- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a választ kaptam a magyar Support-tól:
"Jelenleg nincs információnk arról, hogy az ME371MG készülékre újabb android változat jelenne meg."
Hát ez nem túl jó hír. Végülis akkor marad nekem a HR.
Backup-ot mivel csinálnátok nem root-olt eszközről?Nagyon jó ez az eszköz. Egy optimalizált android-al nagyon jó lenne. Lehet csak nálam lassult be.
Üdv.:
Totis -
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Én egy ilyen tokot rendeltem az ebayről, amit ATM_automata is bemutatott a cikkjében: http://logout.hu/cikk/asus_fonepad_bt_keyboard_bemutato/tablet_kiegeszitok.html
Sajnos hosszú idő telt el mire megkaptam, reklamálni is kellett, de jó és jól védi a készüléket. A toll amit hozzá adnak semmit sem ér, a kijelzővédő fólia megjárja, de van nála jobb! -
lord.lakli
őstag
Ideos-od az aláírásod szerint most is van. Érdemes mellette fonepad-ot venned? Sőt iPad minit érdemes?
TurnCase tokot ebay-en találtam, de nagyon húzós az ára (kb. 10eFt + 2.5eFt a szállítás). Nekem is az a tok tetszik a legjobban, de szerintem annyit nem adok egy tokért.
Az új fonepad ha jól láttam 6"-os, így az már inkább phablet. A mostanit én inkább egy jó tabletnek tartom, amivel telefonálni is lehet, míg az új telefonnak nagy, tabletnek már "kicsi". -
dinnje
aktív tag
A külső hangszóróhoz be lehet állítani hangszíneket játékhoz, filmhez, stb külön-külön, és egyik másik igen jól megemeli a hangerőt.
Ha pedig keresel egy t-mobile boltot, ott biztos meg tudod nyomogatni. És hogy ne fáradj el a keresésben sem ide linkelek egy google keresési találatot: [link]
Részemről csak ajánlani tudom a kicsikét:-) -
Topi70
tag
Köszi az infókat! Én is olvastam ezt a leveszem a hátulját, lehúzom az aksit, vissza, bekapcs, de még garis, így inkább nem bántom. Vissza küldtem, hétfőn viszik. Ja megkérdeztem Asus ügyfélszolgálatot, ezt meddig játszuk még el? 4-szer vihetik el javításra, ha továbra sem műkszik csak akkor cserélik. Számolom kettttőőőő:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest