- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcMANiac
aktív tag
Persze, menüből is lehet frissíteni, de csak felfelé engedi, viszont ettől az még nem jó megoldás. Azt mondták a nagyok és igazuk is van, hogy egy soft reset után rakjunk fel minden új firmware-t, függetlenül a verzószámtól. Sokaknak ezért hülyül a játékosuk, mert a resetes lépést kihagyták. (lesz@rom lenin elvtársat és azt is, hogy mit mondott
)
-
-
Warter
addikt
A modolt firm sokszor nem megy fel, ha visszafele akarsz frissiteni, töltsd le az original firmware-t az asus oldaláról és azzal próbáld. Ha nem megy elsőre ne add fel. Formázd le újra a pendrive-ot illetve cserélj pendrive-ot ha még mindig nem megy. Ha felment az eredeti, onnan már tudni fogsz menüből is downgradelni.
-
pcMANiac
aktív tag
Én is próbáltam minden firmware verziót. A moddoltak többet tudnak, de leginkább olyan dolgokkal, amik elsőre jól néznek ki, viszont vagy instabil tőle a játékos, vagy lassú. Visszaraktam a hivatalos 1.21P-t, beizzítottam a mooservice-t és így minden megy, ahogy kell. Nincs youtube, meg xlive, de lesz@rom, mert ezeket pc-n keresgélem eleve. Viszont nem fagy a gép, meg nincsenek titokzatos lassulások. Egyszer biztos jó lesz a moddolt firmware is, mert ígéretes, de még túl sok a hiba benne szerintem.
Reset gombos verziót azért megpróbálhatnád. Nekem spec egy fogpiszkálóval sikerült rendesen benyomni a gombot, de a széthajtott gémkapocs is jó.
-
sellerbuyer
őstag
Akkor mit érdemlek is meg??
Azért annyi igazság van abban a megérdemlésben, hogy még mindig nem olvastad el, amiket javasoltam neked és ezért szívsz folyamatosan.
Rakd már fel azt a szerencsétlen legutolsó patch-elt firmet és megoldódnak a gondjaid (a wifi persze nem lesz gyorsabb).
-
LeszIttVigas
tag
"Vissza szeretném tenni az R1 vagy az R3 firmjét soft resetes megoldással de nem megy sehogy sem."
Nem tudom, hogy a soft reset-es megoldás a telnet-es-e, én úgy szoktam, hogy egy üres pen-drive-ra rámásolom csak a FW-t, kikapcsolom és bekapcsolás közben nyomok egy reset-et.
-
sellerbuyer
őstag
Hát nézd, én azt tudom, hogy míg a fis-fos gyári R1 firmekkel szenvedtem (na ez mondjuk nem tartott soká, 1-2 nap volt csak), addig ezt nem játszotta le, azt nem játszotta le, leállt lejátszás közben, mindenféle kínom volt. A TV-s felvételekből szinte egyet le nem játszott volna, ezeket valami totál alternatív kódolással sikerült letöltenem.
Amikor láttam, hogy mi a helyzet (kicsit utánaolvastam a dolgoknak, ahogy sajnos itt sokan nem teszik), mint a villám, azonnal a HD2 patch-elt firmjeit kezdtem rátenni és onnantól mindent lejátszott a player mint a huzat, ahogy kell. Mai napig nincs olyan problémám, hogy ne játszana le valamit, az összes TV-s felvételt is viszi mint szél.
Egyébként kicsit visszagondolva elgondolkodtató, hogy ha HD2 firmel viszi rendesen a cuccokat az R1, akkor miért is kell a legújabb gyári firmeknek is fosoknak lenni rá? Miközben a nagy testvér (HD2) ugye már régebbi firmekkel is visz mindent, legalább is jóval több dolgot, mint az R1/R3. Talán csak nem az van mögötte, hogy szándékosan lebutítják ASUS-éknál az olcsóbb vasat annak érdekében, hogy a drágábbat vegyük meg?
Ááááá, ez kizárt, nem létezhet ilyen üzletpolitika....
Hiszen akkor megtörténhetne, hogy megveszi valaki az olcsót, mert csak arra van pénze, aztán kiderül, hogy hoppá, nem visz rendesen mindent, tehát a drágábbikat kellene megvennie. A szerencsétlen meg próbál túladni rajta, meg gyűjtögetni, hogy megvegye a drágább vasat.... Ez persze csak az én képzeletemben létezhet.
-
Medve_papa
csendes tag
Nálam az internet tv magyar adásaira mondja, és a youtube-on keresek, kiválasztom mit szeretnék megnézni, ezt követően sokáig gondolkodik, és kiírja nem támogatott.
A bekapcsolási gond pedig úgy jelentkezik, hogy kikapcsolást követően kb. öt percig vissza lehet kapcsolni, ezt követően viszont nem. Ilyenkor csak a táp ki és vissza segít.
A frim pedig nem hiszem, hogy bele szól a dologba, mert tegnap kipróbáltam 17-el, 21-el, és 24-el is, és mindegyiknél ezt csinálta.
Arra gondoltam, hogy puttyal valahol valamit át kellene esetleg írni, és akkor talán rendesen működik. De én laikus vagyok, nem értek hozzá.
-
Medve_papa
csendes tag
Köszönöm az ötletet, de a reset gomb mennyiben befolyásolja, hogy nem lehet bekapcsolni a készüléket nyomógombbal? A reset után mindent újra be kellett állítani, és továbbra sem kapcsol be a készülék sajnos.
1.21 frim van rajta. és sem az internet tv, sem a youtube nem működik, amikor elkezd betölteni, kiírja, hogy nem támogatott formátum. Ez miért van?
Az internet rádiók, és a képnézők hibátlanul működnek.
-
Bib
őstag
Gondolom Firmware-t akartál írni.Az 1_21 -es Pal firmware az teljesen jó.
A képernyőhöz még be lehet állítani az arányszámot a készüléken.
Viszont a full HD és HD ready Tv-ken nem egyforma a felbontás.A filmek nézésekor display gombot megnyomva kiírja az adott film adatait benne a felbontást is.Ha ez nem egyezik a TV-jével akkor csík lesz minden esetben.
Ha PL HD ready a Tv-d akkor 720P-s (1360×768) filmeket kell vásárolni azzal nem lesz csík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest