Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gonger

senior tag

válasz Noukoum #7146 üzenetére

A mostani telefonom (Samsung A5 2017 5,2"-os kijelzővel, kb csontra ugyanakkora külső méretekkel, mint az XS, ez nekem még megfelelő méret, nagyobbat nem tudnék átérni) 32 Gb tárhellyel + egy 16 GB-os SD, amit most cseréltem ki a tabletem 32GB-os kártyájával.
    Az alkalmazások is visznek el bőven helyett gondolom (egy FB is min 1 GB) de mióta megvan a kisfiam rengeteg képem és videóm van. Igaz, nem fáj fél évente lehúzni ezeket a PC-re, de az SE árazásából indulva gondoltam, hogy a 128 GB-os a jobb választás. Azonban kicsit kompromisszumosnak érzem az SE-t a (mostaninál is kisebb kijelző miatt), az XS kijelzője valóban meggyőzőbb, lehet érdemes lenne még a rászánt büdzsét bővíteni és a jobbat vennem... Az XS mellett szól a 4 GB RAM is.
    (#7147) galaxys80 nagy a szórás az egyes eladók között, tudom, hogy vannak akik áfával mókolnak és fekete forrásból szerzik a készüléket. Mi az az ár amin még normális helyről meg lehet venni? Speedshop 229-ért adja az asztroszürkét, de van olyan telefonos aki még ennél is jóval alább kínálja.Melyik az a kereskedő aki most a legjobb áron dolgozik és egy gariztatás során nem lesz meglepetés?
    #7148) Blue meth köszönöm, ez hasznos volt nekem

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák