütyünél, de azon sem csodálkoznék, ha az is tökéletesen futna rajta.Eddig azt hittem csak az iPhone az ami meg tud lepni sokoldalúságával, de ennyi pénzért ez a játékos lenyűgöző!!!
Már nem is bosszant, hogy tegnap megvettem 32900-ért és mára levitték az árát 29900-ra, inkább csak azt bánom, hogy ha már drágábban vettem, miért nem vettem meg már jóval korábban...
-
Endrusz83
tag
válasz
sellerbuyer #1056 üzenetére
Tudnál közvetlen linket mutatni ehhez az "Orosz Csodához"?
Ez jó lesz az R3-asomra is?
-
Endrusz83
tag
Pár Kérdésem lenne O!Play AIR felhasználókhoz.
- Olyat tud a készülék, hogy notebookról Wi-Fi-n streamelek rá mondjuk egy sorozat (Dexter
)epizódot amit a TV-n nézek, de közben a notit másra használom, pl. poker vagy internet böngészés stb...
- Arra képes, hogy a készülék USB-jére dugott WD MyBook 1Tb-os winyóra másoljak filmet Wi-Fi-n keresztül notiról?
- Ha jól látom csak 1 USB van rajta akkor gondolom csak egy külső HDD-t kezel egy időben?!a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest