- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
iMaverick #178 üzenetére
Samsung LE-32C530, jelenleg külső vinyóról vagy pendrive-ról nézem a filmeket, eddig csak 1-2 mkv-t nem tudott lejátszani. A másolgatás kiváltására tervezem a tévét is hálózatba kötni.
Nem tudom mellé rakni a gépet, mert nem nagyon van hely, egyébként mindkét gép emeleten van.
Ahogy egyre jobban tervezgetem, a gépfrissítés tűnik a legolcsóbb megoldásnak, ha mégsem menne a plusz hálókártyával, jöhet a router csere, bár már az is megérett a cserére.
Először egy kis fogyasztású 3. gépet akartam összerakni, aztán felmerült a router hiányossága és most itt tartok a tervezéssel, remélem előbb-utóbb összejön valami, egyébként is nehezen bírom, hogy ne vegyek legalább 2-3 havonta valami kütyüt. -
ViZion
félisten
válasz
iMaverick #116 üzenetére
Codec??? Az meg mi?
Még XP-s időkben elkezdtem normális videólejátszó progikat használni, ezeket max. frissíteni kell, cserébe lesajnálom a kodekpakkokat, meg az ilyen vackokat, amik inkább csak ártottak.ÁÁÁ, Codec az ami miatt pl. win mediaplayer semmit nem játszik le? Nem baj. Nem kell...
Komolyan: KMPlayer. VLC, stb... amit ezek nem játszottak le az 1. sérült file, 2. havertól valami project file, amit nem véglegesített tévedésből
3. valami perverz videób. a jövőben esetleg elterjedő, ma még csak földalatti orosz atombunkerben fejlesztési stádiumban lévő, és ezért hetente változó kodekkel mentette, mert ez a jövő...
-
Viktor77
titán
válasz
iMaverick #96 üzenetére
Az a Celeron (ha már lovagolsz a néven), keresztbe lenyeli a Brazost, Atomot, mindent.
De nem a teljesítményre akartam a hsz-emmel rávilágítani, csak arra, hogy a Celeron név hallatán már nem kéne a P4-ekre asszociálni. Az E-sek (bár az 1xxx-esek annyira nem), és a mostani cerkák is nagyon jók.
-
válasz
iMaverick #73 üzenetére
Még egy érdekesség ezzel a Core i3-2100T-mal kapcsolatban:
21-22W-os rendszerfogyasztást írnak rá max CPU terhelés alatt. Könyörgöm nézzétek meg a gyári Intel odalon: max. TDP 35W! Ha csumára terheli, nem kéne 35W felett lennie a KOMPLETT rendszer fogyasztásának? Van más is abban a gépben, erre a tesztrendszerük kevesebbet fogyaszt mint a proci TPD-je? Ez sántít! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
iMaverick #60 üzenetére
Tekintve, hogy az Ionban nem Intel IGP van, így nyilván jó az is.
Bár itt a Pine Trail mellett az Ion 2-őt érdemes kerülni. Sőt az Arctictól láttam, hogy Radeont is építek mellé. Ez is kerülendő. Itt a flashvideók sebességével lehet probléma, mert a CPU és a VGA közötti adatátvitel egy irányban csak 250 MB/s-os tempójú, ami nagyon kevés. Az Első generációs Ionnal nincs ilyen probléma. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
iMaverick #58 üzenetére
Ha HTPC-t akar az ember, akkor nyilván Intel IGP nem rúg labdába. Nagyon sok a driveres limitáció, ha nem Core termékről van szó, de a hardver is messze van a Radeon vagy a GeForce technikai szintjétől. Valszeg ezért nem vesz mindenki Intelt HTPC-be. Nem is ajánlott, hacsak nem veszel hozzá egy dedikált VGA-t.
Ha meg a multimédiás részt kizárod, akkor nem HTPC-ről beszélünk. Nyilván ilyenkor mást kell mérlegelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest