Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
rb26dett
üzenetére
Fizikailag nincs ilyen kapcsoló rajta. Gyakorlatilag viszont úgy látszik van ilyen. Próbáltam a pendrive-omat linux alatt, win alatt formázni, nem sikerült, mindig írásvédett maradt. A régi pendrive-nál, a gari maradt. Az 1g-snál, egyenlőre marad a dobozban, hátha találkozok valami megoldással, mert már nincs rajta gari, de a Te kártyád ha csak 2 hónapos, akkor menjen gariba, szerintem (Már ha nincsenek rajta személyes adatok. Mert ha igen, akkor jó drága volt a dolog... Én legalábbis, nem küldeném vissza a garizó cégnek, ki tudja mit nem csinálnának az adataimmal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest