- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rtin
csendes tag
Sziasztok!
Csak nekem tűnik úgy, h kevésbé merül 16.4 alatt? -
Tibee86
nagyúr
Nem hivatalos szerviz, így biztos nem gyári akkumulátorral dolgoznak (csak árban). A hivalatos és az IRP szervizpartnerek kapnak csak alkatrészt azt Apple-től.
Elims: Ha nagyon nincs fogalmad valamiről inkább ne javasolj..."Kérdezd meg őket az a biztos" Nyilván nem azt fogja 10-ből 10 sufniszerviz mondani, hogy gyári alkatrésszel dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
-
se000
tag
Üdv. Ez eredetei akku lehet? Esetleg van olcsóbb gyáriban? Egyébként az oldalon 34900 at ir https://icentrum.hu/service/iphone-xs-akkumulator-csere-39-900-ft/
-
Gyufaaa
veterán
Megjött a 16.4
-
Elims
veterán
Szia!
99%-ig biztos vagyok benne,hogy te,otthon megtudod oldani a töltés "hibát".
Kapcsold ki a telefont,majd egy fogpiszkálóval takarítad ki a töltőcsatlakozót.
Nem elég,hogy belenézek és azt gondolod tiszta,piszkálgasd a "tövét".Meglátod mi jön ki..
Legyél alapos,mert a szélénél is lehet esetleg odahúzhatod ahogy szeded ki.
Ha nagyon bízol a kezedben csinálhatod kis körömvágó ollóval is,de akkor legyél nagyon óvatos és lassú.A 2-ra TBoldi biztosan tudja,az lehet a gond.
-
tboldi
nagyúr
A másodikhoz tudok érdemben hozzászólni:
Nekem egy időben ugyanezt csinálta a XS Max, ezért cseréltem 11 Próra, de aztán kiderült, hogy csak az iOS (13 vagy 14) hülyéskedik, mert a biztonsági mentést áttöltve a friss szerzeményre ugyanúgy produkálta az is. Egy tiszta telepítés és újrabelakás megoldotta mindkét telefonon. Aztán nyilván az újabbat tartottam meg.Az elsőhöz:
Én simán elképzelhetőnek tartom, hogy már annyira gatya az aksi, hogy töltést sem nagyon vesz fel. -
goped
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nem tolt rendesen de teljesen random valamikor oke.76% az akku lehet emiatt?
bar azt vettem észre hogy a 16 ra váltás óta van ez a jelenség. Most 16.3.1. Van legfrissebb nek írja .Masik bug:
fogja magát és itthoni WiFi-t eldobja.
Le is veszi a wi-fi jelet az állapot sorból Majd vissza áll magatol és visszateszi a jelet.ennél csak az a jobb mikor ki is írja hogy a hálózati kapcsolat megszűnt, de közben látom a wi-fi jelet és megy a böngészés.
Ilyeneket tapasztalt valaki?
magyar telo, eredeti kábel, eredeti töltő fej
semmi nem sérült, nem tört meg a kábel, kutya-cica nem rágta megRoborock S6 MaxV
-
Elims
veterán
válasz radi8tor #8583 üzenetére
Sajnos igen.Mivel nincs benne az a hőszenzor ami kellene,ezért a gyári akksi visszarakása után is úgy érzékeli,hogy tényleg nincs benne,ezért indul újra minden 3 perc után.
15-ös rendszer van rajta,olvastam olyat is,hogy ez is közrejátszhat a dologban és a 16-os rendszerrel már nem lenne ilyen gond,de én már nem kísérletezgetek vele. -
Elims
veterán
válasz radi8tor #8576 üzenetére
Kis huzavona után (bizonyító videók,stb.) - és pár 100Ft-tal kevesebbet ugyan-,de [visszaküldték] a pénzt..
-
Elims
veterán
válasz Gyufaaa #8580 üzenetére
"...az XS gömbölyített formájában jobb lenne."
Iphone 4-5-nél nagyon szerettem ezt a formát,de aztán 6s-től mégjobb volt a "kavics" fogás.
Újra hiányolom.
Engem a brutális hardver sem vonz,nincs egetverő különbség semmiben,amire én használom,sőt!!,xs-nél Soha nem volt olyan,hogy lezárt kijelzőnél egynél többet kelljen koppintani a kinelző ébresztéséhez,ennél a 14pro-nál bizony előfordul. :-/ Igaz nagyon ritkán,kb.50-ből 1x,de van.Vagy ébred 3-4 koppintás után vagy csak a bekapcs.gomb.Elég bosszantó tud lenni amikor vmi gyorsan kell és nem megy a megszokott dolog.Ezen kivül persze hibátlan,ugyanúgy mint a xs.
((Nem tudtam ma bevinni,nem volt időm. :-(( ))"Legutolsó, amiben akkut cseréltem az a 3210 volt "
👍 🙂
-
Gyufaaa
veterán
"Pedig már elképzeltem,hogy újra ezt használom a 14pro helyett. :-("
Hát... 14Pro MAX-ot vettem. XS MAX-nak lényegesen jobb fogása volt... Hardver brutális, de sok minden újdonságot nem hoz. Csípem a batár nagy kijelző méretet, de az XS gömbölyített formájában jobb lenne. Legalább a nagyokat gömbölyíthették volna.
Én már a Lumia 920-at se babráltam magam. Legutolsó, amiben akkut cseréltem az a 3210 volt
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz radi8tor #8576 üzenetére
Nagyon felmentek az árak..Igaz,ez a kicsit drágább,az olcsóbb 15xxx lett volna,azon már nem múlt.Aliexpress-ről.
Megcsináltam a cserét. :-( Kár volt.
Természetesen kellett melegíteni (hőlégfúvó),nélküle nagyon nehéz lenne szétszedni.Nem szeretek ragasztott telefonokat szerelni pont emiatt..Mindegy.
Tényleg(!) óvatosan szereltem,de nem jött össze.
Nem sértettem meg semmit,sokszor szereltem már telefonokat/konzolokat/stb.,stb.
A végeredmény az,hogy 3 percenként újraindul a telefon.Utánanéztem/olvastam.3 dolog lehet.Vagy egy bizonyos hőszenzor vagy a töltőcsatlakozó vagy bizonyos panic mic.
Nem kísérletezgetek,összeraktam,sehol egy karc/szakadás vagy bármi sérülés.
Beviszem az istyle-ba és megcsináltatom.
Egy újabb kihívásnak jó lett volna,sajnos elbuktam. (Kiírom őszintén.)
Ahogy GZolo írta a 34e-t,sokkal korrektebb lett volna ha én is normálisan cseréltetem.Most biztos vastagon megfizetem ezt az akksi cserét.....Viszont öröm az ürömben,hogy a sajátommal történt és nem vkiével,mert elég gyakran szerelek barátoknak.Adhatnám vissza a rossz telefont+min.100e-t szégyenkezve.
Szóval tapasztalatból és őszintén írhatom -mint mindig-,hogy Ne fogjatok bele otthon.
Lehet,hogy összejön,lehet,hogy más márkával sikerül,de ha nem,kemény bosszúság. :-/Pedig már elképzeltem,hogy újra ezt használom a 14pro helyett. :-(
-
Gzolo
senior tag
Nálam még van egy MEID is az ICCID alatt, mióta nálam van nem volt e-sim, előtte passz.
Ha a nagy áramelés (ápr 1-től) előtt még gondolkozik valaki akkucserén, tudom ajánlani az istuff-ot (TMX üzemelteti). Vidékről vagyok, háztól házig futárral 1 hét volt az akkucsere,gyárira, XS-nél 34K huf, SE2020-nál 22K huf volt az ára.
-
-
tboldi
nagyúr
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Majd írjátok meg, hogy kinek hozott új iPhone-t a Jézuska!
-
pontazire
csendes tag
válasz Praetorianus #8566 üzenetére
Nekem van kerek LIVBOJ és álló (bambusztalpas) NORDMARKE is, mindkettővel jól tölt. A Nordmarke még fekve is tölti!
-
Oldman2
nagyúr
válasz Praetorianus #8562 üzenetére
Nálam kétféle IKEA-s vezeték nélküli töltő is van, mindkettő tölti az XS Max-ot gond nélkül.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Praetorianus #8562 üzenetére
Nem kell almás töltő, bármilyen Qi töltő jó hozzá.
Esetleg célszerű nagyobb teljesítményűt nézni. Nekem egy ilyen randa de gyors van: [link] Legalább tudja tartani álló és fekvő módban is a telefont filmekhez jó volt munkahelyen.És igen jól tippeled minél messzebb kerül a telefon a töltőtől annál jobban romlik a hatékonysága a töltőnek. Hardshell szerintem a legrosszabb ilyen esetben mivel vastag és nem tud elég közel kerülni a telefonhoz a töltő.
És persze fém lemez sem lehet a tokban (vannak ilyen mágneses autós tokok).[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés... Szükség van bármilyen kiegészítőre ahhoz, hogy a telefon tölthető legyen bármilyen vezetéknélküli töltővel? Az Ikeának vannak egész korrekt árú (és nem mellesleg szép) megoldásai, de nem tudom, hogy a telefon tölthető-e velük, vagy kötelező az almás töltő... Ha tölthető, akkor ezt a képességét a telefonon lévő tok (akár hardshell, bőr, szilikon) mennyiben befolyásolja?
-
Elims
veterán
válasz Gyufaaa #8558 üzenetére
"Szervizek inkompatibilitást említenek."
Ezt valószínűbbnek tartom,mint azt,hogy nem bírná el.De akkor ez így kellemetlen lehet részükről /is/.Ott van ugye a legjobb fülhallgatójuk,meg ott van egy nagyon fasza telefonjuk és nem működik együtt. :-/Ha már fasza telefon.. használom egy ideje a 14pro-t,jó,tényleg,ill. nem rossz.Amire én használom nem sok különbséget veszek észre.Akksiban érezhető a változás.Ha 100%-ra töltöm a 14pro elviszi a két napot,a xs már kevésbé (82-83%-os akksi kapacitással).
Viszont (Én!!!) a xs-t talán egy nagyon kicsit stabilabbnak éreztem szoftveresen.A 14pro-nál -nem mindennapos- néha van olyan,hogy aktív mobilnet mellett hiába próbálok böngészni (safari),nem nyit meg semmit.Mobilnet ki-bekapcsolás sem segít csak egy repűlómód be- ki.
+a kamera.A xs-ben megnyitottam a kamerát és fotóztam.Telefonon nézve tényleg szép képet csinál (szerintem nem kell taglalnom ebben a topikban..) és nem egy túlszaturált ember szemet meghazudtolni próbáló fotóról beszélek!
Ha kevés volt a fény,neuralcam alkalmazásban csináltam a fotót.Ha meg egyáltalán nem volt fény egy kattintással (bár lehet,hogy az sem kellett) aktíválódott a vaku és szurok sötét helyiségben is patika képet lőtt.
A 14pro-val nem ennyire könnyű a helyzet. :-/ Azt olvastam régebben,hogy már talán a 12(pro?) körül alapból benne van a telefonban a neuralcam,hááát..lehet,én nem vettem észre.Kevés fénynél éjszakai képet csinál,ha kilépek a kamerából és a neuralcam alkalmazásból fotózok,szebb lesz a fotó.
Teljesen sötét helyiségben meg nekem kell kikeresgetni a vaku aktíválást.Hiába van automatára állítva,nem vakuzik magától csak ha fixre bekapcsolom.
Mégvmi..tavaly ugye írták itt páran a 13pro-nál az "álleejtős" 100hz-es kijelzőt.
Ha tavaly benne volt a telefonban valószínűnek tartom,hogy most is berakták.Ha igen,bárki(!) elé odatenném a két telefont,hogy mutassa meg hol van az a komoly különbség,mert -őszintén írom- Semmi nincs!! -
Gyufaaa
veterán
válasz Gyufaaa #8557 üzenetére
Már "epöléknél" tartok. POD's hibátlan, telefon 3 független szervizben bevizsgálva, hibátlan. Szervizek inkompatibilitást említenek.
Most Apple küzd a felderítéssel. Új termék révén még nincs tapasztalat... Remélem szoftveresen megoldható. PODok cseréjével már "csak" a bejövő hívással való 15mp-es teljes BT kapcsolatbontás és újracsatlakozás van porondon... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gyufaaa
veterán
válasz radi8tor #8550 üzenetére
Helyszíntől függetlenül produkálja. Sajnos tanácstalan vagyok.
Tegnap ismét lányom Airpods 1- vel teszteltem. Minden azonnal működik mint a doxa. Pronál a hívó nevét sem jelenti be. Pod1- el az is hibátlan és azonnal működik. Zenehallgatással nem jelentkezett probléma. A hívásnál vannak az anomáliák. I/O kapcsolatoknál, kommunikációknál.[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Viszam megint vissza a fülset. Folyamatosan a fülemben van. Zenehallgatásnál nincs anomália, de a hívások kezelése már androidnál is xar. Random dobja beszélgetés közben is a kapcsolatot.
Küzdök, mint disznó a jégen... -
Gyufaaa
veterán
Kikapcsoltam a wifit, letiltottam a wifi hívást is. Hívásfogadáson kívül minden funkció rendben működik. Zene tökéletesen szól, leáll, indul stb.
A bejövő hívásoknál van ez az anomália ami marhára idegesít.
A héten megyek Győrbe, beszaladok a helyi szervizbe ismerősömékhez, megkérdezem, talán tudnak valamit mondani.
A szoftver frissítése előtt a zene sem ment. Elindította majd meg is állította. A frissítést követően már "csak" a nyomorult beérkező hívás oldódna meg. Lehet még mindig valami szoftveres nyavalya beragadva. Talán a teljes telefont alaphelyzetbe kellene tennem, nem örülnék neki, de ha más nem marad, megpróbálom. -
Gyufaaa
veterán
Sajnos a SIM csere sem oldotta meg. Sőt. Random sajnos előjött a hiba egykártyás használat mellett is. Bejövő hívásnál bekapcsolja a hívót egy pillanatra, majd lecsatlakozik és szép lassan visszaépíti a kapcsolódást. Eltelik 10 mp és bekapcsolja a hangot először egyik, majd másik fülesre.
Most beletettem a sim kártyákat android telefonba. Össze van párosítva és hibátlanul működik. Sajnos a telefon lesz mégis a hunyó... "Kevéske ide." (Okosba oldják meg a telefoncsere eshetőségét ) Valami szoftveres bug lehet a rendszerbe. De hiába a teljes telepítés, nem oldotta meg.
Ha esetleg valaki használ XS-t vagy netán MAXot Airpod's Pro 2022-vel megköszönném a tapasztalatait a hívásokkal.
A füles teszi a dolgát windows PC-vel is.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Sajna ez van. Megvárok még egy frissítést, hátha szoftveres a POD's oldalról nézve...
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
válasz radi8tor #8536 üzenetére
Ma este még tesztelem lányom telójával. Fura, hogy ha valakit hívok azonnal hallom, de random bontja a füles a kapcsolatot a telóval, így átvált a készülékre. Hívást befejezem a készüléken, majd próbálok indítani és nem tud kapcsolatot létesíteni, sima hívást kezdeményezni a készülék.
Ha lelövöm a csatlakozást a fülessel minden helyreáll és megy a régibe. Ezt az AP1.gen fülesemmel nem csinálta.Bejövő hívásnál podok a fülemben. Felveszem vele, majd eltelik 10 másodperc (látni a hívás felvételét a kijelzőn) majd bekapcsol a bal, majd jobb füles egy kkicsi beszéd és random megszakad, leválasztódik az AirPod's és átvált kézi beszélőre. Látszatra úgy tűnik, mintha menne. Majd megint nem lehet hívásokat indítani. Ha leválasztom, azonnal helyreáll minden.
Zenehallgatásnál minden rendben megy. Amikor a kapcsolat (általam kezdeményezett) létrejön egy hívásnál, van hogy gödörből beszélek, van mikor kristály tisztán hallanak pedig egyhelyben állok/ülök.
Fene sem érti. Holnap kiderülabeborul. Ha van infóm megosztom, hátha még valakik járnak így, bár nem kívánom senkinek. Mert amúgy veszett jó szerkezet főleg GEN1 után.
-
Gyufaaa
veterán
válasz radi8tor #8531 üzenetére
Megnézem a linket.
Bejövő hívásnál (fizikális SIM) oldalon késik a felvételnél a kapcsolat.
ESIM oldalon ezt nem tapasztalom.
Fizikális SIM oldalon van, hogy nem tudok kimenő hívást indítani, ameddig a füles aktív, fülemben van. Lezárom és használhatóvá válik ismét a hívás.Egy kicsit úgy érzem az XS már kevés lesz ehhez a DUAL SIM+WATCH+AIRPOD'S kombinációhoz...
Más: Miért van bekötve a szád?
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Van a csopiban aki XS Maxhoz használ Airpod’s Pro 2-t?
Kérdésem csak annyi lenne, hogy bejövő hívásnál késést tapasztalok. Ez vajon normális? -
Gyufaaa
veterán
Még egy szériát megvárok mindenképp a cseréig. Jövőre már esedékes lesz. Bár sosem a legújabb modell veszem, ez nagyban függ az ár/érték aránytól.
Példaként azért a ProMaxot említetem, hogy megnéztem, mert nekem csak az a megfelelő a mert miatt. Kezem sem kicsi, illetve CAD miatt szükségem van a legnagyobb kijelzőre. -
Elims
veterán
válasz Gyufaaa #8527 üzenetére
Én nem a max-ot vettem.Őszintén leírom -mint mindig-,jöhet nekem bárki,bármilyen "De Ez 100hz"-cel tavaly ugye nagy húzóerőt tulajdonítottak a 13pro-nál ennek.. én nem látom a különbséget szinte semmiben a xs-hez képest. (Igen,14 pro-ról beszélek.)
Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor talán 3 dologban,akksi,a xs már nem bírt ki 2 napot,de egyet lazán (82%-os akksival,normál használattal és bizony néha max. fényerővel),a másik a sebesség.Bármire nyomok azonnal történik,a xs-nél fórumozáskor sajnos ( ;-) ) volt amikor várnom kellett akár 2 teljes sec-ot... a 3. pedig a kamera.
De mindhárom olyan dolog,ami nekem közel sem lett volna égető szükség a cseréhez.
A xs is tökéletes volt ebben a 3 hatalmas.. "hátrányban" is.
Én azt mondom,ha vki átlagosan használja a telefonját,max. akksit cseréljen/cseréltessen,telefont Ne!! -
Gyufaaa
veterán
Ma megkuksoltam IStyleban az új szifonokat, konkrétan 14 ProMax. Szép gép, jó gép, de az ára Uhh...
Megnéztem az AW Ultrát is. Összehasonlítottam a 7-esemmel. Nem győzött meg annyira, hogy cserélném. Azt hittem kijelzőben nagyobb...
De ha már ott voltam, megleptem magam egy Airpod's Pro2-vel. Ez bitang cucc. A Gen1 AirPods-ot is közel 6 éven keresztül nyúztam. Ez ahhoz képest (tudom, hogy nem is egy kategória) bitang cucc. Nagyon jó a zajszűrés. Bár a Gen1-et is imádtam!
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
baal-amiga
senior tag
válasz radi8tor #8524 üzenetére
Több, mint 2 hetet várt arra, hogy a futár felvegye (legalábbis ezt a tájékoztatást kaptam). 30-án küldtem fel, 14-én elkészült, 27-én vettem kézbe.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
baal-amiga
senior tag
-
Gyufaaa
veterán
válasz baal-amiga #8513 üzenetére
nekem 2020.áprilisi. Most vagyok 94%-nál. Minden este töltőn reggelig. Minden nap. AW ugyan ez.
Asszonynak a 12 mini 2020. szeptemberi és 82%-os. Minden nap rátöltöget random. Nekem jól bírja.
Teló csere nem tervezett nálam sem. Ami jól jönne a teleobi 13-nál, de ezért nem adok telefon eladási ár +200-at minimum.
Munkára használom, benne "lakom". T-s ESIM + Vodafon benne (dal sim). Sok területbejárás, egyeztetés miatt AutoCAD fut rendszeresen, email arzenál és hívásbörze...[ Módosította: radi8tor ]
-
stifi82
aktív tag
válasz baal-amiga #8515 üzenetére
Milyen akut kapott a kicsike?
Hol cserélték?
Mennyibe került?
Lassan nekem is cserélni kell 2020 februári 82% vagyok jó ideje. Napi 2x töltöm. Még azt írja hogy leadja a csúcs teljesítményt. Az asszonynak volt 2016 SE az már a csúcsot sem adta le 78% volt aztán akku csere előtt elázott a balatonban rosszul zárt a vízálló tok.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz baal-amiga #8515 üzenetére
Majd valamikor én is rászánom magam, de csak ilyen megvárható verzióban. Munkára van használva napi szinten. És eSIM-es szóval macerás is lenne befogni másik telefont helyette. De lehet nem úszom meg...
⭐ Stella
-
baal-amiga
senior tag
válasz radi8tor #8514 üzenetére
Nálam sokáig 90% fölött volt, aztán elkezdett csökkenni, érezhető is volt napi használatban. Most pedig a teljesítmény javulás is érezhető az általános sebességben. Nem is akarom már cserélni.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz baal-amiga #8513 üzenetére
Nekem most 83%
Szinte mindig töltőn van a telefon.
De amint lekerül töltőről 2 óra alatt esik vagy 20-30% a kapacitása.⭐ Stella
-
Gyufaaa
veterán
válasz baal-amiga #8510 üzenetére
Milyen akku százaléknál cserélted?
-
Elims
veterán
Aki [ezzel] polírozta a telefon fém szélét,megírná,hogy maszkolta e előtte a kijelző/hátlap szélét?
Karcmentesen szeretném elrakni a dobozába,kb. holnap megjön a paszta. -
baal-amiga
senior tag
válasz Gyufaaa #8509 üzenetére
Köszi, ez biztató. Ma jött meg akkucseréről egyébként, még 15.7-en vagyok; az új delej eléggé megdobta a sebességet, pedig csúcssebességet írt.
-
Gyufaaa
veterán
válasz baal-amiga #8504 üzenetére
16.1-el az akku is a régi! Nekem bejön. Nem érzem lassúnak sem.
-
stifi82
aktív tag
Most megint fekete a háttér mindjárt kib…m . 16.1
-
Elims
veterán
válasz baal-amiga #8504 üzenetére
Azt sajnos nem tudom,hogy milyen vele,de ha jól olvastam vhol akkor kivették belőle az akksi kapacitást.
Ja,kb.2héttel ezelőtt lecseréltem a xs-t.Persze soha nem adom el,ha gond lenne az újjal újra előkerül. -
baal-amiga
senior tag
XS-sel mi a tapasztalat 16-tal? Akku, sebesség tekintetében elsősorban.
-
tboldi
nagyúr
Tölthető az iOS 16.1!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...