- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz Noukoum #7146 üzenetére
A mostani telefonom (Samsung A5 2017 5,2"-os kijelzővel, kb csontra ugyanakkora külső méretekkel, mint az XS, ez nekem még megfelelő méret, nagyobbat nem tudnék átérni) 32 Gb tárhellyel + egy 16 GB-os SD, amit most cseréltem ki a tabletem 32GB-os kártyájával.
Az alkalmazások is visznek el bőven helyett gondolom (egy FB is min 1 GB) de mióta megvan a kisfiam rengeteg képem és videóm van. Igaz, nem fáj fél évente lehúzni ezeket a PC-re, de az SE árazásából indulva gondoltam, hogy a 128 GB-os a jobb választás. Azonban kicsit kompromisszumosnak érzem az SE-t a (mostaninál is kisebb kijelző miatt), az XS kijelzője valóban meggyőzőbb, lehet érdemes lenne még a rászánt büdzsét bővíteni és a jobbat vennem... Az XS mellett szól a 4 GB RAM is.
(#7147) galaxys80 nagy a szórás az egyes eladók között, tudom, hogy vannak akik áfával mókolnak és fekete forrásból szerzik a készüléket. Mi az az ár amin még normális helyről meg lehet venni? Speedshop 229-ért adja az asztroszürkét, de van olyan telefonos aki még ennél is jóval alább kínálja.Melyik az a kereskedő aki most a legjobb áron dolgozik és egy gariztatás során nem lesz meglepetés?
#7148) Blue meth köszönöm, ez hasznos volt nekem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Régiházimozi összekötése új tv vel
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest