Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Netfone
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
Noukoum #7146 üzenetére
A mostani telefonom (Samsung A5 2017 5,2"-os kijelzővel, kb csontra ugyanakkora külső méretekkel, mint az XS, ez nekem még megfelelő méret, nagyobbat nem tudnék átérni) 32 Gb tárhellyel + egy 16 GB-os SD, amit most cseréltem ki a tabletem 32GB-os kártyájával.
Az alkalmazások is visznek el bőven helyett gondolom (egy FB is min 1 GB) de mióta megvan a kisfiam rengeteg képem és videóm van. Igaz, nem fáj fél évente lehúzni ezeket a PC-re, de az SE árazásából indulva gondoltam, hogy a 128 GB-os a jobb választás. Azonban kicsit kompromisszumosnak érzem az SE-t a (mostaninál is kisebb kijelző miatt), az XS kijelzője valóban meggyőzőbb, lehet érdemes lenne még a rászánt büdzsét bővíteni és a jobbat vennem... Az XS mellett szól a 4 GB RAM is.
(#7147) galaxys80 nagy a szórás az egyes eladók között, tudom, hogy vannak akik áfával mókolnak és fekete forrásból szerzik a készüléket. Mi az az ár amin még normális helyről meg lehet venni? Speedshop 229-ért adja az asztroszürkét, de van olyan telefonos aki még ennél is jóval alább kínálja.Melyik az a kereskedő aki most a legjobb áron dolgozik és egy gariztatás során nem lesz meglepetés?
#7148) Blue meth köszönöm, ez hasznos volt nekem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest