- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Telenornál az XS független volt? Esetleg valaki tudja, hogy a 11 független lesz-e (privátba is jöhet válasz)?
köszönöm.
-
Bossi
őstag
Na igen ezt írtam is, de ez az átlag felhasználók hány százaléka aki használja?
Nekem van most csak mondok valamit 15 ismerős akinek iPhone van a tulajdonában egy sem használja.
És nem azért mert nem használ hasonló programot, hanem azért mert ezt nem telefonon teszi...Ebben van igazság persze:
"Hogy az átlag mire használja az meg más kérdés, ettől nem állhat meg a fejlődés, mert agymosott steve és/vagy jessica 28 selfie képet rak naponta az instara és ezzel ki is merült a tudománya mobil szinten."
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz TheBikerider #5326 üzenetére
Ezzel sokan vagyunk így sőt Android vonalon több csúcskészüléket is ki szoktam próbálni...
Dizájn terén ütős a Samsung, de a kamera és egyéb idegesítő dolgok miatt nem a legjobb, A Pixel készülékeket szeretem, de ott a dizájn ami nem a legjobb a iPhone a középút nekem
Nehéz ez... -
Bossi
őstag
-
-
Bossi
őstag
válasz B-L-A-C-K #3987 üzenetére
Na pont ezért kérdeztem mire használná a kolléga...
Én arra nyugodtan fogom használni, hogy strandom fényképezzek vele a vízben.
Amennyiben valaki beugrik mellettem és kap egy nagyobb adag vizet, esetleg beleesik véletlenül a vízbe és 0,5 percig víz alatt lesz azt bírnia kell! -
-
Bossi
őstag
válasz TheBikerider #3526 üzenetére
Köszi
Hát igen a Samsungban nagyot csalódtam a Pixel viszont jó vonal, simán hozza az iOS simaságát és letisztultságát csak más, kamerája pedig szuper.
Ezt inkább off-ba rakom nehogy megegyenek itt miatta.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Most jó lett mindent újra csináltam...
Már csak az üzenetek lennének fontosak... a hívásnapló annyira nem lényeg.Most viszont vagy ötször van a legtöbb telefonszám...
(#3519) B-L-A-C-K nekem is céges levelezésre kell majd megszokom
Azt hol tudom benne állítani, hogy mennyi levelet szinkronizáljon?[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a tegnapi nappal tulajdonosa lettem egy iXS-nek, rég volt iPhone a tulajdonomban az sem hosszú ideig.
Amire kellene nekem megoldás:1. névjegyek google címtárból való átvétele
2. sms üzenetek átvétele Android készülékről
3. hívásnapló átvétele androidról
Tudom ezeket, az elején lehetett volna a move to iOS alkalmazással, de nem működött most meg már nagyjából belaktam a készüléket.
4. egy olyan mail alkalmazás ami korlátlan mennyiségű levelet tud szinkronizálni, face id-val zárható, magyar nyelvűhirtelen ennyi, de biztosan jövök még
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával