Új hozzászólás Aktív témák
-
mamakaze
csendes tag
Igen XP párti vagyok. A sata kártya azért kell, mert (több éves tapasztalat!) ha a merevlemez vezérlő ugyanaz akkor az xp bármilyen alaplapon feláll gond nélkül (ez az oprendszerem van már 6 éve a merevlemezen, és vagy 8 alaplap volt már alatta, mindíg gond nélkül felállt, és persze más gépeknél is bevállt).
A lényeg, hogy a legtöbb Brazos mini ITX alaplapokon már pci-e van, Asusban találtam, amin van pci is, de sajna az nem mini ITX, Jetway-ben találtam olyat amin pci van, de sajnos az meg nem passzív hűtésű....böngészem a netet tovább, igazából c-50 processzor is bőven elég lenne az utánaolvasások szerint, de olyan lapot nem találtam eddig ami AMD mini-ITX, passzív hűtésű, és 1 db pci van rajta, nameg persze full hd-hoz kimenet. -
Mittu88
senior tag
Nem fontos az ITX méret, csak az a lényeg, hogy SATAll-t támogassa a lap (SSD miatt), youtube-os videók ne akadjanak azért (meg az xvid-esek, avi-k), plusz minél olcsóbb legyen. És ahogy elnézem, ez az alaplap-videokártya-processzor kombó még a legjobb ár-érték arányú. Használt gépen is gondolkozom, de egyrészt annak az előélete kétes, másrészt régebbi technológia, nagyobb a fogyasztása, stb... Végülis bármire cserélem a jelenleg gépét, hanyatt fog vágódni a sebességtől, mert egy Plll-as 497Mhz-es 200Mb ramos 8Mb-os videokártyás "laptop" a gépe
húúú EZT most találtam, ez elvinné a SD videókat, amiket az előbb írtam? 1 magos, de atom... Az inteles videokártyáról tudsz valami biztatót mondani?
-
-
-
-
Na meg aztán, ha várni kell 5mp-t egy szőnyegszerkesztőre, az max. Vér Istvánnak tragédia.
Az elmúlt 1 hónapban egy P3-as laptopot használtam számítógép címén. 700MHz, 256Mb RAM.
Hát nem kapkodott, de csak kibírtam. PH-t olvasni, blogozni, stb., kibírható volt.
Ha nem 700MHz, és 2x annyi RAM, akkor még jól használható is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged