- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Gyufaaa #8580 üzenetére
"...az XS gömbölyített formájában jobb lenne."
Iphone 4-5-nél nagyon szerettem ezt a formát,de aztán 6s-től mégjobb volt a "kavics" fogás.
Újra hiányolom.
Engem a brutális hardver sem vonz,nincs egetverő különbség semmiben,amire én használom,sőt!!,xs-nél Soha nem volt olyan,hogy lezárt kijelzőnél egynél többet kelljen koppintani a kinelző ébresztéséhez,ennél a 14pro-nál bizony előfordul. :-/ Igaz nagyon ritkán,kb.50-ből 1x,de van.Vagy ébred 3-4 koppintás után vagy csak a bekapcs.gomb.Elég bosszantó tud lenni amikor vmi gyorsan kell és nem megy a megszokott dolog.Ezen kivül persze hibátlan,ugyanúgy mint a xs.
((Nem tudtam ma bevinni,nem volt időm. :-(( ))"Legutolsó, amiben akkut cseréltem az a 3210 volt
"
👍 🙂
-
Elims
veterán
válasz
Gyufaaa #8558 üzenetére
"Szervizek inkompatibilitást említenek."
Ezt valószínűbbnek tartom,mint azt,hogy nem bírná el.De akkor ez így kellemetlen lehet részükről /is/.Ott van ugye a legjobb fülhallgatójuk,meg ott van egy nagyon fasza telefonjuk és nem működik együtt. :-/Ha már fasza telefon.. használom egy ideje a 14pro-t,jó,tényleg,ill. nem rossz.Amire én használom nem sok különbséget veszek észre.Akksiban érezhető a változás.Ha 100%-ra töltöm a 14pro elviszi a két napot,a xs már kevésbé (82-83%-os akksi kapacitással).
Viszont (Én!!!) a xs-t talán egy nagyon kicsit stabilabbnak éreztem szoftveresen.A 14pro-nál -nem mindennapos- néha van olyan,hogy aktív mobilnet mellett hiába próbálok böngészni (safari),nem nyit meg semmit.Mobilnet ki-bekapcsolás sem segít csak egy repűlómód be- ki.
+a kamera.A xs-ben megnyitottam a kamerát és fotóztam.Telefonon nézve tényleg szép képet csinál (szerintem nem kell taglalnom ebben a topikban..) és nem egy túlszaturált ember szemet meghazudtolni próbáló fotóról beszélek!
Ha kevés volt a fény,neuralcam alkalmazásban csináltam a fotót.Ha meg egyáltalán nem volt fény egy kattintással (bár lehet,hogy az sem kellett) aktíválódott a vaku és szurok sötét helyiségben is patika képet lőtt.
A 14pro-val nem ennyire könnyű a helyzet. :-/ Azt olvastam régebben,hogy már talán a 12(pro?) körül alapból benne van a telefonban a neuralcam,hááát..lehet,én nem vettem észre.Kevés fénynél éjszakai képet csinál,ha kilépek a kamerából és a neuralcam alkalmazásból fotózok,szebb lesz a fotó.
Teljesen sötét helyiségben meg nekem kell kikeresgetni a vaku aktíválást.Hiába van automatára állítva,nem vakuzik magától csak ha fixre bekapcsolom.
Mégvmi..tavaly ugye írták itt páran a 13pro-nál az "álleejtős" 100hz-es kijelzőt.
Ha tavaly benne volt a telefonban valószínűnek tartom,hogy most is berakták.Ha igen,bárki(!) elé odatenném a két telefont,hogy mutassa meg hol van az a komoly különbség,mert -őszintén írom- Semmi nincs!! -
Gyufaaa
veterán
válasz
Gyufaaa #8557 üzenetére
Már "epöléknél" tartok. POD's hibátlan, telefon 3 független szervizben bevizsgálva, hibátlan. Szervizek inkompatibilitást említenek.
Most Apple küzd a felderítéssel. Új termék révén még nincs tapasztalat... Remélem szoftveresen megoldható. PODok cseréjével már "csak" a bejövő hívással való 15mp-es teljes BT kapcsolatbontás és újracsatlakozás van porondon... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gyufaaa
veterán
-
Elims
veterán
válasz
Gyufaaa #8527 üzenetére
Én nem a max-ot vettem.Őszintén leírom -mint mindig-,jöhet nekem bárki,bármilyen "De Ez 100hz"-cel tavaly ugye nagy húzóerőt tulajdonítottak a 13pro-nál ennek.. én nem látom a különbséget szinte semmiben a xs-hez képest. (Igen,14 pro-ról beszélek.)
Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor talán 3 dologban,akksi,a xs már nem bírt ki 2 napot,de egyet lazán (82%-os akksival,normál használattal és bizony néha max. fényerővel),a másik a sebesség.Bármire nyomok azonnal történik,a xs-nél fórumozáskor sajnos ( ;-) ) volt amikor várnom kellett akár 2 teljes sec-ot... a 3. pedig a kamera.
De mindhárom olyan dolog,ami nekem közel sem lett volna égető szükség a cseréhez.
A xs is tökéletes volt ebben a 3 hatalmas.. "hátrányban" is.
Én azt mondom,ha vki átlagosan használja a telefonját,max. akksit cseréljen/cseréltessen,telefont Ne!! -
válasz
Gyufaaa #8424 üzenetére
igen, közben rájöttem, hogy egyszerűbb, ha utánaolvasok a neten
de köszönöm szépen a válaszod!
kb mindenhol az volt a konklúzió, hogy megéri frissíteni
@Laurh: nekem most 60%-on van 3 óra SOT-tal 15.4.1 alatt, szóval szerintem az 5 óra lazán hozható. a régi v40-emhez képest így is érezhető a javulás üzemidő terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest