- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van olyan, hogy Apple Watchot letilt az apple? Gondolkodom abban, hogy “neppertől” vásárolnék hardverapróról egy Ultra 2-tőt.
-
jacis
nagyúr
Döbbenet mennyire jól meg van csinálva a watch OS. Nagyon komoly szimbiózisban van az iOS-el. Ez az óra nem is mérhető a többi okosórához szerintem. Egyrészt az óra rendszere olyan sima és olyan effektekkel van teli ami egy órához képest szerintem pazar. A másik az, hogy egy Wolt által megcsinált dynamic island jelzés automatikusan megy át az óra okos kártyái közé ami egy olyan figyelmesség a gyártó részéről amit másik gyártók órái nem tudnak. Nagyon elégedett vagyok eddig.
-
A modular ultra-t én is szeretem, viszont így lecsupaszítva, szerintem így jobban olvasható.
A másik, amit használok, az nekem is az infograph.
Viszont tartok egy harmadikat is készenlétben, amikor időnként teljesen csak az órát akarom látni.
(Azt értem, hogy az eredeti kérdés az ultra specifikus számlapok voltak, de érdekes látni, hogy ki hogy használja) -
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Már érdeklödtem hogy ki milyen óra számlapot használ,de nem nagyon válaszoltatok 1 kivételével. Akkor ugy kérdezném hogy a 8-9-10-es watch hoz képest mások az óra számlapok vagy uyan olyanok? Köszönöm
-
smallmer
őstag
Uraim!
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Lenne még egy pár kérdésem:
- A Titán vagy a fekete színű kophat kevésbé?
- Létezik valami átlátszó védelem rá, amiben biztosan nem fog megkarcolódni?
- Kijelző védőből mit javasoltok rá? -
jacis
nagyúr
Imádom 😍
-
rbalint88
addikt
válasz
Fritz Teufel #1303 üzenetére
Elmeletben igazad van, gyakorlatban viszont az ilyen sufnituning uzletek mogott sokszor cserelodik a ceg, illetve nem gyartoi garanciat kapsz, hanem forgalmazoit, ami sokszor azt jelenti, hogy Pistike a hatso helyisegben javitja AS szabvany szerint a cuccodat. Plusz akarmilyen regi jo ceg arulja adott esetben a ketszer megafazott traderes termeket, ilyen esetben lesz majd nagy pingvinezes, hogy hat ok nem tudjak, hat ez igy, hat ez ugy. Es a fogyved emlegetesere se emelkedik a pulzusuk, altalaban a frontvonalban allo, legtobbszor alulfizetett es motivalatlan ertekesitok pont leszarjak, hogy rajuk kuldod a fogyasztovedoket. Es igazabol a problemat se oldja meg, csak jarkalhatsz aztan te is bekelteto testulethez, meg ide-oda…
Bocsanat, hogy rantelek itt, de lattam ezt a dolgot elegge melysegeben es eleg sokat kuzdottem erte, hogy a szurkezo-feketezo cegek tunjenek el a piacrol, plusz abban is van par evem, hogy a volt munkahelyem hivatalos viszontelado lett
Jelenleg 380ezer Ft alatt nincs az arukereson hivatalos viszonteladotol AWU2, pont. Hivatalos viszonteladok: media markt, euronics, alza, notebook.hu es az emag, ha meg csinalja es naluk nagyon figyelni kell ki az elado.
Plusz ugye az apr-ek: istyle, icentre. -
jacis
nagyúr
Az eddigi Samsung órámhoz képest ez az U2 nagyon jó akksi szempontjából (is).
Vasárnap késő délután volt feltöltve 97%-ra és most van 40%-on. Ez számomra hibátlan. -
Fritz Teufel
addikt
Ha Magyarországon vásárolod, akkor ide az itteni törvények érvényesek. A jótállás időtartama a számlán szereplő ártól függ. Ebben az esetben ez 250.000 Huf-nál nagyobb összeg, vagyis 3 év vonatkozik rá. Mindegy kinél, hol vásárolom, a sufnituning cégekre is érvényes. Maximum, ott nehezebb behajtatni, de természetesen megoldható. A Rufusz egyébként régi cég, jó híre van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest