Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
Úgy tűnik, megoldottam a problémát. Nulláztam a telefont, visszaállítottam iCloudból a cuccaimat, feltöltöttem teljesen, azóta (kb éjjel 1 óta) összesen cirka 20%-ot merült. Valószínűleg beragadt valami a frissítés után, az zabált a háttérben. Nem vagyok nagy telefonnyomkodó, nekem az a fontos, hogy ha hirtelen elő kell kapnom valami miatt, ne azt lássam, hogy a semmi nullára merítette néhány óra alatt. Így bátran indulok neki vele egy egész napos túrának.
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! Más is van rajtam kívül, akinek akkuidő szempontjából meggyűlt a baja az utolsó frissítéssel? Konkrétan kb fele annyit bír, mióta a 16.5 van a telefonon. Egy normál hétköznap még elmegy, de egy kirándulós hétvége már meghaladja a képességeit. Szombaton úgy merült a reggeli indulástól az esti hazaérkezésig 9%-ra, hogy csak végszükség esetén volt kézben. Frissítés előtt ennyi használattal 40-50% volt jellemző. A akksi rendben van, 89%-os, gyári...
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés... Szükség van bármilyen kiegészítőre ahhoz, hogy a telefon tölthető legyen bármilyen vezetéknélküli töltővel? Az Ikeának vannak egész korrekt árú (és nem mellesleg szép) megoldásai, de nem tudom, hogy a telefon tölthető-e velük, vagy kötelező az almás töltő... Ha tölthető, akkor ezt a képességét a telefonon lévő tok (akár hardshell, bőr, szilikon) mennyiben befolyásolja?
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! Tudtok olyan üveget (üvegfóliát) ajánlani a telefonhoz, ami biztosan kompatibilis a gyári bőrtokkal? (aminek nem szedi fel a szélét...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Robogó, kismotor
- Júliusi techmontázs (2025)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest