- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
iMaverick #178 üzenetére
Samsung LE-32C530, jelenleg külső vinyóról vagy pendrive-ról nézem a filmeket, eddig csak 1-2 mkv-t nem tudott lejátszani. A másolgatás kiváltására tervezem a tévét is hálózatba kötni.
Nem tudom mellé rakni a gépet, mert nem nagyon van hely, egyébként mindkét gép emeleten van.
Ahogy egyre jobban tervezgetem, a gépfrissítés tűnik a legolcsóbb megoldásnak, ha mégsem menne a plusz hálókártyával, jöhet a router csere, bár már az is megérett a cserére.
Először egy kis fogyasztású 3. gépet akartam összerakni, aztán felmerült a router hiányossága és most itt tartok a tervezéssel, remélem előbb-utóbb összejön valami, egyébként is nehezen bírom, hogy ne vegyek legalább 2-3 havonta valami kütyüt. -
zone
őstag
Burkolatra gondolsz? Még soha nem volt szétszedve. Régebben 10/10-es nettel párszor resetelni kellett, ha egyszerre ment 2 gépen a torrent, de most 6/0.5 mellett nagyon ritkán dobja le a torrentet, de olyankor net egyébként van és nem kell újraindítani.
(#175) alamuszi
Közben az is eszembe jutott, hogy egy harmadik gép összerakása helyett inkább csak energiatakarékosabbá teszem a gyengébbik gépet. Én egy Asrock e350m lapon gondolkozom, mellé csak egy memória kellene, a kettő együtt kb. 30e, ezért túlzónak tartom, hogy majdnem ugyanannyit fektessek egy routerbe.
Az működne, hogy a felújított gépbe tennék +1 hálókártyát és az menne a TV felé? -
zone
őstag
válasz
alamuszi #172 üzenetére
Mondasz valamit, mert tapasztaltuk, hogy 1-2 netes játék közben a másik gépen leáll néha a torrent, bár én ezt nem bánom, mert ha az tölt, akkor magas a pingem.
Szépek azok a routerek, de nem hinném, hogy szánnék rá 20-30 ezret. Nem lenne elég egy olcsóbb TP-Link? Ahogy néztem 400Mhz-es processzor van bennük.(#171) hcl
Az enyém nem melegszik, most meg is néztem, csak kicsit langyos. Net se szakad, pedig sokszor az egyik gép nonstop megy torrenttel. -
zone
őstag
válasz
alamuszi #169 üzenetére
SMC-7004 VBR a router
A "meg kell nézni" alatt mit értesz? Kezdjek el másolgatni 2 gép között nagyobb fájlokat és várjak hátha lefagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest